Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

t0m4s3 napísal:Bioshock
FIFA08
Halo3
World in Conflict
Forza Motorsport2

:-P
Skus FPS, a uz si mohol dohodit aspon aj tie percenta pre kazdy titul
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mystique: Orangebox (9.5/10) a BioShock (9.0/10) - mimochodom tieto hodnotenia pokladam aj tak za rozdielne, pretoze jeden server to hodnoti tak, druhy inak. Takze ako najlepsia vzorka je pouzit hodnotenie hracov, cize ked bude plna hra, tak potom si pozrieme hodnotenie ako hracov, tak aj recenzenta. Ale ako prioritu by som daval hodnotenie hracov.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Obe hodnotenia povazujem za vhodne, kedze som vsetky tie hry hral. Teda BioShock, Team Fortress 2, Portal, HL2: Episode Two.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mystique napísal:Skus FPS, a uz si mohol dohodit aspon aj tie percenta pre kazdy titul
Vsetky hry 9/10
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Podla average hodnotenia tych prvych recenzii - boli 4, my vyslo v priemere 94,5 alebo 9,45/10 co je viac ako 9/10...

Nechajme sa prekvapit, co nam prinisie full. Urcite to zahram :wink:
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Len sa chcem spytat PRECO SA V TEJTO TEME TOLERUJE SPAM??? uz je tu dobrych 100 prispevkov ktore tu vobec nemaju co robit !
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

tato tema ma charakter futbaloveho zapasu, vela ludi krici a nik nepocuje toho druheho :)...chlapska zalezitost, si zena? :D
romerot
Star
Star

uplink napísal:tato tema ma charakter futbaloveho zapasu, vela ludi krici a nik nepocuje toho druheho :)...chlapska zalezitost, si zena? :D
OK pridam dalsi SPAM nie niesom ale nebavi ma citat prispevky ktore nemaju vobec zmysel !!!
Aj tak je Crysis uz GOLD je taky aky je - kazdy si ho kupi, stiahne alebo zozenie akoukolvek formou - kazdy ho chce vidiet na svojom PC. Niekomu sa bude pacit niekomu nie tak ako kazda ina hra. Aj tak to dostane VELKE hodnotenie od kazdeho herneho serveru. Tomu uz my nezabranime.
Takze ked sa Vam nepaci Crysis nehrajte ho ked sa Vam paci hrajte ho - ale nepresviedcatje druhych o tom co si myslite Vy!
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

romerot:Urcite si kupis origos ze?
romerot
Star
Star

Joker napísal:romerot:Urcite si kupis origos ze?
Nie tak ako 95% - uzivatelov tohto fora si ho stiahnem ! Este nejaka otazka k teme?

EDIT: THX za -K vidim ze dokazete ocenovat. Boze tu sa clovek vyjadri pravdivo a hned tomu komu to nesedi mu da -K :roll: ubohe ukazuje to vasu vyspelost a vek! Cest vynimkam. A ani sa nepodpisal asi sa HANBI sa seba :lol:
EDIT: VIDIM ZE VAS JE VIACEJ ... oki :prdel:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Joker napísal:romerot:Urcite si kupis origos ze?
Ked budem zarabat , budem si hry kupovat , pokial som student na mizine budem si hry stahovat.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

romerot: Jediny spam tu vidim od teba. Zvysok je diskusia o hre Crysis, tak ak sa ti nepacia niektore prispevky, tak ich ignoruj, nic ine ti poradit nemozem.

