CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
johnykilla
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

hojko napísal:Eur0: Ludia ako ti a tebe podobni nic nerobia, len tu taraju o cheateroch a pisu hluposti v hre a mne do sukromnych sprav....
ano, ludia ako on a jemu podobny sa chcu hrat a nie robit cheathunterov/adminov... Naco mat potom admins team ked staci jeden clovek ktory bude sledovat postnute dema a rozdavat banany po tom ako cheater zmizne?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

johnykilla napísal:ano, ludia ako on a jemu podobny sa chcu hrat a nie robit cheathunterov/adminov... Naco mat potom admins team ked staci jeden clovek ktory bude sledovat postnute dema a rozdavat banany po tom ako cheater zmizne?
Ale hlavná vec že adminom by bol každý, že?
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Tak ja by som rád natáčal keď niekoho uvidím ale problém je v tom že vďaka custom postavám a zbraniam sa mi ruky trasú v hre tak aby to nevyzeralo blbo :lol:
Na ukážku prikladám prílohu.
Prílohy
lol.zip
(152.55 KiB) 46 stiahnutí
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Filip, tak si preinstalluj CSko a nedavaj tam ziadne skiny.
Ak si to myslel tymi custom postavami.

Blazer mozes mi trosku popisat tie tvoje "finty" ? :D
Rozmyslam ze po roku zapnem 1.6tku a pridem zahrat no potrebujem byt na teba pripraveny ked budem mat to AB :P .
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Po vcerajsku mam tazke srdce na fruxa, to ze ste ho zvolili alebo ako sa dostal k adminovaniu je vasa vec. Ale musim povedat ze sa mi nepacia jeho zasahy do hry... Konkrente ide o mapu inferno vcera vecer...Popisem situaciu: CT (my) sme hrali v nevyhode resp velmi nam to neslo a tak sme mali akurat tak secondary zbrane a malokto nieco lepsie, nato zakazdym samozrejme ako to ma byt T plantli bombu, vsetci sme boli mrtvy ostal len jeden hrac ktory mal 1hp a myslim ze z 10tich boli mrtvy len 2T, co znamena prevahu 1ku8. A nas pan admin dal slay hracovi CT zato ze nesiel defusnut. Nasledne potom zaviedol pravidlo ze kto nepojde defusnut dostane kick alebo ban. Podla mna takato podmienka je uplne nezmyselna, preco by mal ist hra defusovat ak je to uplne zbytocne, ak je sam proti presile ak je na opacnej strane mapy a je zbytocne pretoze to ani s noznicami nestihne, a nakoniec preco by mal zato dostat este aj ban? Iba pripomeniem ze fruxo hral za T a na to ze takatoi podmienka je nemyslitelna reagoval slovami ze na tomto serveri hrat nemusime. Patrim medzi stabilnych hracov tohto servera a preto by som ho nerad zavrhol len preto ze admin si na nom nieco dokazuje. To ze takyto server ma pod palcom 14 rocny chlapec a vyhadzuje odtial hracov ktory uz davno hrali CS ked on este po 4 chodil je fakt smiesne.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Juicy napísal:Po vcerajsku mam tazke srdce na fruxa, to ze ste ho zvolili alebo ako sa dostal k adminovaniu je vasa vec. Ale musim povedat ze sa mi nepacia jeho zasahy do hry... Konkrente ide o mapu inferno vcera vecer...Popisem situaciu: CT (my) sme hrali v nevyhode resp velmi nam to neslo a tak sme mali akurat tak secondary zbrane a malokto nieco lepsie, nato zakazdym samozrejme ako to ma byt T plantli bombu, vsetci sme boli mrtvy ostal len jeden hrac ktory mal 1hp a myslim ze z 10tich boli mrtvy len 2T, co znamena prevahu 1ku8. A nas pan admin dal slay hracovi CT zato ze nesiel defusnut. Nasledne potom zaviedol pravidlo ze kto nepojde defusnut dostane kick alebo ban. Podla mna takato podmienka je uplne nezmyselna, preco by mal ist hra defusovat ak je to uplne zbytocne, ak je sam proti presile ak je na opacnej strane mapy a je zbytocne pretoze to ani s noznicami nestihne, a nakoniec preco by mal zato dostat este aj ban? Iba pripomeniem ze fruxo hral za T a na to ze takatoi podmienka je nemyslitelna reagoval slovami ze na tomto serveri hrat nemusime. Patrim medzi stabilnych hracov tohto servera a preto by som ho nerad zavrhol len preto ze admin si na nom nieco dokazuje. To ze takyto server ma pod palcom 14 rocny chlapec a vyhadzuje odtial hracov ktory uz davno hrali CS ked on este po 4 chodil je fakt smiesne.
prepac, ale ked nevies o co sa jedna... nekecaj

