CS 1.6 Server hojko.com
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Existuje aj v CS 1.6 nieco ako v CS:S http://css.setti.info ?
Aby server naslo v liste nonsteam serverov ? alebo to najde automaticky alebo ako to je ? lebo v source si treba pridat svoj server sem aby ho master server pridal do zoznamu
Aby server naslo v liste nonsteam serverov ? alebo to najde automaticky alebo ako to je ? lebo v source si treba pridat svoj server sem aby ho master server pridal do zoznamu
zaujimalo by ma potom ako dlho to hras ked asi idem na inferne do banana a pocujem typka na strede tak sa tam otocim a pozeram... aaaaale to asi tazko vysvetlit niekomu kto to hra par dni a hned ma prava a ked vidi ze niekto vie namierit na hlavu a stlacit MOUSE1 hned je cheater...dakujem za pozornost zelam pekny denef.K0 napísal:tak nekomentuj, ano chod radsej na STEAM.
[pozeral som na teba este s jednym clovekom nejakych 6 kol, a zhodli sme sa v tom ze cheatujes, bolo to miestami dost viditelne, ak si to chcel zakryt. Takze tak. Ked sa po tyzdni zbadam na serveri znova cheatovat mas PERMANENT. Have a nice day]
Verim pomE aj Blazerovi....pochybujem ze to hraju par dniradix napísal:zaujimalo by ma potom ako dlho to hras ked asi idem na inferne do banana a pocujem typka na strede tak sa tam otocim a pozeram... aaaaale to asi tazko vysvetlit niekomu kto to hra par dni a hned ma prava a ked vidi ze niekto vie namierit na hlavu a stlacit MOUSE1 hned je cheater...dakujem za pozornost zelam pekny den
Zelam ti prijemny den....okrem toho neviem co pre teba znamena hojko cs server kedze tu mas 4 prispevky...pre mna je to server kde si mozem zahrat s touto skvelou komunitou....a nastvat Blazera
-
blazer
Professional
Ja s tym banom nemam nic spolocne... Bol som tam asi 3 minuty a chalan dostal ban, takze neviem. Ale pomE cely cas spectatoval, takze ak nieco videl, nemam mu preco neverit.LOLCATS napísal:Verim pomE aj Blazerovi....pochybujem ze to hraju par dni.
Zelam ti prijemny den....okrem toho neviem co pre teba znamena hojko cs server kedze tu mas 4 prispevky...pre mna je to server kde si mozem zahrat s touto skvelou komunitou....a nastvat Blazera
/juchu 1111 prispevkov
-
.:M4jco:.
Medium Star
A čo takto zorganizovať malý hojko cup? Išlo by o to že by sa prihlásili ludia ktorí by chceli a rozdelili by sa do skupín.
Napr.
Do cup-u sa prihlási 16 ludi
Týchto 16 ludí sa rozdelí do niekolkých skupín, napríklad do štyroch skupín, a v každej skupine budu štyria ludia.
Tieto skupiny sa budu nazývať napríklad Skupin A, Skupina B atd
Napíše sa rozpis kedy môže dana skupina uhrať zápas, a tejto skupine sa nájde protivník.
Hrala by sa napríklad jedna mapa dajme tomu že dust2, hralo by sa do 20, s tým že po 10 víťaztvách by sa menili týmy (CT,T)
To je moj hrubý náčrt, netuším ako takéto turnaje funguju v reále, je to len moj nápad
Napr.
Do cup-u sa prihlási 16 ludi
Týchto 16 ludí sa rozdelí do niekolkých skupín, napríklad do štyroch skupín, a v každej skupine budu štyria ludia.
Tieto skupiny sa budu nazývať napríklad Skupin A, Skupina B atd
Napíše sa rozpis kedy môže dana skupina uhrať zápas, a tejto skupine sa nájde protivník.
