ano, ludia ako on a jemu podobny sa chcu hrat a nie robit cheathunterov/adminov... Naco mat potom admins team ked staci jeden clovek ktory bude sledovat postnute dema a rozdavat banany po tom ako cheater zmizne?hojko napísal:Eur0: Ludia ako ti a tebe podobni nic nerobia, len tu taraju o cheateroch a pisu hluposti v hre a mne do sukromnych sprav....
CS 1.6 Server hojko.com
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
Tak ja by som rád natáčal keď niekoho uvidím ale problém je v tom že vďaka custom postavám a zbraniam sa mi ruky trasú v hre tak aby to nevyzeralo blbo
Na ukážku prikladám prílohu.
Na ukážku prikladám prílohu.
- Prílohy
-
- lol.zip
- (152.55 KiB) 46 stiahnutí
Po vcerajsku mam tazke srdce na fruxa, to ze ste ho zvolili alebo ako sa dostal k adminovaniu je vasa vec. Ale musim povedat ze sa mi nepacia jeho zasahy do hry... Konkrente ide o mapu inferno vcera vecer...Popisem situaciu: CT (my) sme hrali v nevyhode resp velmi nam to neslo a tak sme mali akurat tak secondary zbrane a malokto nieco lepsie, nato zakazdym samozrejme ako to ma byt T plantli bombu, vsetci sme boli mrtvy ostal len jeden hrac ktory mal 1hp a myslim ze z 10tich boli mrtvy len 2T, co znamena prevahu 1ku8. A nas pan admin dal slay hracovi CT zato ze nesiel defusnut. Nasledne potom zaviedol pravidlo ze kto nepojde defusnut dostane kick alebo ban. Podla mna takato podmienka je uplne nezmyselna, preco by mal ist hra defusovat ak je to uplne zbytocne, ak je sam proti presile ak je na opacnej strane mapy a je zbytocne pretoze to ani s noznicami nestihne, a nakoniec preco by mal zato dostat este aj ban? Iba pripomeniem ze fruxo hral za T a na to ze takatoi podmienka je nemyslitelna reagoval slovami ze na tomto serveri hrat nemusime. Patrim medzi stabilnych hracov tohto servera a preto by som ho nerad zavrhol len preto ze admin si na nom nieco dokazuje. To ze takyto server ma pod palcom 14 rocny chlapec a vyhadzuje odtial hracov ktory uz davno hrali CS ked on este po 4 chodil je fakt smiesne.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
prepac, ale ked nevies o co sa jedna... nekecajJuicy napísal:Po vcerajsku mam tazke srdce na fruxa, to ze ste ho zvolili alebo ako sa dostal k adminovaniu je vasa vec. Ale musim povedat ze sa mi nepacia jeho zasahy do hry... Konkrente ide o mapu inferno vcera vecer...Popisem situaciu: CT (my) sme hrali v nevyhode resp velmi nam to neslo a tak sme mali akurat tak secondary zbrane a malokto nieco lepsie, nato zakazdym samozrejme ako to ma byt T plantli bombu, vsetci sme boli mrtvy ostal len jeden hrac ktory mal 1hp a myslim ze z 10tich boli mrtvy len 2T, co znamena prevahu 1ku8. A nas pan admin dal slay hracovi CT zato ze nesiel defusnut. Nasledne potom zaviedol pravidlo ze kto nepojde defusnut dostane kick alebo ban. Podla mna takato podmienka je uplne nezmyselna, preco by mal ist hra defusovat ak je to uplne zbytocne, ak je sam proti presile ak je na opacnej strane mapy a je zbytocne pretoze to ani s noznicami nestihne, a nakoniec preco by mal zato dostat este aj ban? Iba pripomeniem ze fruxo hral za T a na to ze takatoi podmienka je nemyslitelna reagoval slovami ze na tomto serveri hrat nemusime. Patrim medzi stabilnych hracov tohto servera a preto by som ho nerad zavrhol len preto ze admin si na nom nieco dokazuje. To ze takyto server ma pod palcom 14 rocny chlapec a vyhadzuje odtial hracov ktory uz davno hrali CS ked on este po 4 chodil je fakt smiesne.
pre spresnenie situacie :
bomba bola plantnuta v inferne na velkom bombovisku... CT kempil (inak stal, zdrziaval sa) na druhom bombovisku, ziadna snaha o defuse bomby... uz sa prosim uvedomte, ze kym vy sa tam robite, ostatni hraci cakaju...
a hrac nedostal slay ale slap a nasledne ho zabil iny hrac... tak neprehanaj
a zmier sa s tym ze aj ked to niekto drti 10 rokov, pravidla na servery budu platit stale
jop
juicyho aj fruxa chapem , ja som skor zato ze bomba sa nemusi ani plantovat ani defusovat , pre mna by bolo najlepsie keby tam ta bomba ani nebola, ale to neriesme.
