Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Aealo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aealo »

H@wk napísal:Crysis je super .. aj po tom ako dojdete k tym "ufonom"...

No mne neumrzol ani 1x :D neviem ako to hras
ja to hram normalne, on je king ze dokaze umrznut meter od ohna :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Toy M@ch!n3 napísal:ja to hram normalne, on je king ze dokaze umrznut meter od ohna :)
no ... u mna ked sme boli pri nejakom ohni tak tam automaticky nabehol a mal full HP , protim som ja vsetkych postrielal ... pohodicka
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Toy M@ch!n3 napísal:hej tak, ked sa vo FC objavili mutanti hned som to prestal hrat
:lol: akoze tomu ver,neznasam,chapete,su tam Ludia,v poho prestrelky,a zrazu mutatni,nechapem ako mozu taketo nieco urobit,a vyrobit :shock:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

far cry bolo dobre ale tiež sa mi to už potom nechcelo hrat furt v nejakych laboratoriach a samy mutant :cry: ale na začiatku to bolo fakt dobre rogalo,plaž cez džunglu z buginou :(
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

tiez som FC prestal nachvilu hrat ked zacali mutanti ale potom som sa nejako prekonal apresiel som tymi laboratoriami tak snad uz tam nebudu...ale teraz som ajtak FC odlozil lebo hram crysis tak dufam ze ti ufoni nebudu taky strasny ako mutanti, este som sa k nim nedostal ale mam pocit ze zachvilku uz pridu :?
xH4wK

Toto je topic o crysis , nie o FC , ak si chete pokecat o FC chodte inde , a v Crysis ziadny mutanti niesu a niesu to ani ziadne "prisery"...
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

jj.. presne tak ... su tam len uplne bezne sa vyskytujuci emzaci :D
xH4wK

gwixt napísal:jj.. presne tak ... su tam len uplne bezne sa vyskytujuci emzaci :D
Hovorime tu o PRISERACH , a ty "emzaci" v crysis nevystrasia ani male dieta ... takze neviem o com tu tocite , navyse atmosfera hry nieje v style "F.E.A.R"...
Kto sa boji nech nejde do lesa
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

A tí emzáci vo Far Cry vari niekoho vystrašili? Toto sa s F.E.A.R nedá porovnávať.
xH4wK

alfonz napísal:A tí emzáci vo Far Cry vari niekoho vystrašili? Toto sa s F.E.A.R nedá porovnávať.
Vo FC neboli emzaci ale mutanti ... mensi rozdiel , a kto vravi ze toto ma atmosferu fear ? Prave naopak... Crysis je super hra , a len deti sa to boja hrat xD
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

dasa crysis hrat ako cod4 po nete ?
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

RainbowSix napísal:dasa crysis hrat ako cod4 po nete ?
Áno, dá, ale s verziou "kúpenou od digitálnych distribútorov" neviem či sa niekde pripojíš.

h@wk: Ja som FC s tými príšerami veľmi nehral, došiel som tam kde prišli, potom som došiel k názoru že je to somarina a nasledoval uninstall a je mi srdečne jedno či sú to ufóni, mutanti, príšery, bubáci alebo strašidlá :D
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

ale som mysle na neoficialnych serveroch ci su dake ?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

alfonz napísal:Ja som FC s tými príšerami veľmi nehral, došiel som tam kde prišli, potom som došiel k názoru že je to somarina a nasledoval uninstall a je mi srdečne jedno či sú to ufóni, mutanti, príšery, bubáci alebo strašidlá :D
skoda, to si prisiel o finale vo "velkej sale" aka counter strike a to proti ludom (ostitovanych od hlavy az k pate) :) .
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

H@wk napísal:Vo FC neboli emzaci ale mutanti ... mensi rozdiel , a kto vravi ze toto ma atmosferu fear ? Prave naopak... Crysis je super hra , a len deti sa to boja hrat xD
nie je to o strachu ale o stereotype :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

JV napísal:nie je to o strachu ale o stereotype :wink:
Presne to som isiel napisat :) V takom COD4 sa misie dost odlisuju, FC a Crysis su len o behani a zabijani vsetkeho co sa pohne. Samozrejme aj o krasnej grafike, tu nemozno upriet, ale vseobecne mam radsej hratelnost ako graficke orgie :)
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