Hrala by sa napríklad jedna mapa dajme tomu že dust2, hralo by sa do 20, s tým že po 10 víťaztvách by sa menili týmy (CT,T)
To je moj hrubý náčrt, netuším ako takéto turnaje funguju v reále, je to len moj nápad
... heh, no naco pises veci o ktorych nevies nic. Cstrike hravam 6 rokov. V tom inferne chalan WALKoval...proste nejdem tu uz nic rieisit, dostal si ban na TYZDEN, po tyzdni ked znova sa zhodnem s viacerymi ludmi ze cheatujes mas permanent. No a chod na ten steam ako si pisal, si urcite PRO a tam tvoje skills ocenia...radix napísal:zaujimalo by ma potom ako dlho to hras ked asi idem na inferne do banana a pocujem typka na strede tak sa tam otocim a pozeram... aaaaale to asi tazko vysvetlit niekomu kto to hra par dni a hned ma prava a ked vidi ze niekto vie namierit na hlavu a stlacit MOUSE1 hned je cheater...dakujem za pozornost zelam pekny den
majco: skor by som navrhol zorganizovat turnaj 1on1, alebo 2on2 nejake aim a awp mapky
-
morfeusko
Medium Star
gratulujem adminom...to posudzovanie wall chackov... ako nic proti vam ale jednoducho bez pouzita adminskeho WH pocas spectate alebo smrti ... nemas ziadnu sancu zistit ci ma niekto WH alebo nie...a zato ze clovek pouziva brain..a chlapes vylieza vzdy z toho isteho rohu..beres ako WH tak prosim jeto vasa vec...vela stastia so serverom...
-
nejakymarko
Addict
nie take nie
do takych sa nezapojim. Podla mna by sa mai prihlasit nejaky ludi..uzavierka by bola v urcity den..minimalne 24ludi napr. a nejakym klusom ,alebo nahodnym losom by sa tyto hraci rozdelili do temov a hrali by cca tyzden proti sebe odla nejakeho harmonogramu. Vitazny team by mal na mesiac napr. ranky CS GURU alebo nieco. to je jedno...skratka boj medzi hojko tymami

-
blazer
Professional
Lenze my tam mame "adminske WH". Takze nabuduce ked zacne kolo a ty vzdy presne budes vediet kto je za ktorou krabicou, ked ani nevyleze, mas ban znovu. Necakal som, ze dam 2 bany za neviem mozno 3 dni, ale stalo sa. Vazne mi to je neprijemne, ale bola na teba staznost tak som ta preveril. A vobec to nebolo tak ze das jednu dieru a mas ban. Spectatoval som ta 20 kol a nikdy ani len naznak prekvapenia ked niekto niekde vyliezol. Dam ti teda unban ked sa ti nepaci, mozes sa prist obhajit ak chces samozrejme.morfeusko napísal:gratulujem adminom...to posudzovanie wall chackov... ako nic proti vam ale jednoducho bez pouzita adminskeho WH pocas spectate alebo smrti ... nemas ziadnu sancu zistit ci ma niekto WH alebo nie...a zato ze clovek pouziva brain..a chlapes vylieza vzdy z toho isteho rohu..beres ako WH tak prosim jeto vasa vec...vela stastia so serverom...
//netvari sa to ze unban funguje, ani IP ani nick, zrejme to je nastavene len na steamID co je pri NS servers blbost. Jedine ze by ta hojko zmazal z banlistu rucne, ja nemam pristup k FTP
//Hellboy248: ja som to nazval ako on, preto tie uvodzovky
-
Hellboy248
Guru wannabe
h to "adminske wh" sa vola Admin ESPblazer napísal:Lenze my tam mame "adminske WH". Takze nabuduce ked zacne kolo a ty vzdy presne budes vediet kto je za ktorou krabicou, ked ani nevyleze, mas ban znovu. Necakal som, ze dam 2 bany za neviem mozno 3 dni, ale stalo sa. Vazne mi to je neprijemne, ale bola na teba staznost tak som ta preveril. A vobec to nebolo tak ze das jednu dieru a mas ban. Spectatoval som ta 20 kol a nikdy ani len naznak prekvapenia ked niekto niekde vyliezol. Dam ti teda unban ked sa ti nepaci, mozes sa prist obhajit ak chces samozrejme.
