Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

ak niekto odoberate alebo mate pristup k PS REVUE, je tam nejaky clanok o grafickych kartach a o stranu dalej je porvnanie direct DX10 a DX9. Tam su rozdieli naozaj velmi viditelne. Je tam porovnanie DX10 a 9 z crysis a par dalsich hier...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

H@wk: Ja sa nesnazim nikoho o nic presvedcit, len vyvraciam nutnost hrania hier pod DX10 ludi, ktori si myslia, ze na hre je najdolezitejsia grafika. To su ludia ako ty a tebe podobni. To co pisem nie je to comu verim, ale je to dokazane benchmarkami a porovnanim DX9 a DX10 hier, takze je jasne, ze DX10 je velky zrut a neprinasa nic extra co by bolo potrebne pre hranie hier.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Samozrejme, DX10 je v tejto dobe luxus (hlavne s rozumnym poctom framov), podla mna este stale vladne DX9... a este taky rok bude. Mne by uplne stacilo hrat Crysis na Medium-High detailoch v DX9 mode aspon s 50FPS :P
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

NVIDIA o správném nastavení a výkonech Crysis
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 4669&r=top
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Dem0n napísal:Samozrejme, DX10 je v tejto dobe luxus (hlavne s rozumnym poctom framov), podla mna este stale vladne DX9... a este taky rok bude. Mne by uplne stacilo hrat Crysis na Medium-High detailoch v DX9 mode aspon s 50FPS :P
Ani to netreba :lol: Mne sa tá hra páči aj keď hrám na 800x600 a všetko na low :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Niektoré príspevky o hratelnosti a rýchlosti hry ma celkom štvú.
Hra je nepochybne o grafike, ide o ten vizuálny zážitok (aj audio) a pocit z atmosféry, hratelnosť je na druhom mieste. Mne tento prístup úplne vyhovuje, niekto zaujme grafikou, niekto hratelnosťou.
Keby som mal brutálny highend PC, tiež si to zahrám na maximálnu grafiku kôli tomu pocitu z grafiky a vtiahnutiu do hry.
Bohužial taký PC nemám a ešte dlho mať nebudem, bo to aj tak nepotrebujem. RuneScape rullez, hrávam iba to.

Nemám proti Crysis absolútne nič, možno by som pár vecí našiel, ktoré by som grafike vytkol, hold, je to ale zábava pre bohatých.
Proti DX10 tiež absolútne nič nemám, ak je to posun v grafike, len a len to podporujem.

Well done Crytek !
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

heh,skusali ste uz niekto dat v editore na mapu zbrane?lebo ked ich dam na mapu a dam switch to game tak sa mi nedaju zobrat :(

BTW dal som si tam dvoch tych mimozemstanov(jeden bol pri tej zamrznutej lodi) a teda su dost tazki,4 zasobniky mi trebalo aby som dal jedneho a celkom pekne je ked vas zmrazia,taky lad na obleku mate :)
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Dem0n napísal:Akoze ten DX9 screen je v noci preto nie su ziadne odrazy :)
Nie je v noci uz slnko bolo davno vonku este som tam behal asi tak 15min. fotil vsetko co sa dalo cize uz bolo slnko dost vonku :!: ale davam sem nove screeny a myslim ze tieto uz postacia ! 8)

A JASNE ZE GRAFIKA TI HRATELNOST HRY NEZLEPSI ! ZLEPSI TI LEN DOJEM Z HRY A TEN POD DX10 BUDES MAT URCITE OMNOHO LEPSI asi tak
Prílohy
DX9 FULL
DX9 FULL
DX10 FULL
DX10 FULL
DX9 FULL
DX9 FULL
DX10 FULL
DX10 FULL
DX9 FULL
DX9 FULL
DX10 FULL
DX10 FULL
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Podla odkazu od Jokera pridam FPS z hry, je to na zostave: Intel Core 2 EXTREME X6800 (1066 MHz FSB, 2,93 GHz a 4 MB L2 cache), 2 GB RAM a nForce 680i chipset na doske. Hra ide celkom zaujimavo, vid. priloha.

A neodpustim si tuto citaciu: ,,Stačí editovat konfigurační soubory v adresáři \CVarGroups\ a parametry z "Very High" cut&paste i do sekce "High", díky čemuž se hra pustí v nejvyšší možné kvalitě. Stíny pak mají být hlubší, listy lépe odrážející světlo, textury hezčí a vše údajně pod WinXP běží v 1440x900 s dvoujádrovým procesorem a GF8800GTX rychlostí 15-25 fps."

