CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

zvonenie33 napísal:Mohli by ste vypnut to ze ked za prvych par sekund kola strelim do spoluhraca zabije ma. Pri mini_dust a mini_dust2 kde sa striela prakticky od zaciatku je to dost neprijemne..
A eviete mi povedat preco mi nejde chat? vidim len halsky typu CsStrike_chat_all CsStrike_chat_all_dead ... Robi mi to aj na niektorych inych serveroch, ale na par mi to ide normalne...
Inak na serveri mam nick Hostage
S tým chatom: máš patch 23B? Ten tuším vyrieši tento problém.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

.:M4jco:. napísal:A čo takto zorganizovať malý hojko cup? Išlo by o to že by sa prihlásili ludia ktorí by chceli a rozdelili by sa do skupín.

Napr.
Do cup-u sa prihlási 16 ludi
Týchto 16 ludí sa rozdelí do niekolkých skupín, napríklad do štyroch skupín, a v každej skupine budu štyria ludia.
Tieto skupiny sa budu nazývať napríklad Skupin A, Skupina B atd
Napíše sa rozpis kedy môže dana skupina uhrať zápas, a tejto skupine sa nájde protivník.
Hrala by sa napríklad jedna mapa dajme tomu že dust2, hralo by sa do 20, s tým že po 10 víťaztvách by sa menili týmy (CT,T)

To je moj hrubý náčrt, netuším ako takéto turnaje funguju v reále, je to len moj nápad :P
No tak podľa mňa to až taký zlý nápad nieje :wink: . Ale tak asi by sa malo hrať 5 on 5, čo by bol asi problém :? Ďalej tie mapy. Základ, ale žiadne, že mini_dust2 alebo cs_assault.
Mapy: de_dust2, de_inferno, de_cpl_mill, de_nuke, de_cbble, de_forge,de_cpl_fire a ešte neaká, teraz si nespomeniem :P Hrať by sa malo asi MR 15 (súčet 15), čiže mapa by končila neako 4:11. Potom keď by sa prehodili teamy muselo by sa dohrať do 16 bodov. napríklad 11+5=16, alebo 4+12=16. Každý team by si vybral svoju mapu.

Alebo potom rozumnejšie, zorganizoval by sa jeden team, ktorý by sa prihlásil niekde do ligy a prezentoval by hojko.com. Napríklad na čele z hojkom, aj keď pochybujem, že by hrával zápasy, asi to hrá For Fun, ak sa mi dobre zdá :) . No, ale na to treba aspoň tých 7-8 ľudí, no nie neaký chlapci čo to hrajú 2 mesiace. Neakých trošku skillerov. Myslím, že by nebol problém niečo také vytvoriť, len by bolo treba kapitána, neaký TG/CW server, ktorý nemusí byť platený, len aby neboli pingy. + súhlas hojka :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no ja by som bol za ten hojko cup :)
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Gratulujem a zaroven som rad, ze je hojko.com CS server, sem tam si zahram so svojim CS nickom L@coste :) gl & hf
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Co sa tyka hojko cupu (ak by nejaky bol) najviac sa mi pozdava SKOLACIK-ov napad (predchadzajuca strana) len neviem ako by a to zrobilo z rozdelenim tymov :)
Acryll
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Acryll »

Shamway napísal:Co sa tyka hojko cupu (ak by nejaky bol) najviac sa mi pozdava SKOLACIK-ov napad (predchadzajuca strana) len neviem ako by a to zrobilo z rozdelenim tymov :)
pridavam sa k tomuto napadu
SpermoS napísal:Gratulujem a zaroven som rad, ze je hojko.com CS server, sem tam si zahram so svojim CS nickom L@coste :) gl & hf
a zdravim WC vodu! :lol: :lol:
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Na serveri je cheater prosim admina aby to tam rychlo prisiel preverit. Ide o nick "Lindsay Lohan" ... Viaceri hovoria ze ma WH a mozno aj AB...
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

prepacte, ale tomuto serveru hlavne chyba "manner-up"

proste kazde druhe slovo nadavka, sprostosti, poznamky ako "lama, noob" po konci kola. =[

Opat som sa bol kuknut (Lindsay Lohan) a za 15minut rozohry som uz dostal ban za cheating a pritom som nič nedaval strasneho.
Prisiel trosku lepsi hrac ako ostatny a uz bol tiez cheater (Mischel tusim).

