Kde si ju nasiel ?mystique napísal:jj uz som si zalietal aj v heli...
Crysis
-
xH4wK
Takze nieco som porobil, upravil Demo misiu... podoplnal nove zbrane apod.
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=11423
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=11423
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
tak ja mam X2 3800+, 1GB ram, 1950pro...spustal som to na 1280x960(alebo tak nejak) a med detaily..no bolo to hratelne ale fps boli okolo 15-30...pri zmene na low detaily sa to fps moc nezvysilo mozno tak o 5. myslite ze ked dokupim este 1gb ram tak sa to zlepsi? nechcem uz moc investovat do compu zase nejsom nejaky gejmer ale toto by som si fakt zahral... 
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
zahraj si to na low a uvidis ze ta to aj tak prestane bavit...moja teoriac.a.r.n.e. napísal:tak ja mam X2 3800+, 1GB ram, 1950pro...spustal som to na 1280x960(alebo tak nejak) a med detaily..no bolo to hratelne ale fps boli okolo 15-30...pri zmene na low detaily sa to fps moc nezvysilo mozno tak o 5. myslite ze ked dokupim este 1gb ram tak sa to zlepsi? nechcem uz moc investovat do compu zase nejsom nejaky gejmer ale toto by som si fakt zahral...
Takze nedalo mi to a stiahol som to a odohral.
Hral som na E6320, 2GB RAM, HD2900XT vsetko na FULL (cize DX10 a Vista) 1280x1024 priemerne fps bolo 20 (min. 5 - max. 30) myslim ze ma brzdi CPU
Prekvapila ma dlzka DEMA, grafika nema chybu, hratelnost SUPER, zvuk tiez SUPER no uz aby bola FULL hra DEMO ma odomna 9,5/10
Tu su nejake screeny
Hral som na E6320, 2GB RAM, HD2900XT vsetko na FULL (cize DX10 a Vista) 1280x1024 priemerne fps bolo 20 (min. 5 - max. 30) myslim ze ma brzdi CPU
Prekvapila ma dlzka DEMA, grafika nema chybu, hratelnost SUPER, zvuk tiez SUPER no uz aby bola FULL hra DEMO ma odomna 9,5/10
Tu su nejake screeny
romerot aj ja si myslim ze ma trosku brzdi CPU, ma tiez 6320 ale k nemu len 1950 PRO ale myslim ze by trosku sa zlepsila hratelnost, mam teraz v priemere 20 FPS, vsetko na medium a rozlisko 1680x1050, este dodam ze mam 2GB ram, musim trosku pretaktovat prcacik a jednou cestou aj grafanu trosku vykrutit
a co sa tyka dema tak super, nemam slov
a co sa tyka dema tak super, nemam slov
-
prask
Light Professional
no je to tak na 2900 to ide na viste nahovno. v XP maju fsetci velke zlepsenie. zase nvidia zapracovala
pockam na nejake beta drivre, alebo zachvilu budu aj tak oficialne. urcite tam bude podstatne zlepsenie. toto demo (ako kazde demo novej hry sponzorovanej nvidiou) je reklama na 8800. ale uz som si zvykol 
No v tej Viste to teda fakt nejde uplne super ale aj pri tych 20fps je to hratelne nie je to sekanica !!! A v XP ziadny problem pohodicka dokonca ked dam Maximum Speed tak nestiham reagovatprask napísal:no je to tak na 2900 to ide na viste nahovno. v XP maju fsetci velke zlepsenie. zase nvidia zapracovalapockam na nejake beta drivre, alebo zachvilu budu aj tak oficialne. urcite tam bude podstatne zlepsenie. toto demo (ako kazde demo novej hry sponzorovanej nvidiou) je reklama na 8800. ale uz som si zvykol
-
prask
Light Professional
no dovolim si tvrdit ze ne nejake fps ale dost podstatne (dufam
), urcite sa to posune do hratelnych cisel. u mna 20 fps hratelne nebolo, teda moc som ani neskusal iba par minut, a radsej som si to dal na medium kde je to aj tak pekne a islo mi to peknych 50fps. ale toto iste bolo aj s bioshockom demo islo podobne a plna hra uz bola ok...
-
Ice_killer
Zablokovaný