pre spresnenie situacie :

bomba bola plantnuta v inferne na velkom bombovisku... CT kempil (inak stal, zdrziaval sa) na druhom bombovisku, ziadna snaha o defuse bomby... uz sa prosim uvedomte, ze kym vy sa tam robite, ostatni hraci cakaju...

a hrac nedostal slay ale slap a nasledne ho zabil iny hrac... tak neprehanaj

a zmier sa s tym ze aj ked to niekto drti 10 rokov, pravidla na servery budu platit stale
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

Nahodou neviem co stale pindujete kazdy moze urobit chybu.. inak mne sa praca adminov paci ;) inak konecne uz po tyzdny mozem hrat zase hojko kamos mi dal cele new aj s konfigom.... neviem co a jak:D
ale aj tak dakujem blazerovi za snahu pomoct mi stym problemom s ulozenim hojka:D
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Tak sa s tím confingom podel aspoň :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jop
juicyho aj fruxa chapem , ja som skor zato ze bomba sa nemusi ani plantovat ani defusovat , pre mna by bolo najlepsie keby tam ta bomba ani nebola, ale to neriesme.
k tej situacii:
fruxo ked kempi davaju sa Slapy , ked je T na T spawne davaje sa Slaye , aspon tak to je na serveroch ktorych hram.
a tie podmienky myslim ze to je total brutal kktina , preco by mal dosta ban/kick ten ktory nepolozi bombu... trochu priebane na hlavu... k tomu by som chcel aby sa fruxo vyjadril :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Filipito napísal:jop
juicyho aj fruxa chapem , ja som skor zato ze bomba sa nemusi ani plantovat ani defusovat , pre mna by bolo najlepsie keby tam ta bomba ani nebola, ale to neriesme.
k tej situacii:
fruxo ked kempi davaju sa Slapy , ked je T na T spawne davaje sa Slaye , aspon tak to je na serveroch ktorych hram.
a tie podmienky myslim ze to je total brutal kktina , preco by mal dosta ban/kick ten ktory nepolozi bombu... trochu priebane na hlavu... k tomu by som chcel aby sa fruxo vyjadril :wink:
co je na tom na hlavu? su to vseobecne pravidla... T ma ist na bombovisko plantnut bombu / CT ma ochranovat bomb place a defusnut bombu

ked niekto ma bombu a nejde ju plantnut, ma slap/slay -> upozornenie aby plantol... kicky za toto nedavam
dalej ked kempi s bombou, nejakym sposobom zdrzuje hru...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ok ok ja ta z nicoho neobvinujem len juicy pisal nieco o tych kickoch tak to sa mi zdalo na hlavu
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Filipito napísal:ok ok ja ta z nicoho neobvinujem len juicy pisal nieco o tych kickoch tak to sa mi zdalo na hlavu
Juicy nech sa nauci hrat na pube, alebo nech si nainstaluje botov
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Filipito napísal:jop
juicyho aj fruxa chapem , ja som skor zato ze bomba sa nemusi ani plantovat ani defusovat , pre mna by bolo najlepsie keby tam ta bomba ani nebola...
preto CSDM rulez :) nemusím čakať, kým sa povraždia, ak ma zakillujú na začiatku :)
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

dsa

Príspevok od používateľa Dinoso »

