ja to hram normalne, on je king ze dokaze umrznut meter od ohnaH@wk napísal:Crysis je super .. aj po tom ako dojdete k tym "ufonom"...
No mne neumrzol ani 1xneviem ako to hras
Crysis
-
xH4wK
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
tiez som FC prestal nachvilu hrat ked zacali mutanti ale potom som sa nejako prekonal apresiel som tymi laboratoriami tak snad uz tam nebudu...ale teraz som ajtak FC odlozil lebo hram crysis tak dufam ze ti ufoni nebudu taky strasny ako mutanti, este som sa k nim nedostal ale mam pocit ze zachvilku uz pridu 
-
xH4wK
-
xH4wK
-
xH4wK
-
RainbowSix
Light Professional
Áno, dá, ale s verziou "kúpenou od digitálnych distribútorov" neviem či sa niekde pripojíš.RainbowSix napísal:dasa crysis hrat ako cod4 po nete ?
h@wk: Ja som FC s tými príšerami veľmi nehral, došiel som tam kde prišli, potom som došiel k názoru že je to somarina a nasledoval uninstall a je mi srdečne jedno či sú to ufóni, mutanti, príšery, bubáci alebo strašidlá
-
RainbowSix
Light Professional
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
skoda, to si prisiel o finale vo "velkej sale" aka counter strike a to proti ludom (ostitovanych od hlavy az k pate)alfonz napísal:Ja som FC s tými príšerami veľmi nehral, došiel som tam kde prišli, potom som došiel k názoru že je to somarina a nasledoval uninstall a je mi srdečne jedno či sú to ufóni, mutanti, príšery, bubáci alebo strašidlá
presne tak.plne suhlasim...v CoD4 su naozaj originalne misie kazda ina v podtste aj prostredie..v crysise je to tiez ono...GothaR napísal:Presne to som isiel napisatV takom COD4 sa misie dost odlisuju, FC a Crysis su len o behani a zabijani vsetkeho co sa pohne. Samozrejme aj o krasnej grafike, tu nemozno upriet, ale vseobecne mam radsej hratelnost ako graficke orgie
v FC som tiez hral len doftedy co tam neprisli ty ufony z 50% som sa bal
ale crysis je fakt fajnovaa hra.super grafika ale najviac sa mi pacia tie vymozenosti toho co ovladam.skat do vysky,vylepsit zbran,byt neviditelny....proste S.U.P.E.R.
Ja som Far Cry prestal hrat po prichode mutantov len preto, ze som to hral na vyssej obtiaznosti a zabijali ma na dve rany, a ja som ich nevedel zabit ani za nic, takze som vytuhol v tom parku ci co to bolo. Crysis som optimisticky pustil na najvyssej obtiaznosti, lebo som chcel aby neoblo vidiet virtualne mieridlo a aby nepriatelia nehovorili po anglicky, lenze tam som zastal uz na konci prvej misie. A ano, s tym oblekom je sranda ale nejak extra ho nevyuzivam, skutocne som ocenil iba mod brnenia a neviditelnosti, silu som pouzival iba na bavenie sa pri niceni budovevee napísal:presne tak.plne suhlasim...v CoD4 su naozaj originalne misie kazda ina v podtste aj prostredie..v crysise je to tiez ono...
v FC som tiez hral len doftedy co tam neprisli ty ufony z 50% som sa balbolo to take zvlasne idem do budovy a zrazu baf..teraz hram FEARa a vobec sa nebojim
a z 50% ze je to hovadina..
ale crysis je fakt fajnovaa hra.super grafika ale najviac sa mi pacia tie vymozenosti toho co ovladam.skat do vysky,vylepsit zbran,byt neviditelny....proste S.U.P.E.R.
A FEAR: povodna hra bola super, inteligentni nepriatelia(nie ako v Crysis kde sa mi parkrat stalo, ze som okolo neho presiel a nevsimol si ma) a na najvyssej obtiaznosti som musel sledovat kazdy pohyb naokolo
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj FEAR je imbaGothaR napísal:Ja som Far Cry prestal hrat po prichode mutantov len preto, ze som to hral na vyssej obtiaznosti a zabijali ma na dve rany, a ja som ich nevedel zabit ani za nic, takze som vytuhol v tom parku ci co to bolo. Crysis som optimisticky pustil na najvyssej obtiaznosti, lebo som chcel aby neoblo vidiet virtualne mieridlo a aby nepriatelia nehovorili po anglicky, lenze tam som zastal uz na konci prvej misie. A ano, s tym oblekom je sranda ale nejak extra ho nevyuzivam, skutocne som ocenil iba mod brnenia a neviditelnosti, silu som pouzival iba na bavenie sa pri niceni budov
A FEAR: povodna hra bola super, inteligentni nepriatelia(nie ako v Crysis kde sa mi parkrat stalo, ze som okolo neho presiel a nevsimol si ma) a na najvyssej obtiaznosti som musel sledovat kazdy pohyb naokoloNastastie tam bol priestor na taktizovanie a hranie nepozostavalo iba zo save/load ako tomu bolo u Crysis.
-
RainbowSix
Light Professional