CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
MrGizmof
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Lol, teraz som až našiel rewardy... tento ma dostal :lol:

Kód: Vybrať všetko

Gizmof has killed the most hostages (20)

Players that like to kill hostages instead of rescuing them.
a ešte

Gizmof has killed the most hostages (21)

Players that like to kill hostages instead of rescuing them.
Aspoň jeden normálny..

Gizmof has the best defusal rating of 88.89%

Player with the best bomb defuses percentage (must have at least 5 defuses to count)
Dá sa na server pripojiť aj cez CS kúpené na steame alebo stále nie?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

filip nie nedá
warrior10
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa warrior10 »

date mi uz niekto unban??? pls *LaMaS [INTEL]*warrior
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ked si mal aimbot, tazko dostanes unban..neviem, no mne osobne tento mastahakapseudo "klan" LamaS Intel nejako na serveri nechyba :) neviem ako ostatnym
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Prave som dostal ban za WH/AB od PSychoS-a ... bol by som rad ak by mohol poskytnu demo. Rad by som sa na svoj cheat pozrel a keby to mohli posudit aj ostatny admini. Lebo cheat som nemal ziadny...
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Akože nechápem hráčov čo zapnú cheaty a idú sem škemrať o amnestiu na UNBAN! :evil: Už konečne pochopte že žiadne vínimky ani nič podobné sa konať nebude pokial nedostanete konečne rozum... :new18:

K tým mapám, viem že tam sú, no spomenul som ich hlavne preto, lebo absolútne nebývajú nominované, taktiež votované už vôbec nie, aj keď nominujem ako tak nejakú z nich, samozrejme hneď padne awp_india, fy_snow alebo podobne...Poprosil by som adminov, hlavne tých čo sú tam najčastejšie v poslednom čase, aby sem tam dali nejakú anketu s maps ktoré sa nehrávajú :aasmile1:
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

psychos nechod zlym prikladom a dva krat preveruj a raz davaj ban.
Poskytni demo alebo sa vyjadri.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Morfeusko ma unban, poznam ho uz dlhsiu dobu...hravame to
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Mad-Dad...ja to onic skemrat nejdem...mne ide len o princip...ked to vie podlozit kludne ja mam svedomie ciste a serverov je vela...

//fruxo...dakujem
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

morfeusko napísal:Mad-Dad...ja to onic skemrat nejdem...mne ide len o princip...ked to vie podlozit kludne ja mam svedomie ciste a serverov je vela...

//fruxo...dakujem
Nemieril som tým na teba bo viem že to hrávaš dlho, ešte som ani nevedel že je server a ty si to hral, čiže ak si pochopil že to ide na tvôj smer tak sa ospravedlňujem:), mal som namysli warriora...

btw: Bol som na servery (mŕtvý pod nickom Richard) v tom momente keď ti PsychoS dal ban, dal ti ho z toho dôvodu, že si zabil jedného hráča, čo stál na druhej strane tej budovy v awp_india, on napísal že WH v momente jeho zabitia, ale pritom ty si vyletel z poza roh a tak ho shootol....Spectatoval som ťa a nevidel som nič neobviklé...len problém bol že viacej hráčov sa ozvalo že WH WH, Ban.... a nejaké reči okolo toho že 2x ťa už videl a neviem čo.....tolko k banu morfeuska :posilka3:

Konkrétne tohto hráča si zabil, som si spomenul na jeho nick: "Moci - TJ Neodolatelny"
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no tak reci su vzdy.... ale tak ked sa vyjadril ze ma videl tak by to mohol dako podlozit. Ok dost bolo reci nech sa ktomu vyjadri uz on...
PsychoS
Professional
Professional

BANY

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ja viem dobre komu davam ban... Morpheusko ty si uz prestan na mna otvarat hubu. Mam video z tvojej hry. stacilo mi 20 sec na teba pozerat aby som mohol zakrocit. Inokedy hravas jak lama a vcera 12. januara si nam ukazoval skill aky si este neukazoval. A cheating ti k tomu pekne pomohol. Rad poslem adminom to video. Ale somnou nevybabres. Uz dlhsi cas som ta sledoval...

