Crysis 2
-
cooler19797
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: Crysis 2
co mam robit ked zabijm toho mimozemstana napise ze: deliver xeno - tissue sample to gould: reach gould's lab via FDR drive ale ja vobec netusim co mam robit pls help
-
miricleboy
Expert
preco si nezapnes ceske titulky?cooler19797 napísal:co mam robit ked zabijm toho mimozemstana napise ze: deliver xeno - tissue sample to gould: reach gould's lab via FDR drive ale ja vobec netusim co mam robit pls help
-
cooler19797
Amateur
lebo to mam po anglicky no pomoze mi niekto
-
Nadeo
Guru wannabe
Vsak chod dalej po tej dialnici...
-
cooler19797
Amateur
aha dik uz som to nasiel
Tazke si zapnut Visor a nájsť modré Objectives?
-
lekoklatik
VIP
No vypada to tak,ale paci sa mi akym stylom je hra robena(CryEngine3),a celkovo o mnoho mensie naroky ako pri Crysis 1 z omnoho premakanejsou grafikou.(Crysis1-30FPS,Crysis2-60-70FPS).U mna Crytek 100% 
Hru som včera večer dohral do konca a mám z nej len skvelé pocity. Nie som z tých čo hrajú každú hru čo príde pod ruku a hrám len to čo ma zaujme. Prešiel som C1 aj CW a aj napriek tomu, že v nich bol svet (džungla) otvorený, nie som z dvojky sklamaný. Určité koridory kadial ísť ala COD sú tu, no stále je veľa možností kadial obehnúť nepriatela a pichnúť mu nôž do chrbta.
Hra je skvele optimalizovaná. Milujem štýl Cryteku ako detailne vedia spraviť menu, menu nanoobleku, menu katalyzatorov, proste je v tom vidieť "nemecká precíznosť". Hra ide ako má. Na mojom PC /C2D 3.0Ghz, 4GB DDR2, GTX260, Win7 32bit/ mi hra priemerne neklesala pod 50-60 FPS na pokročilých detailoch (40-50 Hardcore) čo som bol oproti jednotke veľmi prekvapený. Či má osekané textúry alebo nie, ma nezaujíma, či má nálepku DX11 alebo 9 mi taktiež nepríde dôležité. Dôležité je ako hra vyzerá a ako sa hýbe. Obe veci splňuje na jednotku.
Všade čítam že príbeh je zložitý a divne predkladaný hráčovi. Mne prišiel vpohode a fajn na seba nadväzovali kapitoly. Aj napriek tomu že som stále behal podobných uličkách NY ma hra bavila až do konca a nie raz som bol udivený krásou ktorá sa mi rozprestierala na monitore.
Kvalitný príbeh, kvalitný dabing, zvuky zbraní a výbuchov, kvalitné scény, kvalitná grafika a optimalizácia, super hratelnosť. Úplne som sa vžil do príbehu.
Kvalitný MP /súdim podľa dema/
Najviac ma teší že pravdepodobne bude pokračovanie.
Pre mňa 10/10. Nič nepokazili.
Držím Cryteku palce a ihneď ako budem mať nejaké peniaze tak kupujem originál. Firmy ako Bioware by si mali z Cryteku brať príklad ako spraviť pokračovanie /narážam na DA/
Hra je skvele optimalizovaná. Milujem štýl Cryteku ako detailne vedia spraviť menu, menu nanoobleku, menu katalyzatorov, proste je v tom vidieť "nemecká precíznosť". Hra ide ako má. Na mojom PC /C2D 3.0Ghz, 4GB DDR2, GTX260, Win7 32bit/ mi hra priemerne neklesala pod 50-60 FPS na pokročilých detailoch (40-50 Hardcore) čo som bol oproti jednotke veľmi prekvapený. Či má osekané textúry alebo nie, ma nezaujíma, či má nálepku DX11 alebo 9 mi taktiež nepríde dôležité. Dôležité je ako hra vyzerá a ako sa hýbe. Obe veci splňuje na jednotku.
Všade čítam že príbeh je zložitý a divne predkladaný hráčovi. Mne prišiel vpohode a fajn na seba nadväzovali kapitoly. Aj napriek tomu že som stále behal podobných uličkách NY ma hra bavila až do konca a nie raz som bol udivený krásou ktorá sa mi rozprestierala na monitore.
Kvalitný príbeh, kvalitný dabing, zvuky zbraní a výbuchov, kvalitné scény, kvalitná grafika a optimalizácia, super hratelnosť. Úplne som sa vžil do príbehu.
Držím Cryteku palce a ihneď ako budem mať nejaké peniaze tak kupujem originál. Firmy ako Bioware by si mali z Cryteku brať príklad ako spraviť pokračovanie /narážam na DA/
-
lekoklatik
VIP
DirectX 11 nebude (aspoň nie teraz?)
