Tak to už hej!!...a nikto si to ešte nevšimol!cor3 napísal:ešte niečo chlapi mala chyba v nazve, Couter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Couter?
iba to
odomňa máš + karmu
tu je subor vlozit do : C:\Program Files\Valve\cstrike\resource\UIKe[N]dRoS napísal:Ako si spravim aby mi pohlad na tabulku vyzeral takto ?
Nevie niekto preco sa mi neulozili do CS Source do oblubenych serverov tie na ktorych som hral? U 1.6ky ked som ho tam vlozil, zahral si, odpojil sa, vypol hru, pri dalsom spusteni hry tam tie servery boli. U CS Source sa mi tam neulozili.
niekto to tu uz pisal,myslim fruxo,ze kde sa ukladaju serveri,a ked ich vo Favorites nemas,skus reinstall...radek21 napísal:No som si aj myslel ze u providera. Co uz.
No a s tymto by mi vedel niekto poradit?
objednaj si cez brloh.sk tam nemusis mat kreditku..ale vyjde ta to viac..keby si to kupoval cez oficialny web steamu tam zaplatis okolo 400SkSarge15 napísal:Prosim vas dajte mi link kde presne sa da na internete objednat counter strike 1,6 steam ale nie oficialnu stranku,kedze nemam kredytku...dakujem
Sarge15 napísal:Prosim vas dajte mi link kde presne sa da na internete objednat counter strike 1,6 steam ale nie oficialnu stranku,kedze nemam kredytku...dakujem
Kód: Vybrať všetko
progamingshop.sk