Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Flusha VAC Ban coming soon! 
mam problem, neda sa mi hrat multiplayer. Mam to cerstvo kupene cez Steam a ani sa nedostanem do menu a uz mi pise oznam vid.screenshot.
skusal som uz vsetko mozne napr aj toto na ofic.fore: https://support.steampowered.com/kb_art ... -ILZV-2837
preinstaloval som hru 2x a snad 10x som overoval integritu suborov cez Steam, nic nepomaha len si to nainstaluje DirectX. Uz fakt neviem co s tym. Skusal som rozne navody aj na youtube.
mam vypnuty firewall aj antivirus a stale to napise.. Dota 2 cez Steam mi ide bez problemov.
Jedine co ma este napada, ze to nemam ulozene v klasickej ceste C:\program files\..... ale uplne inde na disku..ze by to bol problem?
skusal som uz vsetko mozne napr aj toto na ofic.fore: https://support.steampowered.com/kb_art ... -ILZV-2837
preinstaloval som hru 2x a snad 10x som overoval integritu suborov cez Steam, nic nepomaha len si to nainstaluje DirectX. Uz fakt neviem co s tym. Skusal som rozne navody aj na youtube.
mam vypnuty firewall aj antivirus a stale to napise.. Dota 2 cez Steam mi ide bez problemov.
Jedine co ma este napada, ze to nemam ulozene v klasickej ceste C:\program files\..... ale uplne inde na disku..ze by to bol problem?
Nerobi toto nahodou ked je povoleny sv_cheats ? Viem, ze je to hovadina kedze si to preinstalovaval ale za pokus nic nedas ked sa na to mrknes.
Mne sa toto stalo, keď som na mojom Win7 chcel spustiť hru akoby cez Win XP (Service Pack 2).
Yay!
P.S.: Niekto na matchmaking? Som momentalne MG2, steam name insanesvk, mam mic
P.S.: Niekto na matchmaking? Som momentalne MG2, steam name insanesvk, mam mic
Ja mam steam tiez na inom disku a nevadi to. Raz mi to vyhodilo tiez, vtedy pomohol prvy navod z toho linku. Skus komplente preinstalovat aj steam. Skusil si vsetky veci z toho linku?deMarkqo napísal:mam problem, neda sa mi hrat multiplayer. Mam to cerstvo kupene cez Steam a ani sa nedostanem do menu a uz mi pise oznam vid.screenshot.
Nemas nainstalovany niektory z tychto programov? https://support.steampowered.com/kb_art ... -SFLZ-9289
A aby som nezabudol, tak dnes ma trochu nastvali. Po roku na publicu som si vcera povedal, ze zacnem hrat competitive. Dnes som mal 4ty vyhraty zapas a dalo mi to cooldown na 21 hodin, aby sa vraj nakalibrovali matchmaking servery
-
->slavo<-
Addict
Dôjdite sa zabaviť na môj server
|[=_=]| A | N | D | R | O | M | E | D | A |SK/CZ KNIFE WEEKEND!
109.74.146.22:27489
Iba tento víkend only knife,10 kol(fast drop),haluzne mapy.
|[=_=]| A | N | D | R | O | M | E | D | A |SK/CZ KNIFE WEEKEND!
109.74.146.22:27489
Iba tento víkend only knife,10 kol(fast drop),haluzne mapy.
No fakt ppci server, 12 rocne deti co ziapu do micu, GG 
-
->slavo<-
Addict
Tak keď ti niekto prekáža môžeš si dat na neho mute ,alebo votemute nevidím v tom problém 
Ja som dnes zazil prvy pokazeny competitive zapas, jeden typek tam trolloval takym stylom, ze ked mal bombu, tak bezal opacne ako vsetci a potom ju tam dropol 
A ked nemal bombu, tak obcas isiel iba s nozom a tak... kicknut sa ho nepodarilo, takze sme prehrali. No a po 2ch vyhranych zapasoch sa opat ukazala uzasna anti-cheat technika a mam cooldown na 21 hodin
A ked nemal bombu, tak obcas isiel iba s nozom a tak... kicknut sa ho nepodarilo, takze sme prehrali. No a po 2ch vyhranych zapasoch sa opat ukazala uzasna anti-cheat technika a mam cooldown na 21 hodin
Aspon to beres sportovo 
Ja by som sa chcel spýtať či sa oplatí kupovať vstupenku na tú "kampaň" Vanguard? Existuje nejaký článok, ktorý vysvetľuje o čo tam vlastne ide? 
Plníš úlohy ako napríklad zabiť 100 nepriateľov v DM na mape Dust 2, alebo vyhrať konkrétny počet competitive kôl na špecifickej mape atď. Za úspešné ukončenie misie máš následne drop - skin, alebo krabicu.
http://8cn.tv/content/csgos-operation-v ... -explained
http://8cn.tv/content/csgos-operation-v ... -explained
A co ine mam robit?UN2552 napísal:Aspon to beres sportovo
No uz sa neviem dockat, konecne snad niekto v mojom FL co nie je GE alebo LEM 
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2014, 19:29)
Betarik ty mas VAC ban na CS:GO?
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
jopSlayter napísal:No uz sa neviem dockat, konecne snad niekto v mojom FL co nie je GE alebo LEM
-
Thommas
Addict
OT: Skúšal si KQLY-ho cheat?
Mal si pýtať od Flushu. (no offense)
Ouch, no si blbecek. Taki ako ty kazia hru ostatnym.
-
Betarik
Professional
takí ako ja zbytocne vyhadzuju peniaze do luftu ....pretoze som si nezmazal csko po prvom bane, zahral si jednu hru na novom ucte a dostal som znova ban....tymto radim ostatnym, aby si nestahovali z netu PRO CFG a urobili si radsej vlastny ....teraz mam tyzden novy a snad posledny ucet...Slayter napísal:Ouch, no si blbecek. Taki ako ty kazia hru ostatnym.
-
xH4wK
cena znizena na 299 eur..xH4wK napísal:Ak by niekto chcel tak predam CS:GO skin/item: Butterfly Knife | Fade (Factory new)
Len osobne v KE/Okoli, cena: 349€