ja som si myslel ze ste zobrali fruxa ako admina preto , ze ma trosku dospelejsie zmyslanie ako jeho rovesnici no asi som sa mylil pretoze toto, ze dat ban alebo kick za to ze neide dfs alebo plant je p***vina, je kazdeho slobodna vola ci pojde alebo nie, je to pravidlo ale niesme tvoji otroci fruxo ze ked nepojdeme co ty chces , tak nebudeme hrat na servery v tomto plne suhlasim s juicym, a akoze myslim ze toto fruxo neurobil prvy krat ze napisal ked nebude dfs alebo plant ze ban, no neviem ci sa s tym bude nieco robit ale asi nie, ale aspon som vyjadril svoj nazor no, ak sa to niekomu nepaci sorry, a nic proti tebe nemam fruxo ale myslim, ze ked hras takeho husteho tak aj rozmyslaj uz dospelejsie
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

dalsi superstarista, nevies o co sa jedna a pises tu ako hrdina... ani Juicy nevedel o co sa jedna... zbytocny flame tu je .. ja uz som si to s dotycnym vyriesil na icq

a moje pravidlo stale plati... pokial zdrzujes hru tym ze mas bombu a kempis, ked je plantnute a ty nejdes defusnut a podobne... mas slay/slap

Dinoso, ak sa ti nepacia pravidla... chod hrat s botmi

Alebo chod na nejaky dalsi low level public... kde prides o nervy
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Fruxo je admin, takze ma pravo si urcovat pravidla. Ako si sam napisal Dinoso, uz neprides na nas server hrat, takze tato vec je uzavreta.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Dinoso, o com tocis ? Videl si niekedy tu na hojko servri, aby dal admin kick, alebo BAN za neochotu pri plant/defuse ? Asi tazko. Dava sa tu max. slap zakempenym lamam, a aj to az po upozorneni (fruxov bind, alebo Blazena ci Leko napisu do chatu zelenym nieco v zmysle: T bomba nic ?)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Blazer :lol: :lol: haluzak...a stacilo to aj SSkou nemusel si K+.
Haha mas to naspet :P
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Admini su od toho, ze vedia o co sa jedna. Hojko im asi doveruje a preto maju admini pravo robit si co chcu. To by asi musel byt admin kazdy hrac, lebo kazdy ma na to iny nazor. A neverim, ze ked niekto hra 10 rokov ze na to neprisiel :roll: ... popripade sa naucte uplacat :P .
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dinoso »

Drago napísal:Dinoso, o com tocis ? Videl si niekedy tu na hojko servri, aby dal admin kick, alebo BAN za neochotu pri plant/defuse ? Asi tazko. Dava sa tu max. slap zakempenym lamam, a aj to az po upozorneni (fruxov bind, alebo Blazena ci Leko napisu do chatu zelenym nieco v zmysle: T bomba nic ?)
ano videl som

//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2008, 13:27 )
fruxo napísal:dalsi superstarista, nevies o co sa jedna a pises tu ako hrdina... ani Juicy nevedel o co sa jedna... zbytocny flame tu je .. ja uz som si to s dotycnym vyriesil na icq

a moje pravidlo stale plati... pokial zdrzujes hru tym ze mas bombu a kempis, ked je plantnute a ty nejdes defusnut a podobne... mas slay/slap

Dinoso, ak sa ti nepacia pravidla... chod hrat s botmi

Alebo chod na nejaky dalsi low level public... kde prides o nervy
tvaris sa ako keby si bol neviem kto lebo hras csko so scriptom w+begrip.cfg a myslim ze si to mysli viac ludi ale dobre, a neviem preco ma hned od***ujes ze mam ist hrat s botmi akoze za to ze ty nic nerobis a len cele dni hras csko nemozem za to, a low level public? hojko je low level?? myslim ze je to dost kvalitny server a myslim ze ty mas az veeeelmi vysoke sebavedomie , a neviem preco by som mal ist na low , hned ma beres za lamku len za to ze napisem svoj nazor akoze ja na teba ne***em, ja respektujem co si ty myslis a ostatny je to vasa vec a ne ako ty ja si myslim daco o tebe a hned som lamka omg kus sa spamataj

a aspon si nemusel ako anonym mi dat k- omg
Zamknuté