Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ved ale mna vyhodi z toho serveru do menu kde mam new game,find server,option a exit.. do toho.. a keby som sa mal dostat do konzoly tak to cez ";" ale nie?A to uz uz mi neukazalo stary zaznam!!??
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Element napísal:ved ale mna vyhodi z toho serveru do menu kde mam new game,find server,option a exit.. do toho.. a keby som sa mal dostat do konzoly tak to cez ";" ale nie?A to uz uz mi neukazalo stary zaznam!!??
hod sem screen z konzoly :)
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

Nazdar hoši, stiahol som si CSS verziu s non steamom a k tomu boli aj nejaké IP adresy serverov, nuž ak zapnem hru a chcem sa pripojiť na nejaký server tak mi vypíše
Your version does not match the servers.
Please restart the game.
v čom je problém?

Ja som ešte v živote CS nehral po nete, takže neviem ako to presne fičí, tak ospravedlnte ma ak budem dávať lamerské otázky.

Ja to vidím takto:
Cez net sa dá hrať tak, že si spravím steam účet, kde zadám org klúč, no sú aj non steam servery, kde sa dá hrať aj bez účtu na steame.
No neviem, či moje vedomosti sú správne.

Takže ako sa dá hrať CSS bez org klúču?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

da sa uplne v pohode len nemas updaty, skus pozret na lamky ;)
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

Ale presnejšie aké updaty? Lebo som už spustil autoupdater a to mi to updatovalo, ale stále mi to píše.
SSemteXX
Guru
Guru

Fata! ChaoS napísal:Nazdar hoši, stiahol som si CSS verziu s non steamom a k tomu boli aj nejaké IP adresy serverov, nuž ak zapnem hru a chcem sa pripojiť na nejaký server tak mi vypíše
v čom je problém?

Ja som ešte v živote CS nehral po nete, takže neviem ako to presne fičí, tak ospravedlnte ma ak budem dávať lamerské otázky.

Ja to vidím takto:
Cez net sa dá hrať tak, že si spravím steam účet, kde zadám org klúč, no sú aj non steam servery, kde sa dá hrať aj bez účtu na steame.
No neviem, či moje vedomosti sú správne.

Takže ako sa dá hrať CSS bez org klúču?
takze,bud si kupis na progamigshop.sk originalku Steam,aj s CSS a co ja viem s cim,alebo si stiahnes CSS nonsteam verziu,ktoru uz vlastne más,a musis si postahovat patch 16,17,18 comprehnsive..a plus textury...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

k funkcnosti textury nepotrebuje :) a ani patch 18 netreba je tam poopravovanych iba zopra textur a koniec :wink:
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

neviete cim to bude ze na CS16 mi nejde dat rozlisenie software? myslim si ze to bude tym ze moja karta nepodporuje open GL, je to mozne?
// az teraz som si uvedomil co som napisal, chelsom napisat namiesto
mi nejde dat rozlisenie software?
mi nejde dat rozlisenie open GL, moze to byt drivermi?
SSemteXX
Guru
Guru

master23 napísal:neviete cim to bude ze na CS16 mi nejde dat rozlisenie software? myslim si ze to bude tym ze moja karta nepodporuje open GL, je to mozne?
chalan,mod SOFTWARE a mod OPENGL,su 2rozlicne veci,OPEN GL by ti mal fungovat,SOFTWARE je zakladne rozhranie CS,rozlisenie 640x480,nvm kolko farieb,skus reinstall Grafickej Karty,reinstaluj drivery,Open Gl by ti mal ist...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

nevidim dôvod to menit na software :roll: a to cs (css) hram uz dost dlho...
SSemteXX
Guru
Guru

dodo.gold napísal:nevidim dôvod to menit na software :roll: a to cs (css) hram uz dost dlho...
sak jasne,ze nie ... sak v Software mod nebudes vidiet na 1meter hraca :lol: ,pametam sa ked sme to este v skole hrali na starych PC,som mal software mod ale dával som :lol:
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