GothaR napísal:Presne to som isiel napisat :) V takom COD4 sa misie dost odlisuju, FC a Crysis su len o behani a zabijani vsetkeho co sa pohne. Samozrejme aj o krasnej grafike, tu nemozno upriet, ale vseobecne mam radsej hratelnost ako graficke orgie :)
presne tak.plne suhlasim...v CoD4 su naozaj originalne misie kazda ina v podtste aj prostredie..v crysise je to tiez ono...

v FC som tiez hral len doftedy co tam neprisli ty ufony z 50% som sa bal :lol: bolo to take zvlasne idem do budovy a zrazu baf..teraz hram FEARa a vobec sa nebojim :lol: a z 50% ze je to hovadina..

ale crysis je fakt fajnovaa hra.super grafika ale najviac sa mi pacia tie vymozenosti toho co ovladam.skat do vysky,vylepsit zbran,byt neviditelny....proste S.U.P.E.R. :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

evee napísal:presne tak.plne suhlasim...v CoD4 su naozaj originalne misie kazda ina v podtste aj prostredie..v crysise je to tiez ono...

v FC som tiez hral len doftedy co tam neprisli ty ufony z 50% som sa bal :lol: bolo to take zvlasne idem do budovy a zrazu baf..teraz hram FEARa a vobec sa nebojim :lol: a z 50% ze je to hovadina..

ale crysis je fakt fajnovaa hra.super grafika ale najviac sa mi pacia tie vymozenosti toho co ovladam.skat do vysky,vylepsit zbran,byt neviditelny....proste S.U.P.E.R. :wink:
Ja som Far Cry prestal hrat po prichode mutantov len preto, ze som to hral na vyssej obtiaznosti a zabijali ma na dve rany, a ja som ich nevedel zabit ani za nic, takze som vytuhol v tom parku ci co to bolo. Crysis som optimisticky pustil na najvyssej obtiaznosti, lebo som chcel aby neoblo vidiet virtualne mieridlo a aby nepriatelia nehovorili po anglicky, lenze tam som zastal uz na konci prvej misie. A ano, s tym oblekom je sranda ale nejak extra ho nevyuzivam, skutocne som ocenil iba mod brnenia a neviditelnosti, silu som pouzival iba na bavenie sa pri niceni budov :)
A FEAR: povodna hra bola super, inteligentni nepriatelia(nie ako v Crysis kde sa mi parkrat stalo, ze som okolo neho presiel a nevsimol si ma) a na najvyssej obtiaznosti som musel sledovat kazdy pohyb naokolo :) Nastastie tam bol priestor na taktizovanie a hranie nepozostavalo iba zo save/load ako tomu bolo u Crysis.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

GothaR napísal:Ja som Far Cry prestal hrat po prichode mutantov len preto, ze som to hral na vyssej obtiaznosti a zabijali ma na dve rany, a ja som ich nevedel zabit ani za nic, takze som vytuhol v tom parku ci co to bolo. Crysis som optimisticky pustil na najvyssej obtiaznosti, lebo som chcel aby neoblo vidiet virtualne mieridlo a aby nepriatelia nehovorili po anglicky, lenze tam som zastal uz na konci prvej misie. A ano, s tym oblekom je sranda ale nejak extra ho nevyuzivam, skutocne som ocenil iba mod brnenia a neviditelnosti, silu som pouzival iba na bavenie sa pri niceni budov :)
A FEAR: povodna hra bola super, inteligentni nepriatelia(nie ako v Crysis kde sa mi parkrat stalo, ze som okolo neho presiel a nevsimol si ma) a na najvyssej obtiaznosti som musel sledovat kazdy pohyb naokolo :) Nastastie tam bol priestor na taktizovanie a hranie nepozostavalo iba zo save/load ako tomu bolo u Crysis.
jj FEAR je imba 8)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

chalani ako prejdem tu misiu v ktorej som oslobodil tu zesnku a mam znicit tie tanky 2 skusal som strielat do tych nadrzi co maju v zadu a nic neviete mi poradit prosim dik
Napísať odpoveď