Nieco ohladom banu KONTROLA SERVEROV..... ban bol opravneny. netrebalo ani video nato. Ale ak tam je to zdielanie IP tak potom by sa mohol dat unban stym ze ak sa ukaze na servery KONTROLA SERVEROV tak opet zabanujeme a tym to uzavreme.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

neviem kto si nakoho otvara hubu...sa uvedom. A to demo si preco neupol? ked ti stacilo 20 sec??....no comment k takemuto pristupu admina...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Keď na server príde tá kontrola serverov či čo :D tak mi zavolajte, nedávajte mu BAN, pretože si iní nebudú môcť zahrať. Ja sa kcem s ním zahrať. Zoberiem ho pod pazuchu a šup s ním na neprebádané miesta dusta :D
ok? žiadny ban ;-)
PsychoS hoď nám demo, skouknem to a uvidíme. Ja by som bol rád keby cheaty mal lebo ma riadne serie morfeusko++ :D (joke)
Prekvapilo by ma keby mal cheaty. Veď uvidíme
PsychoS
Professional
Professional

bla bla

Príspevok od používateľa PsychoS »

Som v praci ked pridem home tak to demo ponuknem. V praci nemam to demo
warrior10
Amateur
Amateur

Drago napísal:Ked si mal aimbot, tazko dostanes unban..neviem, no mne osobne tento mastahakapseudo "klan" LamaS Intel nejako na serveri nechyba :) neviem ako ostatnym
ako vidim tak to nepojde asi na vas kaslem nasiel som si aj ine servery a nikdy som nemal cheaty a skoro na kozdom mam vyse 50% uspesnost zasahov hlav (bez aimbot) na jednom dokonca 66,3 % proste tie hlavy davat viem no zato si nemusit mysliet ze som cheater a nemate ani ziadne demo fruxo to podlozil len nejakymi blbimi statistikami tak sa majte hralo sa mi tu dobre no ale co uz sme len ludia a chyby robime
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Tak načo píšeš, maj sa :roll:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

J, asi tak :) A este k tomu, velmi pochybujem, ze by taky skuseny hrac akym fruxo je, nerozpoznal aimbot :)
warrior10
Amateur
Amateur

ujistujem ta ze vo mne sa zmylil
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zdochliak »

lekoklatik napísal:Keď na server príde tá kontrola serverov či čo :D tak mi zavolajte, nedávajte mu BAN, pretože si iní nebudú môcť zahrať. Ja sa kcem s ním zahrať. Zoberiem ho pod pazuchu a šup s ním na neprebádané miesta dusta :D
ok? žiadny ban ;-)
PsychoS hoď nám demo, skouknem to a uvidíme. Ja by som bol rád keby cheaty mal lebo ma riadne serie morfeusko++ :D (joke)
Prekvapilo by ma keby mal cheaty. Veď uvidíme
hoj ja viem ze sa totu riesi alebo riesilo to o warriorovy alenemohol by si nejako donutit fuxa ci koho aby mu dal ten ban prec???? lebo mame rovnaku ip ci ako to je a trpim za to aj ja a warrior ozaj nema zadne chiti

prosim skus stym nieco spravit prepac za otravovanie

//autoeditácia príspevku ( 13 Jan 2009, 17:50 )
Drago napísal:J, asi tak :) A este k tomu, velmi pochybujem, ze by taky skuseny hrac akym fruxo je, nerozpoznal aimbot :)
tak asik nerozpoznal aj ja som warriorov kamos pozname sa osobne a nema zadne chiti a dokonca mame zdielanu ip ci ako to je tak sa neda hrat ani mne !!!
Zamknuté