Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar hoši, stiahol som si CSS verziu s non steamom a k tomu boli aj nejaké IP adresy serverov, nuž ak zapnem hru a chcem sa pripojiť na nejaký server tak mi vypíše
Ja som ešte v živote CS nehral po nete, takže neviem ako to presne fičí, tak ospravedlnte ma ak budem dávať lamerské otázky.
Ja to vidím takto:
Cez net sa dá hrať tak, že si spravím steam účet, kde zadám org klúč, no sú aj non steam servery, kde sa dá hrať aj bez účtu na steame.
No neviem, či moje vedomosti sú správne.
Takže ako sa dá hrať CSS bez org klúču?
v čom je problém?Your version does not match the servers.
Please restart the game.
Ja som ešte v živote CS nehral po nete, takže neviem ako to presne fičí, tak ospravedlnte ma ak budem dávať lamerské otázky.
Ja to vidím takto:
Cez net sa dá hrať tak, že si spravím steam účet, kde zadám org klúč, no sú aj non steam servery, kde sa dá hrať aj bez účtu na steame.
-
Fata! ChaoS
Star
takze,bud si kupis na progamigshop.sk originalku Steam,aj s CSS a co ja viem s cim,alebo si stiahnes CSS nonsteam verziu,ktoru uz vlastne más,a musis si postahovat patch 16,17,18 comprehnsive..a plus textury...Fata! ChaoS napísal:Nazdar hoši, stiahol som si CSS verziu s non steamom a k tomu boli aj nejaké IP adresy serverov, nuž ak zapnem hru a chcem sa pripojiť na nejaký server tak mi vypíše
v čom je problém?
Ja to vidím takto:
chalan,mod SOFTWARE a mod OPENGL,su 2rozlicne veci,OPEN GL by ti mal fungovat,SOFTWARE je zakladne rozhranie CS,rozlisenie 640x480,nvm kolko farieb,skus reinstall Grafickej Karty,reinstaluj drivery,Open Gl by ti mal ist...master23 napísal:neviete cim to bude ze na CS16 mi nejde dat rozlisenie software? myslim si ze to bude tym ze moja karta nepodporuje open GL, je to mozne?
-
Hellboy248
Guru wannabe
hh chalandodo.gold napísal:hmm ja hram Sourceurcite je to lepsie lepsia grafika,hratelnost,realickost...
-
PAIN
Light Professional
Ty co riesis prosimta ? nevidis jedinu dobru vec na 1.6 ale na Source ich je urcite 100.....priznaj sa, Sourca hras tyzden a CS 1.6 si videl u kamarata (robim si srandu, neber to vaznedodo.gold napísal:niesom male decko takze si ma neurazilale nevidim jednu dobru vec na 1.6 a najviac ma ide nasrat jak hazde granat jak uplny kripel
//a ozaj k tomu clanu iba tolko:
-
G0lDiER_
King
no ide o to ze si css zrejme vôbec neviskusal a to je problem vecsiny ludi.PAIN napísal:Ty co riesis prosimta ? nevidis jedinu dobru vec na 1.6 ale na Source ich je urcite 100.....priznaj sa, Sourca hras tyzden a CS 1.6 si videl u kamarata (robim si srandu, neber to vazne) podla mna je blbost tvrdit ze jedna hra je shit a druha je uplne skvela ked su to tak velmi podobne hry, kazda ma z nich ma klady aj zapory.....osobne sa priklanam k 1.6 pretoze to hravam uz roky, grafika ma vôbec netrapi, kopu kamosov to hrava a neomrzelo ma to, keby som tak dlho hraval sourca, mozno tvrdim opak
1.6 som hraval 3 roky potom som vyskusal css a poviem ti rychlo ma 1.6 omrzelo.css hram asi 2 roky.
ty si moj clovekPAIN napísal:Ty co riesis prosimta ? nevidis jedinu dobru vec na 1.6 ale na Source ich je urcite 100.....priznaj sa, Sourca hras tyzden a CS 1.6 si videl u kamarata (robim si srandu, neber to vazne) podla mna je blbost tvrdit ze jedna hra je shit a druha je uplne skvela ked su to tak velmi podobne hry, kazda ma z nich ma klady aj zapory.....osobne sa priklanam k 1.6 pretoze to hravam uz roky, grafika ma vôbec netrapi, kopu kamosov to hrava a neomrzelo ma to, keby som tak dlho hraval sourca, mozno tvrdim opak