Pri článku je jeden komentár s ktorým sa stotožňujem.
Hra vyzerá úplne skvele aj bez podpory DirectX 11. Úplne fajn.
Pri článku je jeden komentár s ktorým sa stotožňujem.
Hra vyzerá úplne skvele aj bez podpory DirectX 11. Úplne fajn.
Nemozem sa dostat cez misiu "mrty prichadzi". Normalne ju prejdem a ked nabieha loading dalsiej misie, tak to naloadinguje a potom ide nejaka animacia a zastavi sa to a nejde pohnut dalej...ostane mi na obrazovke ta hlava akoby sochy plus nejake zvuky v pozadi a tym to konci...stretol sa s tym niekto?
Mám za sebou odohraných tak 8 hodín, neviem presne, koľko z príbehu som prešiel ale už začínam byť pomaly frustrovaný z toho prostredia čo sa mi v jednotke nestávalo. Inak grafika je ozaj skvelá a optimalizácia tiež výborná, ide mi to s max. nastaveniami okolo 40 fps.
Hrateľnosť tiež super, moja jediná výhrada je, že si nemôžem ľahnúť.
Hrateľnosť tiež super, moja jediná výhrada je, že si nemôžem ľahnúť.
-
lekoklatik
VIP
@verreaux: Bavíme sa o originálnej verzii?
-
Sphinx
Addict
kua co mas co lezat mas hrat a behat a strielat ked chces lezat stiahni simulator dovolenkyMuffi napísal:, moja jediná výhrada je, že si nemôžem ľahnúť.
Hmm..Tak neviem co ti konkretne vadi na tejto hre.Ak poznas neaku lepsiu FPS daj vediet,budeme len radi.Podla mna naj, som sice stary ko*ot na hry,ale aj tak...Sphinx napísal: kua co mas co lezat mas hrat a behat a strielat ked chces lezat stiahni simulator dovolenkyto len tak OT.. ale k veci MP nic moc taka tuctovka ako v poslednom case vsetky FPS.. SP odohratych cca 2-2,5 H ale dalej ani nejdem hrat celkom nuda.. okrem pouzitej technologie hra ako taka nema co ponuknut
Fuze ide o to že každý má svoj názor a ako sa hovorí "sto ľudí, sto chutí". Každému sa páči niečo iné 
Sakra jak ma štve že to nemá aspon 30 hodín SP
Každý večer ako som prišiel domov som trošku zahral a teraz nič
(ešte že je to AC: Brotherhood)
Sakra jak ma štve že to nemá aspon 30 hodín SP
Tak SP dohraný. Herný čas odhadujem na takých 10 hodín (s loadovaním tak 12).
Klady sú samozrejme grafika, fyzika, hrateľnosť a "vyšantenie" sa s oblekom na rôzne spôsoby zabíjania.
Zápory: krátke, stereotypné, ľahké + miestami sa tvorcovia snažili o tak epické efekty a naskriptované pády, krkolomné situácie a podobne až mi to prišlo trochu trápne.
Klady sú samozrejme grafika, fyzika, hrateľnosť a "vyšantenie" sa s oblekom na rôzne spôsoby zabíjania.
Zápory: krátke, stereotypné, ľahké + miestami sa tvorcovia snažili o tak epické efekty a naskriptované pády, krkolomné situácie a podobne až mi to prišlo trochu trápne.
Spoiler
a vo finálnom súboji som očakával aspoň poriadneho alienského bossa ako v 1 a nie štyroch chabých robotov ktorých som všetkých umlátil pažbou 
Hra je to skvelá , určite ju odporúčam zahrať 
zatial nielekoklatik napísal:@verreaux: Bavíme sa o originálnej verzii?
-
DAMON88
Professional
uplne s tebou suhlasim pekna recenzia rovnako som nenormalne spokojny čo sa týka optimalizácie myslím že netreba komentovať textúry mi prídu slabšie ale ano je to hlaven kvôli konzolám no napriek tomu je to opať graficky jedna z top hier takže nieje očomGuczmann napísal:Hru som včera večer dohral do konca a mám z nej len skvelé pocity. Nie som z tých čo hrajú každú hru čo príde pod ruku a hrám len to čo ma zaujme. Prešiel som C1 aj CW a aj napriek tomu, že v nich bol svet (džungla) otvorený, nie som z dvojky sklamaný. Určité koridory kadial ísť ala COD sú tu, no stále je veľa možností kadial obehnúť nepriatela a pichnúť mu nôž do chrbta.
10/10
BTW hravate po nete ? napadlo ma či by sme nezaložili akýsi hojko team