Dnes nie je ziadna extra vec mat doma 22 palcovy wide monitor, ten ma nativne rozlisenie 1680x1050. Ked sa pozriem do tabulky, tak je mi jasne, ze si to ani s 8800Ultra s 2xAA ani len nezahram.
Prílohy
crysis_nv_bench.gif
(2.44 KiB) 394 stiahnutí
romerot
Star
Star

Dost ubohe vysledky ak by som dal 20000Sk za Ultru a mam 26fps :? chvalabohu ze nemam nVidiu ... ale su to ozaj strasne vysledky HW naroky su az prehnane :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

romerot: To nie je nVidiou, ATI je na tom este horsie ;)
romerot
Star
Star

hojko napísal:romerot: To nie je nVidiou, ATI je na tom este horsie ;)
No mam HD2900XT a na 1280x1024 mam priemerne 20fps cize o 6 menej ako ULTRA !!! na VERY HIGH detailoch a cenovo je o polovicu lacnejsia cize neviem kto je natom horsie :wink: ale newa je to tvoj nazor
Ale nezacinajme tu diskusiu ATi vs. nVidia 8)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

romerot napísal:Dost ubohe vysledky ak by som dal 20000Sk za Ultru a mam 26fps chvalabohu ze nemam nVidiu ... ale su to ozaj strasne vysledky HW naroky su az prehnane
romerot napísal:No mam HD2900XT a na 1280x1024 mam priemerne 20fps cize o 6 menej ako ULTRA !!! na VERY HIGH detailoch a cenovo je o polovicu lacnejsia cize neviem kto je natom horsie :wink: ale newa je to tvoj nazor
Ale nezacinajme tu diskusiu ATi vs. nVidia 8)
mam pocit ze ju zacinas ty :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

hojko napísal:Podla odkazu od Jokera pridam FPS z hry, je to na zostave: Intel Core 2 EXTREME X6800 (1066 MHz FSB, 2,93 GHz a 4 MB L2 cache), 2 GB RAM a nForce 680i chipset na doske. Hra ide celkom zaujimavo, vid. priloha.

A neodpustim si tuto citaciu: ,,Stačí editovat konfigurační soubory v adresáři \CVarGroups\ a parametry z "Very High" cut&paste i do sekce "High", díky čemuž se hra pustí v nejvyšší možné kvalitě. Stíny pak mají být hlubší, listy lépe odrážející světlo, textury hezčí a vše údajně pod WinXP běží v 1440x900 s dvoujádrovým procesorem a GF8800GTX rychlostí 15-25 fps."

Dnes nie je ziadna extra vec mat doma 22 palcovy wide monitor, ten ma nativne rozlisenie 1680x1050. Ked sa pozriem do tabulky, tak je mi jasne, ze si to ani s 8800Ultra s 2xAA ani len nezahram.
to je blbost, pretoze tak nejak to slo mne a tej zostave sa nevyrovnam, je tam spominane ake boli pouzite ovladace ? pretoze na starych to ide hoodne pomalsie

A vypada to tak ze som sa trafil aj s predbeznym hodnotenim podla dema nad 90 percent... Skuste mi vymenovat 5 hier ktore za tento rok dostali tak vysoke hodnotenie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mystique: ,,Vedle použití ovladačů určených přímo pro Crysis (Update 31.10. - ve středu ráno se objevila jejich další beta 160.04 vhodná i pro TimeShift) nám NVIDIA doporučila mít nainstalované záplaty operačního systému Windows Vista, pokud hru spouštíte v DirectX 10 režimu."

Toto pise games.tiscali.cz, specialne som ti zvyraznil par slovicok :wink:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

V skratke :
+Crysis bude mat super pribeh ktory tu este nebol
+Grafiku ktora je takmer fotorealisticka
+AI z ktorou vojaci nepobehuju ako zmyslov zbaveny
+Vozidla (Podobne ako v BF2 sa budu dat vsetky obladat)
+Novy system vylepsovania zbrani
+Specialny oblek zo schopnostami
-Narocnost na HW
-Hojkovi sa nepaci grafika :D

sry ak som nieco zabudol.
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

H@wk>
aspon si poriadne precitaj co napisal..nehovoril ze to nema peknu grafiku(to nepovie nikto kto ma oci), len ze ten rozruch okolo DX10 je neopodstatneny..je to minimalna zmena oproti DX9 a z velkej casti marketingovy tah..
..a hodnotit hru ze cim lepsia grafika, tym lepsia hra, je smiesne..

..poniektori pri tej hre snad aj onanujete, omg....

//1200+hod -> to znamena co?

//myslel som si ze cas, ale nejak mi to neprislo realne..ale po prezreti tvojho webu hej..
ina stravit 50 dni cisteho casu hranim jednej hry..to uz musi kazdemu pekne zaj3bavat..
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

marcus-16 napísal:je to minimalna zmena oproti DX9 a z velkej casti marketingovy tah..
No ze je to minimalna zmena by som nepovedal ... Crysis ani zdaleka nevyuziva vsetky moznosti DX 10 na maximum ...
marcus-16 napísal: ..a hodnotit hru ze cim lepsia grafika, tym lepsia hra, je smiesne..
Nie nieje to smiesne , totizto cim realnejsia grafika tym sa do hry viac vzijes a mas z nej viac ... ved si skus zahrat BF2 na LOW a na MAX (Ja to dobre posnam mam v BF2 1200+hod)
marcus-16 napísal: ..poniektori pri tej hre snad aj onanujete, omg....
No to zatial nie :) ale mozno pridu aj take hry :D

marcus-16 napísal: ina stravit 50 dni cisteho casu hranim jednej hry..to uz musi kazdemu pekne zaj3bavat..
Hram to uz rok... tj. 1200 : 365 = 3.2 hod denne... nieje to vela
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

marcus-16 napísal://1200+hod -> to znamena co?
to znamena ze uz v MP Battlefieldu 2 odohral dokopy 1200hod...
H@wk napísal:No to zatial nie :) ale mozno pridu aj take hry :D
sak uz su
Napísať odpoveď