//netvari sa to ze unban funguje, ani IP ani nick, zrejme to je nastavene len na steamID co je pri NS servers blbost. Jedine ze by ta hojko zmazal z banlistu rucne, ja nemam pristup k FTP
-
hojko
Site Admin
Admin ESP tam fici od sameho zaciatku, takze je na posudeni admina ci sa rozhodne dat ban alebo nie, vy s tym nic nespravite. Ja verim, ze sa to nedeje len tak zo srandy a vzdy je na ban dovod. Navyse som za to, aby sa rovno daval permanent ban, pretoze proti cheaterom ina cesta nie je a dat niekomu druhu sancu, tak to nie je dobry napad.
hej hej presne radsej nic nerozoberaj lebo nevies ani co mas rozoberatef.K0 napísal:... heh, no naco pises veci o ktorych nevies nic. Cstrike hravam 6 rokov. V tom inferne chalan WALKoval...proste nejdem tu uz nic rieisit, dostal si ban na TYZDEN, po tyzdni ked znova sa zhodnem s viacerymi ludmi ze cheatujes mas permanent. No a chod na ten steam ako si pisal, si urcite PRO a tam tvoje skills ocenia...
majco: skor by som navrhol zorganizovat turnaj 1on1, alebo 2on2 nejake aim a awp mapkyTo by bolo zaujimavejsie
isiel som tam len pozret zahral som dve mapy a hura BAN yeah baby..!!LOLCATS napísal:Verim pomE aj Blazerovi....pochybujem ze to hraju par dni.
hojko: ide o to ze niektore decka sa poucia z BANu a prestanu cheatovat, tak im treba dat druhu sancu. No a casom, ked bude viacej ludi hravat na serveri, ked budu plne sloty byvat stale, tak potom sa budu permanenty davat 
radix: ty si napisal na zaciatku, ze nekomentujes tak nekomentuj. Zmier sa s tym ze si dostal BAN. Pridi o tyzden, zahram si velmi rad s tebou, dal by som si 1on1, vymastim ta, a pojdes smutny o5 na steam.
Bude mi potesenim ked ta tam teda znova stretnem.
radix: ty si napisal na zaciatku, ze nekomentujes tak nekomentuj. Zmier sa s tym ze si dostal BAN. Pridi o tyzden, zahram si velmi rad s tebou, dal by som si 1on1, vymastim ta, a pojdes smutny o5 na steam.
Bude mi potesenim ked ta tam teda znova stretnem.
-
morfeusko
Medium Star
blazer: mojim cielom neje kydat na adminov ani nic take(nemam 12 rokov...)...ak si to tak vydel tak prosim ty si admin ...ale moje svedomie je ciste
//pozri... na aim mape ktora 5*5 metrov...a mas tam par spawn pointov a dokopy 5 krabic a ked neleze z jendej strany tak vyleze asi z druhej...tam sa to tazko posudzuje...ked mas steam a chut tak si pridi niekedy zahrat na panoramix mapku nuke...a budes sa divit ake dieri davaju tam..to by si tam potom asi zabanoval vsetkych
....
//pozri... na aim mape ktora 5*5 metrov...a mas tam par spawn pointov a dokopy 5 krabic a ked neleze z jendej strany tak vyleze asi z druhej...tam sa to tazko posudzuje...ked mas steam a chut tak si pridi niekedy zahrat na panoramix mapku nuke...a budes sa divit ake dieri davaju tam..to by si tam potom asi zabanoval vsetkych
-
zvonenie33
Light Professional
Mohli by ste vypnut to ze ked za prvych par sekund kola strelim do spoluhraca zabije ma. Pri mini_dust a mini_dust2 kde sa striela prakticky od zaciatku je to dost neprijemne..
A eviete mi povedat preco mi nejde chat? vidim len halsky typu CsStrike_chat_all CsStrike_chat_all_dead ... Robi mi to aj na niektorych inych serveroch, ale na par mi to ide normalne...
Inak na serveri mam nick Hostage
A eviete mi povedat preco mi nejde chat? vidim len halsky typu CsStrike_chat_all CsStrike_chat_all_dead ... Robi mi to aj na niektorych inych serveroch, ale na par mi to ide normalne...
-
Hellboy248
Guru wannabe
nahod patch v.23b a bude ti normalne zobrazovat chat...zvonenie33 napísal:Mohli by ste vypnut to ze ked za prvych par sekund kola strelim do spoluhraca zabije ma. Pri mini_dust a mini_dust2 kde sa striela prakticky od zaciatku je to dost neprijemne..