Crysis
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
sice nemam DX10 kartu, ale pre tych co nevidia odlisnosti.
DX 9 vs. DX 10
pekny piesok vs. fotorealisticky piesok
slabe stopy v piesku vs. kvalitne stopy v piesku
ziadne svetelne luce, jemne tiene, ktore vrhaju objekty vs. krasne svetelne luce a tiene, ktore vrhaju predmety
takmer fotorealisticke textury vs. fotorealisticke textury [kvoli svetlu, ktore sa odraza a lame na objektoch [mapach]]
obstojna voda vs. velmi pekne spravena voda, v ktorej sa svetlo lame "ako v skutocnosti", uz to nie je len nejaka 2rozmerna mapa [dobre vidno po vystrele, alebo prechode cez vodu].
castice starajuce sa o pokrocile efekty su typicke DX 9nove [cize velke, 16bitove, zle sa prekresluju] vs. castice starajuce sa o pokrocile efekty su lepsie vykreslene a 24 bitove, krajsie zapadaju do prostredia [blending]
Celkovy dojem:
DX 9 na mna posobi ako velmi detailny Far Cry DX 10 hra na mna posobi ako uplne novy titul s velmi odlisnou atmosferou. Laicky opisane, DX 10 verzia posobi plno a citite prostredie [vodu, dzunglu, vybuchy, prach, proste detaily] o dost silnejsie ako v DX 9 verzii. Tieto detaily si vsak povacsine vsimnu len ludia co su bud totalne zazrati do grafiky, alebo robia nieco v oblasti 3D modelingu. Pre bezneho smrtelnika tam rozdiely naozaj nemusia byt.
Tieto iste rozdiely su aj v Bioshocku DX 9 vs DX 10.
Tieto rozdiely som si nikde neprecital, len ich zhrnul na zaklade HD videi a mojho vlastneho hrania oboch titulov, skoda ze DX 10 som mal moznost vidiet len "externe" [videa]
Keby bol DX 10 aj pre XPcka a nie len pre ten kram Visty, tak by som mozno mohol napisat este viac postrehov.
Prave som to spustil s tym patchom z crysis.sk a mozem len dodat ze parada
...teraz naozaj nie je rozdiel medzi DX 9 a DX 10 verziou : )...aspon nie co po vizualnej stranke.
Ow ano framy sli dole, hratelne, ale po chvili z toho boli hlava, lebo to pohapkava stale...
DX 9 vs. DX 10
pekny piesok vs. fotorealisticky piesok
slabe stopy v piesku vs. kvalitne stopy v piesku
ziadne svetelne luce, jemne tiene, ktore vrhaju objekty vs. krasne svetelne luce a tiene, ktore vrhaju predmety
takmer fotorealisticke textury vs. fotorealisticke textury [kvoli svetlu, ktore sa odraza a lame na objektoch [mapach]]
obstojna voda vs. velmi pekne spravena voda, v ktorej sa svetlo lame "ako v skutocnosti", uz to nie je len nejaka 2rozmerna mapa [dobre vidno po vystrele, alebo prechode cez vodu].
castice starajuce sa o pokrocile efekty su typicke DX 9nove [cize velke, 16bitove, zle sa prekresluju] vs. castice starajuce sa o pokrocile efekty su lepsie vykreslene a 24 bitove, krajsie zapadaju do prostredia [blending]
Celkovy dojem:
DX 9 na mna posobi ako velmi detailny Far Cry DX 10 hra na mna posobi ako uplne novy titul s velmi odlisnou atmosferou. Laicky opisane, DX 10 verzia posobi plno a citite prostredie [vodu, dzunglu, vybuchy, prach, proste detaily] o dost silnejsie ako v DX 9 verzii. Tieto detaily si vsak povacsine vsimnu len ludia co su bud totalne zazrati do grafiky, alebo robia nieco v oblasti 3D modelingu. Pre bezneho smrtelnika tam rozdiely naozaj nemusia byt.
Tieto iste rozdiely su aj v Bioshocku DX 9 vs DX 10.
Tieto rozdiely som si nikde neprecital, len ich zhrnul na zaklade HD videi a mojho vlastneho hrania oboch titulov, skoda ze DX 10 som mal moznost vidiet len "externe" [videa]
Keby bol DX 10 aj pre XPcka a nie len pre ten kram Visty, tak by som mozno mohol napisat este viac postrehov.
Prave som to spustil s tym patchom z crysis.sk a mozem len dodat ze parada
Ow ano framy sli dole, hratelne, ale po chvili z toho boli hlava, lebo to pohapkava stale...
-
RainbowSix
Light Professional
-
webmasterr
Medium Professional
ja som problemy s rozlisenim nemal, skusal som na NB crysis MP betu a rozlisenia sa dali v pohode vyberat..Gizmoo napísal:Nevim dako mi nikto ani nic nepise, tak len taku otazku .. da sa Vam nastavit hociake rozlisenie?????????????? lebo mne nie.. nieje daky program alebo nevim daka kravina vdaka ktorej si budem moct dat rozlisenie 1024x768 ??????
Neviem síce o čom točíš, veď v nastaveniach tam máš všetko krásne vypísané.Gizmoo napísal:Nevim dako mi nikto ani nic nepise, tak len taku otazku .. da sa Vam nastavit hociake rozlisenie?????????????? lebo mne nie.. nieje daky program alebo nevim daka kravina vdaka ktorej si budem moct dat rozlisenie 1024x768 ??????
Ale aby sa predišlo takýmto príspevkom s 50 otázníkmi, skús tento program:
http://www.tocaedit.com/forum/dload.php ... file_id=88
Takze som konecne presiel demo... revolucna hra to urcite nieje ale napriek tomu je to bomba.
na zostave c2d e6750 2gb ram 1950xt 256mb to slapalo na high detailoch v 1024x768 este aj so 2x AA - ked som to dal vyssie tak sa to uz nedalo hrat.
zatial moje hodnotenie 95%... uvidime, ako to bude s full hrou.
PS: napr. s tym nanosuitom su tam pekne blbosti napr. ked customizujete zbran... odkial nabera tlmic - a dalsie sprostosti ? na zbrani nieje nic a zrazu klik a nate tlmic... mohli to vymysliet aj lepsie...
na zostave c2d e6750 2gb ram 1950xt 256mb to slapalo na high detailoch v 1024x768 este aj so 2x AA - ked som to dal vyssie tak sa to uz nedalo hrat.
zatial moje hodnotenie 95%... uvidime, ako to bude s full hrou.
PS: napr. s tym nanosuitom su tam pekne blbosti napr. ked customizujete zbran... odkial nabera tlmic - a dalsie sprostosti ? na zbrani nieje nic a zrazu klik a nate tlmic... mohli to vymysliet aj lepsie...