k tej situacii:
fruxo ked kempi davaju sa Slapy , ked je T na T spawne davaje sa Slaye , aspon tak to je na serveroch ktorych hram.
a tie podmienky myslim ze to je total brutal kktina , preco by mal dosta ban/kick ten ktory nepolozi bombu... trochu priebane na hlavu... k tomu by som chcel aby sa fruxo vyjadril
juicyho aj fruxa chapem , ja som skor zato ze bomba sa nemusi ani plantovat ani defusovat , pre mna by bolo najlepsie keby tam ta bomba ani nebola, ale to neriesme.
k tej situacii:
fruxo ked kempi davaju sa Slapy , ked je T na T spawne davaje sa Slaye , aspon tak to je na serveroch ktorych hram.
a tie podmienky myslim ze to je total brutal kktina , preco by mal dosta ban/kick ten ktory nepolozi bombu... trochu priebane na hlavu... k tomu by som chcel aby sa fruxo vyjadril
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
co je na tom na hlavu? su to vseobecne pravidla... T ma ist na bombovisko plantnut bombu / CT ma ochranovat bomb place a defusnut bombuFilipito napísal:jop
k tej situacii:
ked niekto ma bombu a nejde ju plantnut, ma slap/slay -> upozornenie aby plantol... kicky za toto nedavam
dalej ked kempi s bombou, nejakym sposobom zdrzuje hru...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Dinoso
Medium Expert
dsa
ja som si myslel ze ste zobrali fruxa ako admina preto , ze ma trosku dospelejsie zmyslanie ako jeho rovesnici no asi som sa mylil pretoze toto, ze dat ban alebo kick za to ze neide dfs alebo plant je p***vina, je kazdeho slobodna vola ci pojde alebo nie, je to pravidlo ale niesme tvoji otroci fruxo ze ked nepojdeme co ty chces , tak nebudeme hrat na servery v tomto plne suhlasim s juicym, a akoze myslim ze toto fruxo neurobil prvy krat ze napisal ked nebude dfs alebo plant ze ban, no neviem ci sa s tym bude nieco robit ale asi nie, ale aspon som vyjadril svoj nazor no, ak sa to niekomu nepaci sorry, a nic proti tebe nemam fruxo ale myslim, ze ked hras takeho husteho tak aj rozmyslaj uz dospelejsie
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
dalsi superstarista, nevies o co sa jedna a pises tu ako hrdina... ani Juicy nevedel o co sa jedna... zbytocny flame tu je .. ja uz som si to s dotycnym vyriesil na icq
a moje pravidlo stale plati... pokial zdrzujes hru tym ze mas bombu a kempis, ked je plantnute a ty nejdes defusnut a podobne... mas slay/slap
Dinoso, ak sa ti nepacia pravidla... chod hrat s botmi
Alebo chod na nejaky dalsi low level public... kde prides o nervy
a moje pravidlo stale plati... pokial zdrzujes hru tym ze mas bombu a kempis, ked je plantnute a ty nejdes defusnut a podobne... mas slay/slap
-
Dinoso
Medium Expert
ano videl somDrago napísal:Dinoso, o com tocis ? Videl si niekedy tu na hojko servri, aby dal admin kick, alebo BAN za neochotu pri plant/defuse ? Asi tazko. Dava sa tu max. slap zakempenym lamam, a aj to az po upozorneni (fruxov bind, alebo Blazena ci Leko napisu do chatu zelenym nieco v zmysle: T bomba nic ?)
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2008, 13:27 )
tvaris sa ako keby si bol neviem kto lebo hras csko so scriptom w+begrip.cfg a myslim ze si to mysli viac ludi ale dobre, a neviem preco ma hned od***ujes ze mam ist hrat s botmi akoze za to ze ty nic nerobis a len cele dni hras csko nemozem za to, a low level public? hojko je low level?? myslim ze je to dost kvalitny server a myslim ze ty mas az veeeelmi vysoke sebavedomie , a neviem preco by som mal ist na low , hned ma beres za lamku len za to ze napisem svoj nazor akoze ja na teba ne***em, ja respektujem co si ty myslis a ostatny je to vasa vec a ne ako ty ja si myslim daco o tebe a hned som lamka omg kus sa spamatajfruxo napísal:dalsi superstarista, nevies o co sa jedna a pises tu ako hrdina... ani Juicy nevedel o co sa jedna... zbytocny flame tu je .. ja uz som si to s dotycnym vyriesil na icq
a aspon si nemusel ako anonym mi dat k- omg