Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Nadeo napísal:Dal som si tie tvoje cisla. Vsetci protivnici mi trhaju ako keby, aj spoluhraci. Ked niekoho specujem tak ma tiez trhavy pohyb... Net mi to vladze, podla net_graph 0 loss ale choke mi obcas vyskoci na 7... ctj?

predpokladam, ze hravas na public serveroch a tam je dost mozne ze ostatni hraci ani netusia ako si tieto hodnoty nastavit. preto ti trhaju, maju moc nizke hodnoty, no na druhej strane je zase odchylka medzi tym, kde tych hracov vidis a tym, kde su realne na serveri, ovela mensia. cize je na tebe, ci ti budu trhat a zobrazovat sa relativne spravne alebo ti pojdu plynule, no za cenu toho, ze uz to nebude take presne.

toto sa prave ovplyvnuje tou premennou ex_interp, cize mozes skusat nieco medzi 0.01 - 0.1
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Som troska googlil a som zistil, ze zbytocne mas rate na 25000 a updaterate na 101 ked server ma povolene cjv len 6000 a 30. Malo by sa to syncnut tak, ze si nastavis o jedno vyssie, teda napr updaterate na 31..
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

no ak ma server maxrate 6000 a maxupdaterate 30 tak je to teda pekny shit, normalne servery to maju na 20000 a 101.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

To bol priklad
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

no sak hej, ale dnes je chobotina sa zaoberat takymito vecami pokial nezijes na Angole a pakety ti nechodia holubami. si proste nastav maximalne hodnoty, je jedno ci budes prenasat 20kB/s alebo 10kB/s. ak ten server ma limit povedzme na tych 30 updaterate, tak sa nic nestane, budes proste posielat zbytocne o par kilobajtov naviac, kazdopadne na takom serveri by som vobec nehral.

a co sa tyka tych sekajucich hracov tak to je chyba na ich strane, nie na tvojej, mozes to poladit s tym ex_interp
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

Ako vraví Hero, na takom serveri nehrať...tobož aby si sa mu prispôsoboval :) Potom sa budeš čudovať keď prídeš na nejaký normálny server a dostaneš perma za zle nastavené raty :)
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

caute mam problem mam css a nejde mi prihlasit na nonsteam servery bud ze update most recent alebo ze were autikicked alebo ze zle meno co s tym? skadial stiahnut spravny patch alebo celu hru? ked si zmenim meno ze options multiplayer advanced a tam dole na ine tak sa nezmeni aj ked dam apply
techno2000
Novice
Novice

Príspevok od používateľa techno2000 »

Aj ja mam problem. Asi tyzden pozorujem ze mi laguje CS Source. Neviete nieco poradit? Dik :)
metrix0007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa metrix0007 »

caute prosim vas potreboval by som pomoc .v skole obcas hrame cs1.6 .tak ze niekto vytvori wifi siet a mi sa pripojíme na nu a potom si zmeníme ip adresu ale mne sa to centrum sietí nedá nájst v booku a ani nic podobné.ostatný si to v pohode zmenia a hraju lenze ja to neviem nájst kde si to mám zmenit.net mám od t-comu ak by to pomohlo je to optika ale to je jedno kedze hrame bezdrotovo.plls pomozte
smrt18
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smrt18 »

Mam taky problem v CSS-ked spustim zastupcu na ploche,otvori sa mi okno,na ktorom je napisane:unable to init shader system,skusal som aj nainstalovat nove ovladace na graficku kartu,no na stranke nvidia som nenasiel ziadny kompatibilny.Moja graficka karta je nVidia GeForce Go 6100.
Prílohy
unable.jpg
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Prosim vas neviete kde zistim kolko sa predalo kusov CS 1.6 ?
martintv
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa martintv »

zdravim, viem ze su tu nejaki manici na CS :D takze sa chcem spytat, ako urobim DM server..skusal som viac modov, ale proste som to nemohol rozbehat, ak ma niekto nejaky funkcny link alebo DM server, tak nech posle, vdaka
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

UN2552 napísal:Prosim vas neviete kde zistim kolko sa predalo kusov CS 1.6 ?
vraj 4.2 milliona
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_be ... ideo_games
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

martintv napísal:zdravim, viem ze su tu nejaki manici na CS :D takze sa chcem spytat, ako urobim DM server..skusal som viac modov, ale proste som to nemohol rozbehat, ak ma niekto nejaky funkcny link alebo DM server, tak nech posle, vdaka
nahodíš metamod, naň amxmodx adoňho plugin od bailopan-a CSDM. všetko potrebné na http://www.amxmodx.org/ :wink:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Sorry ak sa pytam na nieco, co je jasne, ale ja sa v tom nevyznam :)
Skratka, mam steam CS a ked vytvorim server, mozu sa na mna pripojit kamosi len z tej istej siete ako som ja sam. Cez internet im to vyhlasuje Steam validation rejected alebo nieco v tom zmysle. Da sa to nejakym nastavenim obist, aby im to slo pripojit na moj steam CS server aj cez internet, alebo na tieto ucely musim este drzat na disku nonsteam CS?
Kamosi maju nonsteam. Diky za rady...
juhy115
Novice
Novice

Príspevok od používateľa juhy115 »

Ahojte, mam problem ... Hral som cs 1,6 ns dlhu dobu bez problemov .. a potom si kamos zrobil server takze mu tam budem chodit... server uplne novy a ked sa chcem prihlasit vypise iba You have been banned from this server ... žiadne amx, že kto dal ban, dovod banu atď ... tak som to vyrieši ltak že som si kupil steam, vśetko v pohode len tento jeden server mi nechce ísť ... prosim pomožte mi
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ban na IP? Máš statickú či dynamickú IP? Pošli tomu tvojmu kamarátovi tvoju IP adresu, nech sa pozrie, či je tá IP medzi zabanovanými.
juhy115
Novice
Novice

Príspevok od používateľa juhy115 »

praveže vobec, server je novy, v banliste vobec niesom ... už sme to skušali, nechapem tomu
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

juhy115 napísal:Ahojte, mam problem ... Hral som cs 1,6 ns dlhu dobu bez problemov .. a potom si kamos zrobil server takze mu tam budem chodit... server uplne novy a ked sa chcem prihlasit vypise iba You have been banned from this server ... žiadne amx, že kto dal ban, dovod banu atď ... tak som to vyrieši ltak že som si kupil steam, vśetko v pohode len tento jeden server mi nechce ísť ... prosim pomožte mi

no to nie je ban cez AMX, to je ban priamo cez engine, preto ti to neukazuje v banliste. na serveri by mal byt subor listip.cfg alebo nieco podobne a v nej su tieto bany zapisane podla IP, tak nech sa tam pozrie.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

noze hodte sem nejake IPcky kde hravate, moze byt aj steam aj ns... kde aspon niekoho budem poznat aby som nedostal nahodou ban za luck ako na cs.wtf.sk :lol:
Napísať odpoveď