mystique: Podla styroch recenzii to hodnotit nemozes, najlepsi nazor bude hodnotenie ludi, najma ak to ohodnoti par desiatok tisic ludi na portaloch venovanych hram, ci uz je to gamespot.com, pc.ign.com alebo ine...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

inak som neuveritelne prekvapeny touto hrou...
na 1024*768 0x AA (to som ani neskusal) tie detaily napravo vsetko high...
(sak kuknite prilohu)
mi to ide na 15-30fps... ked kukam na oblohu alebo do zeme aj 45fps :D
niekedy ked sa strhne boj mi to sekne na dve sek. asi... ale to len obcas nastastie... ale akoze fakt tych cca 20fps je pre mna na tuto hru uplne postacujucich... akoze ine hry by sa nedali hrat na takomto FPS:.. vid. MoH:A
ktory mi isiel na 800*600 vsetko LOW a tak neuveritelne trhane ze som bol rad ze som to konecne presiel... na 1024*768 ani nehovorim...
spät ku crysisu... ten SHADER MODEL som musel zapnut aspon na medium z dovodu toho rozmazavania... je to strasne pekne.. a ked je na low tak sa nic nerozmaze.. skoda... takze na med. ale treba mat k tomu zapnuty aj Postprocessing quality... heh.. potom sa to krasne rozmaze aj pri vybuchoch.. a tiez aj krv na maske spolu aj s hlinou od granatov... parada..
co sa tyka textur.. tak na LOW... (128mb V-ram).. pri medium som mal artefakty co ma jemne vydesilo... takze pekne naspät na low.. Objects quality... to som zapol spolu aj s texturami.. ale potom vypol.. ani newiem k comu to je.. :P newa.. Physics Quality mi z FPS nic neubralo a Water Quality som proste musel dat na high.. voda je fakt pekna.. ale krajsia je ked je shader model na high... kto vie ako je to na ultra high :shock:
Shadows Quality mi na medium zobralo mozno 2FPS... na high aj 5... ale aj bez nich je to pekne.. :) co si mam uz pocat :D
(AMD 2500+, 1.5GB Ram bez swapu, 6600GT OC 128mb V-ram) a som na to hrdy ze mi to ide tak ako ide... absolutne som to necakal... ked som videl minimalne poziadavky...
BTW na 800*600 vsetko LOW to ide nad 20fps v pohode.. cca tych 25-30fps.. ale vyzera to potom strasne :D
ece nejake screeny

som sa xcel ece opytat... ze vidim vojakov.. ale ked priblizim tak az potom zistim ze su napr. za skalou.. ale to vo väcsich vzdialenostiach... akoze predmety mi zobrazuje az ked som blizsie..

a video cez fraps na tych detailoch mi robi tak 8-15fps... niekedy pri hustych bojoch 5fps :lo:

moje video :P
40.8mb, 4:36 min. , 1246kbps
http://www.sendspace.com/file/31e4au
Prílohy
Crysis 2007-11-01 03-39-53-40.jpg
Crysis 2007-11-01 03-39-49-76.jpg
Crysis 2007-11-01 03-39-43-20.jpg
Crysis 2007-11-01 03-39-38-20.jpg
Crysis 2007-11-01 03-39-32-09.jpg
Crysis 2007-11-01 03-39-29-70.jpg
Schránka01.jpg
romerot
Star
Star

Crysis - DX9 vs. DX10, 32-bit vs. 64-bit

Jaký je rozdíl mezi DirectX 9 verzí Crysis a DirectX 10 verzí Crysis? Jaký je skutečný rozdíl v kvalitě obrazu, když ve výkonech je rozdíl tak veliký? Pro odpověď nemusíme chodit daleko, nachází se na této adrese http://webpages.charter.net/bliss/ (když myší najedete na obrázek, objeví se vám ta samá scéna v DirectX 10). Z toho, co můžete vidět, jsou rozdíly opravdu značné, nejedná se tentokrát o žádný marketingový trik.

DirectX 10 verze hry má jakoby větší rozsahy barev (je více barevná), je přirozenější, je méně šedivá, má lepší pokrytí světel, hlubší stíny, výraznější světelné tónování, pokročilejší blur efekt a lepší zaostření textur. Rozdíly jsou samozřejmě i pod vodou, zejména jinak vypadá rozhraní mezi vodou a souší a samozřejmě, světelné efekty jsou opět výraznější a světelné paprsky ostřejší/jasnější. Autoři srovnání také uvádějí, že DirectX 10 verze renderuje vegetaci a další objekty na větší vzdálenost než DirectX 9 verze.

