Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
galleon
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa galleon »

net_graph 1 alebo 2 alebo 3 aj na cs1.6 aj na css
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Hellboy248 napísal:pocujte ako nastavim aby sa mi ukazovalo na monitore ked hram ukazovalo moj ping,dwa up rychlost,..ako je na tomto obrazku http://wind.s280.xrea.com/wikiplus/css/ ... =top_3.jpg
net_graph 1,net_graphos 3,fps_max 101 :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

PROBLEM 1- nainstaloval som si cestinu do hry a teraz ked dakto pise pocas hry daoc v chate mne napize len : neviem co chat_all to iste zobrazi aj ja ked daco poslem
PROBLEM 2- co treba napisat do odkazu abo sa mi rovno pustil CS a nie HL :-) proste D:\games\cs\hl.exe a tuna daco musi byt
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Runes napísal:PROBLEM 1- nainstaloval som si cestinu do hry a teraz ked dakto pise pocas hry daoc v chate mne napize len : neviem co chat_all to iste zobrazi aj ja ked daco poslem
PROBLEM 2- co treba napisat do odkazu abo sa mi rovno pustil CS a nie HL :-) proste D:\games\cs\hl.exe a tuna daco musi byt
1.) installni patch v23b
2.) "D:\games\cs\hl.exe -game cstrike"
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

aký prehrávač potrebujem ked si chcem čeknúť domo čo som nahral v css? nechce sa mi to kukať celé a rád by som si spravil nejaké vlastné videjko..
sk player mi nejde nejako
thx
SSemteXX
Guru
Guru

triple napísal:aký prehrávač potrebujem ked si chcem čeknúť domo čo som nahral v css? nechce sa mi to kukať celé a rád by som si spravil nejaké vlastné videjko..
sk player mi nejde nejako
thx
jednoznacne si to musis najprv prekonvertovat do AVI,na to sluzi tusim aj v poho Windows Movie Maker,alebo Fraps(neviem presne) alebo tusim v poho cez nejaky converter,potom si to uz lahko prerobis v "Sony Vegas Studiu" :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ok thx
TireOut
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

POMOC

Príspevok od používateľa TireOut »

Prosim prosim prosim pomozte mi, mam velky problem s cs-steam , ked spustim hru zvolim si server , vyberem si team , class, a po spawnuti mozem hybat iba mieritkom, ak klikam nestriela, ked pouzijem bindy, nic sa nedeje, ked dam esc, tak sa mi zobrazi ponuka, a ja mozem vybrat iba disconnect, ked som v spectate, tak ked kliknem, neprehodi ma na ineho hraca,a ked dam medzernik tak by mi malo zmenit sposob pohladu, lenze nic sa nedeje , co s tym ?? prosiiim, len nie reinstalovanie windowsu !! POTREBUJEM NUTNE HRAT !
TireOut
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:PROBLEM 1- nainstaloval som si cestinu do hry a teraz ked dakto pise pocas hry daoc v chate mne napize len : neviem co chat_all to iste zobrazi aj ja ked daco poslem
"hl.exe -game cstrike", cize parameter " -game cstrike"
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

portebujem spray logo strielajuceho terroristu alebo ct ak niekto ma tak dajte sem pls :?
SSemteXX
Guru
Guru

Supersonic napísal:portebujem spray logo strielajuceho terroristu alebo ct ak niekto ma tak dajte sem pls :?
hm,nechcem robit reklamu ale :

Kód: Vybrať všetko

spray-logos.de

fpsbanana.com
tu nájdes vsetko :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

SSemteXX napísal:hm,nechcem robit reklamu ale :

spray-logos.de

fpsbanana.com
tu nájdes vsetko :)
ak sa nemylim je to :

http://www.spraylogos.de/
TireOut
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Prosim prosim prosim pomozte mi, mam velky problem s cs-steam , ked spustim hru zvolim si server , vyberem si team , class, a po spawnuti mozem hybat iba mieritkom, ak klikam nestriela, ked pouzijem bindy, nic sa nedeje, ked dam esc, tak sa mi zobrazi ponuka, a ja mozem vybrat iba disconnect, ked som v spectate, tak ked kliknem, neprehodi ma na ineho hraca,a ked dam medzernik tak by mi malo zmenit sposob pohladu, lenze nic sa nedeje , co s tym ?? prosiiim, len nie reinstalovanie windowsu !! POTREBUJEM NUTNE HRAT !
SSemteXX
Guru
Guru

TireOut napísal:Prosim prosim prosim pomozte mi, mam velky problem s cs-steam , ked spustim hru zvolim si server , vyberem si team , class, a po spawnuti mozem hybat iba mieritkom, ak klikam nestriela, ked pouzijem bindy, nic sa nedeje, ked dam esc, tak sa mi zobrazi ponuka, a ja mozem vybrat iba disconnect, ked som v spectate, tak ked kliknem, neprehodi ma na ineho hraca,a ked dam medzernik tak by mi malo zmenit sposob pohladu, lenze nic sa nedeje , co s tym ?? prosiiim, len nie reinstalovanie windowsu !! POTREBUJEM NUTNE HRAT !
skus dat v Options,Keyboard.."Set to Default"....ked nepomoze,vyskusaj reinstall,zalohuj si config,a skus s normalny configom,ked nepomoze,skus tam hodis s5 svoj config...malo by to fungovat :D
TireOut
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:skus dat v Options,Keyboard.."Set to Default"....ked nepomoze,vyskusaj reinstall,zalohuj si config,a skus s normalny configom,ked nepomoze,skus tam hodis s5 svoj config...malo by to fungovat :D
ja som k. ja som debil ja som najvacsi k. , ja som mal nastavene vsetky klavesy prazdne :lol: :oops: :roll: , nemam sa co divid lol ....
SSemteXX
Guru
Guru

TireOut napísal:ja som k. ja som debil ja som najvacsi k. , ja som mal nastavene vsetky klavesy prazdne :lol: :oops: :roll: , nemam sa co divid lol ....
sak jasne som napisal ze to bude v keyboard...takze K+ by nezaskodilo :oops:

///EDIT

takze aj po viac ako 6rocnej praxi s CS nechapem nikdy jednu vec,po pripojeni na jeden nemenovany server ma vzdy kickne,hodi mi tabulku,ze "ONLY PPL from CZE or SVK are allowed" ako vete chapem,ze server je spristupneny len pre hracov zo slovenska a ceska,viem ze je to urcity plugin na serveri,no aj po viacnasobnom dohadovani s adminom,som na to neprisiel,nakolko odpoved nevedel ani on,skusal som uz rozne veci,ako napr: amx_langmenu som si dal cze,ale aj tak,jednoducho ma to vzdy kickne,a nvm preco,kto mi na tento problem zodpovie,zarucene K+ cez cely 1den :lol: :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nezaskodilo by napisat akeho mas providera netu.. Ak je to provider ktory ma zahranicnu DNS, tak ta automaticky klasifikuje ako uzivatela pripojeneho mimo SR/CR
SSemteXX
Guru
Guru

ked dobre viem,tak wimax,je nemecky :( :?
mishec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mishec »

Tak tam bude ten trouble zakopaný :oops: :wink:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ako pozmenim v CS to ze ked stiknem napr.2 tak mi hore ukaze zbran (devinu) a ked stlacim Lave na mysi tak mi ju da..........

a chcem to zmenit na to ze len stalcim tu 2ojku ahned mi da devinu..... pls help.....
Napísať odpoveď