Vazne akoze, komunita tu na fore je super, ale na tom servery naozaj spravanie ako male deti (for ex. Zarobenie17). Hned sa navazal do mna ze cheating, pohyb ako pro, myslis ze si skill ? .. nic moc no.

zarobenie17 napísal:Na serveri je cheater prosim admina aby to tam rychlo prisiel preverit. Ide o nick "Lindsay Lohan" ... Viaceri hovoria ze ma WH a mozno aj AB...
kamo, ak si ty myslis ze co som ja daval diery na aim_map !!!! je WH, tak ty si nikdy v zivote CSko poriadne nehral, myslim tym pracc, tg, cw.
Ze aimbot, nedaj sa vysmiat, skoda ze nemam demo. povazujem sa za mid hraca co ma par skusenosti a ma slusnu hracsku minulost (uz nehravam). Tvoj manner je mocny.

Shamway napísal:Takze tu je demo nech posudia admini... podla mna privela nahod
(nakopirovat do precinku s hrou, spustit v hre konzolu a napisat playdemo Lohan)
tak niekto ked si pozre toto demo a povie ze som cheater musi mat chripku =[, vsak som hral jak nonsteamak, vidno ze som prestal hrat + novy widescreen monitor.

Ak toto je manner ktory chcete udrzat na serveri, nech sa paci.

+ vidno zo sayu manner hraca Zarobenie17.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Takze tu je demo nech posudia admini... podla mna privela nahod
(nakopirovat do precinku s hrou, spustit v hre konzolu a napisat playdemo Lohan)
na zaciatku je bug umna :D
Prílohy
Lohan.rar
Demo
(512.85 KiB) 90 stiahnutí
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ziadny ban si nedostal... pozri si http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php :?
Dobre, povedia ti ze si cheater ber to ako kompliment. Dosiel som sa pozriet a ty si do par sekund odisiel no, nestihol som ta spectatnut, takze ta nemozem ani obranovat, ze cheaty nemas, ani ti nadavat ze ich mas. :)

(zajtra pozreme demo s x-spectate a uvidime)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

zarobenie17 napísal:Na serveri je cheater prosim admina aby to tam rychlo prisiel preverit. Ide o nick "Lindsay Lohan" ... Viaceri hovoria ze ma WH a mozno aj AB...
Taketo veci ries cez SS, nikto hned neobvinujte ze ten a ten je cheater radsej povedzte nejakemu adminovi ze sa ti nezda ten a ten hrac nech si ho spectne a sam uvazi ci je cheater alebo nie.
Dakujem.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

bizzy: Ja som za podobnu hru tiez dostal ban...takze sa ani nerozculuj jednoducho ak to vies trochu hrat tak asi radsej netreba chodit na hojko server :( ... aj ked by som rad
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

dodo.gold napísal:Taketo veci ries cez SS, nikto hned neobvinujte ze ten a ten je cheater radsej povedzte nejakemu adminovi ze sa ti nezda ten a ten hrac nech si ho spectne a sam uvazi ci je cheater alebo nie.
Dakujem.
cez SS? Pisal som audiotrackovi, on mi povedal, ze mam napisat sem :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Bol by som za sv_lan 0
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

zarobenie17: Na prvej stranke tejto temy mas zoznam adminov. Nechapem co s tym ma spolocne audiotrack.