nedavno som si na lamkach vsimol ze vznikol LAMKY.NET Public 1.6 server tak ak cete, pridte zadrtit 86.110.226.12:27017 podla mna celkom slusna kvalita co sa hracov aj serveru tyka....
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

jj len co som pozeral tak to lagovalo...ale to mohlo byt len docasne
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

hmm ja hram Source :o urcite je to lepsie lepsia grafika,hratelnost,realickost...
SSemteXX
Guru
Guru

dodo.gold napísal:hmm ja hram Source :o urcite je to lepsie lepsia grafika,hratelnost,realickost...
hh chalan :lol: jaký zápot dal,ze hratelnost,tu nejde o hratelnost,v CS ide o fanatickost,a o krásu celej hry,myslim nie graficky,ale stýlovo,v dnesnom svete sa CS hraje pre krásu hry,a pre SKILL a BRAIN,co na Sourci nenajdes,povedz mi najlepsi clan SOURCE..hm? ...lebo 1.6 ti ich vymenujem aj 500,cize,viaceri hraju 1.6 ako Source,uz sry ked som ta teraz urazil... :wink:
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

niesom male decko takze si ma neurazil :lol: ale nevidim jednu dobru vec na 1.6 a najviac ma ide nasrat jak hazde granat jak uplny kripel :roll:
//a ozaj k tomu clanu iba tolko:
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

dodo.gold napísal:niesom male decko takze si ma neurazil :lol: ale nevidim jednu dobru vec na 1.6 a najviac ma ide nasrat jak hazde granat jak uplny kripel :roll:
//a ozaj k tomu clanu iba tolko:
Ty co riesis prosimta ? nevidis jedinu dobru vec na 1.6 ale na Source ich je urcite 100.....priznaj sa, Sourca hras tyzden a CS 1.6 si videl u kamarata (robim si srandu, neber to vazne :wink: ) podla mna je blbost tvrdit ze jedna hra je shit a druha je uplne skvela ked su to tak velmi podobne hry, kazda ma z nich ma klady aj zapory.....osobne sa priklanam k 1.6 pretoze to hravam uz roky, grafika ma vôbec netrapi, kopu kamosov to hrava a neomrzelo ma to, keby som tak dlho hraval sourca, mozno tvrdim opak :wink:
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

css dobra hratelnost ? :D si delas prdel ne :p
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

PAIN napísal:Ty co riesis prosimta ? nevidis jedinu dobru vec na 1.6 ale na Source ich je urcite 100.....priznaj sa, Sourca hras tyzden a CS 1.6 si videl u kamarata (robim si srandu, neber to vazne :wink: ) podla mna je blbost tvrdit ze jedna hra je shit a druha je uplne skvela ked su to tak velmi podobne hry, kazda ma z nich ma klady aj zapory.....osobne sa priklanam k 1.6 pretoze to hravam uz roky, grafika ma vôbec netrapi, kopu kamosov to hrava a neomrzelo ma to, keby som tak dlho hraval sourca, mozno tvrdim opak :wink:
no ide o to ze si css zrejme vôbec neviskusal a to je problem vecsiny ludi.
1.6 som hraval 3 roky potom som vyskusal css a poviem ti rychlo ma 1.6 omrzelo.css hram asi 2 roky. :)
SSemteXX
Guru
Guru

PAIN napísal:Ty co riesis prosimta ? nevidis jedinu dobru vec na 1.6 ale na Source ich je urcite 100.....priznaj sa, Sourca hras tyzden a CS 1.6 si videl u kamarata (robim si srandu, neber to vazne :wink: ) podla mna je blbost tvrdit ze jedna hra je shit a druha je uplne skvela ked su to tak velmi podobne hry, kazda ma z nich ma klady aj zapory.....osobne sa priklanam k 1.6 pretoze to hravam uz roky, grafika ma vôbec netrapi, kopu kamosov to hrava a neomrzelo ma to, keby som tak dlho hraval sourca, mozno tvrdim opak :wink:
ty si moj clovek :lol:
Napísať odpoveď