Crysis 2
Re: Crysis 2
táto hra je dôkazom toho že to môže byť grafický orgazmus ale bohužiaľ hra je strašne suchá. v jednotke sa aspoň dalo kochať ostrovom
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak zatiaľ som toho veľa neodohral, lebo som nemal dostatok času, ale zatiaľ to vyzerá veľmi pekne aj na mojom 21" LCD
Čo som veľmi milo prekvapený. Dokonca buduceho týždňa to prejdem, a spravím taku menšiu recenziu ako pri AC BH. 
-
DAMON88
Professional
dens mi prišla SMS od PGS tak zajtra očakávam hru 
Mohol si si ju radšej objednať z brlohu, tam dostaneš k hre aj bad company 2 zadarmo.
-
DAMON88
Professional
to je mi uplne jedno mal som ju predobjednanu už od jula takže...
prave to inštalujem neskôr hodim dojmy z hrania 
-
DAMON88
Professional
no maš pravdu
po hodine hrania musim skonštatovať že som najviac spokojný čo sa týka všetkeho ako som predpokladal nanosuit je taký osekaný v MP iba kvoli rýchlosti a tak a graficky je to fakt že pecka opať.
jediné čo mňa sice niak nemrzí ani nehnevá je ale fakt, že grafické nastavenie ostalo iba na tých pár urovniach a teda nedá sa nastavovať detailnejšie ako napr. zvlášť tiene budovy atď.
inak to hodnotim pozitívne vo všetkých smeroch zatial ale znamku ešte nebudem dávať kedže po hodine hrania si netrufnem
jediné čo mňa sice niak nemrzí ani nehnevá je ale fakt, že grafické nastavenie ostalo iba na tých pár urovniach a teda nedá sa nastavovať detailnejšie ako napr. zvlášť tiene budovy atď.
inak to hodnotim pozitívne vo všetkých smeroch zatial ale znamku ešte nebudem dávať kedže po hodine hrania si netrufnem
Cavte, myslíte že to rozbehám na mojom pc : Intel Dual core e5200 2.5Ghz, 4gb ram, Nvidia GeForce 9500GT 512mb ??? 
Ano pôjde ti to a čo tak použiť google ?MATWiX napísal:Cavte, myslíte že to rozbehám na mojom pc : Intel Dual core e5200 2.5Ghz, 4gb ram, Nvidia GeForce 9500GT 512mb ???

A niektorým ludom ako mne je úplne jedno či má hra dx11 alebo nie.
Crysis 2 v dx9 v pohodke graficky, prevedením, optimalizáciou a enginom preští viaceré hry s dx10 a 11. Hru si kupujem kvôli hratelnosti, príbehu a grafike a nie kvôli tomu že má nálepku dx11. Keby bolo grafické prevedenie v dx9 sklamaním, tak nepoviem ani slovo. Ale tá hra vyzerá úžasne.
Dx11 by mal prísť pravdepodobne neskôr v nejakom veľkom patchi, čiže nič nie je stratené.
Crysis 2 v dx9 v pohodke graficky, prevedením, optimalizáciou a enginom preští viaceré hry s dx10 a 11. Hru si kupujem kvôli hratelnosti, príbehu a grafike a nie kvôli tomu že má nálepku dx11. Keby bolo grafické prevedenie v dx9 sklamaním, tak nepoviem ani slovo. Ale tá hra vyzerá úžasne.
Dx11 by mal prísť pravdepodobne neskôr v nejakom veľkom patchi, čiže nič nie je stratené.
-
goldenshit
Medium Expert
lenze uz len to ze dx11 davaju v patchi je velky failGuczmann napísal:A niektorým ludom ako mne je úplne jedno či má hra dx11 alebo nie.
-
DAMON88
Professional
jednoducho to asi nestíhaliu vydať v hre a preto to dajú do patchu lebo nechcú presúvať release date podľa mňa. a radŠej nech je to poriadne ako plné chýb....
inak uplne súhlasím s Guczmann-om čo sa týka grafiky aj všetkého proste v Dx9 to vyzerá uplne super a nehovorim to len kvoli tomu že je to crysis
inak uplne súhlasím s Guczmann-om čo sa týka grafiky aj všetkého proste v Dx9 to vyzerá uplne super a nehovorim to len kvoli tomu že je to crysis
ze vraj od 23.3. je crysis 2 aj v tescu? Je na tom nieco pravda? Videl som letak....
-
DeJF
Addict
I v Nay-i to už predávaju .
A aby som nebol ot :
Práve to hrám na Xboxe a musím povedať že krajšie vyzerajúcu hru som tam nevidel a ešte ani dlho neuvidím [ak vôbec] . Inak hra sa mi celkovo páči i keď neviem úplne vo co go keďže som nehral jednotku...
Mohli dať dáke krátke videjko ktoré by objasnilo i nám konzolákom,ktorí nehrali jednotku že o čo ide .
Ale tak nevadí,ja to už dáko zistím
.
Inak hre dávam zatial 10 z 10 .
A aby som nebol ot :
Práve to hrám na Xboxe a musím povedať že krajšie vyzerajúcu hru som tam nevidel a ešte ani dlho neuvidím [ak vôbec] . Inak hra sa mi celkovo páči i keď neviem úplne vo co go keďže som nehral jednotku...
Mohli dať dáke krátke videjko ktoré by objasnilo i nám konzolákom,ktorí nehrali jednotku že o čo ide .
Ale tak nevadí,ja to už dáko zistím
Inak hre dávam zatial 10 z 10 .
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ono tam je prepojenie s 1?
-
jamesiq
Medium Star
Samozrejme.. pokracuje to len v meste ti isti ludia len ine (skarede) miesto 
-
lekoklatik
VIP
Pc hráči, niekoľko príkazov ktorými si môžete spríjemniť/skrášliť
hranie PC verzie Crysis 2 - http://www.fpstime.com/2011/03/crysis-2 ... -graphics/
hranie PC verzie Crysis 2 - http://www.fpstime.com/2011/03/crysis-2 ... -graphics/
Dnes som si kupil CD kluc na stiahnutie Crysis 2 cez EA Download Manager, akurat mi tam pise ze hra este nebola vydana. Co mi je trosku podozrive, ma tu niekto kupenu a uz stiahnutu digitalnu verziu ?
No, nic moc, taka priemerna hra, nic zaujimave, najlepsia na tej hre je hudba, inac mi to pride strasne farebne, a boje niekedy chaoticke, na PC nic extra. A absolutne ziadne graficke nastavenie WTF?.