Pak tu máme ještě srovnání, které se týká toho, jestli hra běží rychleji v 64-bitech nebo v 32-bitech. Probleskovaly totiž zprávy, a i Crytek dlouho před dokončením hry oznamoval, že 64-bitová verze poběží rychleji. Jenže třeba YouGamers reportují o tom, že ve skutečnosti (demu) jsou mezi jednotlivými verzemi jen nepatrné rozdíly a většinou je to v neprospěch 64-bitové verze. Třeba tento výsledek ukazuje pokles všech fps v CPU testu ve 64-bitech, jenom v jednom GPU testu byl zaznamenán nárůst výkonu z 2,8 fps (32-bit) na 3,5 fps (64-bit). V druhém testu nedopadlo srovnání o moc lépe. Jsou to prakticky všechno mínusy od -1,3 do -24,1 procenta. Tím pádem se Crysis nevyplatí hrát v 64-bitovém módu a je lepší zůstat u 32-bitového.
Prebrate z Tiscali Games

EDIT: este tu je par screenov kde je rozdiel v grafike Vista- VERY HIGH, XP - VERY HIGH a XP - HIGH Quality. http://www.gamespot.com/features/618214 ... lk=topslot
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

k tomu porovnaniu DX9 a DX10 - nevidim dovod preco sa bavit o tom co je lepsie/krajsie/vyhodnejsie/pouzitelnejsie a ja neviem ake. Ja si hry nekupujem na to aby som sa pozeral ake su krasne fotorealisticke, ale na to aby ma bavili. OK DX10 dajme tomu svojim osvetlenim lepsie dotvara atmosferu - avsak kto ten rozdiel nevidel tak ho to vo sne nenapadne.. Rovnako plati aj opacne. Ale hra by ma mala zaujat svojou hratelnostou. Nech ma grafiku ako TF2, alebo chystany SPORE - vobec mi to vadit nebude, ked bude zabavna a dokaze si ma udrzat po celu dobu hrania. Plnu verziu sme zial zatial nemali moznost si zahrat, ale myslim ze Crysis ma co ponuknut co sa hratelnosti a pribehu tyka, a nestane sa z neho len tupa vyvrazdovacka.. A ked sa mylim, tak fotorealisticka grafika tuto hru nezachrani, pretoze ju spustim jedine vtedy, ked budem niekomu chciet ukazat uchvatnu napodobneninu reality v PC hre...
DaNiX64
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DaNiX64 »

Šu-Do: dobra sekačka cez Fraps
ja ked nahravam cez Fraps, tak znizim rozlisenie (z 1280... na 1024)
tu je moje video Crysis destruction: - velmi ma fascinovala fyzika a nie len to, ale cely CryENGINE 2 :)
som sa xcel ece opytat... ze vidim vojakov.. ale ked priblizim tak az potom zistim ze su napr. za skalou.. ale to vo väcsich vzdialenostiach... akoze predmety mi zobrazuje az ked som blizsie..
hmm, mne to nerobi
btw: aktualizoval si si graf. ovladace ?

par bugov, co sa mi prihodilo:
CRYSIS - BUG - Shadow - Pistols:
CRYSIS - Bug Tree:

toto sa mi paci :D
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

Šu-Do napísal: som sa xcel ece opytat... ze vidim vojakov.. ale ked priblizim tak az potom zistim ze su napr. za skalou.. ale to vo väcsich vzdialenostiach... akoze predmety mi zobrazuje az ked som blizsie..
myslim ze to suvisi prave s tym Object Quality - ak ho das na High tak by ti to robit nemalo
romerot
Star
Star

mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nemalo to chybu ten masivny vybuch bol ako skutocny, skoda ze to ten komp nezvladol... :( tato generacia pocitacov nestaci....
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

romerot napísal:http://www.youtube.com/watch?v=gWWKseFuWGo&NR=1
:lol: Tak toto je dobre!!!
akoze lol...moj pc by asi vybuchol jak tie barely...stacilo by aby 10 vybuchlo a uz by freezol a nie to este 500 :lol:
Napísať odpoveď