Shamway: Nehravam CS, takze nedokazem posudit, ale ako cheater mi teda nepripada. Ked som spectatoval inych hracov na fy_snow, tak tam to vyzeralo o dost inak, ale i tak som sa neodvazil na ban, pretoze nemam take skusenosti s CS, aby som to vedel zhodnotit.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

bizzy: vdaka za kritiku. Na serveri nebol ziadny admin vtedy ked si hral ty. To asi preto tam bola nadavka kazdu chvilu. To ze ti pisali ze cheatujes to ti verim. Zarobenie17 mi nadavno tiez pisal ze som cheater a ze napise hojkovi..bla, bla... Napisal som mu nech to napise aj na forum kludne, ze ho vsetci vysmeju. Tu na fore, a na hojko serveri nehravaju moc hraci s vysokym skills, prave preto ked tam pride lepsi hrac podozrievaju ho, a myslia si ze je cheater. Demo som nevidel, pozriem si ho, ale nemyslim ze si cheatoval uz podla tvojho pristupu a vyjadrovania sa tu na fore. Treba to brat ako kompliment, ako ti kolega Blazer napisal. Verim ze prides obcas este pozriet na server a zabavit sa, zahrat s komunitou. A nad narazkami typu "cheater" sa nabuduce pousmejes.

morfeusko: tvoja hra, tvoje skills su uplne odlisne, cize sa neozyvaj. Po ukonceni BANu mozes prist znova na server a dokazat nam, ze to vies aj bez cheatingu. OK?

zarobenie17: kusok krot hyperaktivitu, ked si myslis ze na serveri je cheater tak mi pis na ICQ, nie som stale na fore prihlaseny. A pis kompetentnym osobam, cize ADMINOM Cstrike servera, ako ti aj hojko napisal.

Inak, vcera som si dobre zahral, zabavil, odreagoval sa. Bolo aj dost ludi, budem rad ked sa to bude cim dalej tym viac plnit. A hojko by uz mohol nahrat nejake nove aim a awp mapky, nech nehrame dookola to iste :)
Vecerom sa na serveri objavim. :smt119

edit: davnejsie som dostal aj demo fruxa, ze cheatuje. Cheating som vylucil, fruxo je pro :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Shamway: Nepovedal by som, ze ma cheaty, jasne par krat to tak vyzeralo, ale zase su tam aj momenty kedy sa to vylucuje a vtedy bany urcite nedavame. Ale dakujeme Shamway za snahu pomoct vycistit server od cheaterov, ved sa nic nedeje.

GIGABYTE: Ty uz si to spominal na servery, ale ani raz si mi nepovedal preco to chces. Pokial by sme zmenili na sv_lan 0, pokazila by sa cela /top15 a mohlo by to hadzat class C error ludom co nemaju steam. V com by to pomohlo tebe?

bizzy: Ved uz kasli na to. Ak si vazne taky oldschooler, hras dlho a dobre, tak by si mohol byt s ostatnych publicov zvyknuty na urazky. Ziadny ban si nedostal. Demo som pozrel, hras zrejme velmi dobre, rad ta este uvidim na serveri :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

blazer napísal:GIGABYTE: Ty uz si to spominal na servery, ale ani raz si mi nepovedal preco to chces. Pokial by sme zmenili na sv_lan 0, pokazila by sa cela /top15 a mohlo by to hadzat class C error ludom co nemaju steam. V com by to pomohlo tebe?
Pokial viem tak sv_lan 0 sa používa na príkaz "status" ak si ho momentálne pozrieš na serveri uvidíš tam valve id lan. Ale ak hodíš sv_lan 0 stane sa to, že to valve id lan tam nebude, ale bude sa tam nachádzať steam_id_lan, alebo steam_0:123874465. Používa sa to pri CW nastavení servera :wink:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Aky vyznam ma ten sv_lan 0 a 1, aky to ma vplyv na hru alebo co to vobec sposobi?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

zarobenie17 napísal:cez SS? Pisal som audiotrackovi, on mi povedal, ze mam napisat sem :)
Co s tym ma audiotrack ? Napis bud hojkovi, blazerovi alebo pomE'
Zamknuté