CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

Niesi čistou náhodou jedna a tá istá osoba :roll:
warrior10
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa warrior10 »

nie zdochliak je moj kamos miso a byva na druhom konci dediny
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak mišo počuj, to si vybav s warriorom že dostal BAN. Ja s tým nić nemám a fruxa nebudem do ničoho nútiť. ešte ma zbije zas ako naposledy a potom budem čo robiť? Na koho sa potom obrátim ja :cry:

Ak je to posledné rozhodnutie fruxa, nić s tým nenarobíte. btw fruxa plne podporujem a ak hovorí že si cheaty mal, poviem len že za ním stojím.
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Opak napísal:Niesi čistou náhodou jedna a tá istá osoba :roll:
Oni Sú Obaja z rovnakého Clanu,(ten čo spomenul drago)... čiže je dosť možné že sa poznajú.... tiež si nemyslím že by fruxo len tak hádzal BAN...

btw:leko na mňa sa môžeš obratiť :P spoločne fruxa porazíme! :smt039
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zdochliak »

Mad Dad napísal:Oni Sú Obaja z rovnakého Clanu,(ten čo spomenul drago)... čiže je dosť možné že sa poznajú.... tiež si nemyslím že by fruxo len tak hádzal BAN...

btw:leko na mňa sa môžeš obratiť :P spoločne fruxa porazíme! :smt039
ano boli sme zo spolocneho klanu ale vies tiez sa niekto moze niekedy milit ci nie a pekne ho prosim nech to odbanuje tak to nemoze zpravit?? on si je isty ze mal chiti ale to enni nikdy 100% vec vedia to len ty co prinom sedia alebo on sam a ked uz dava bany mal spravit demo ale cirou nahodou demo nema vies kto vie preco nechcem ho nijak urazit

//autoeditácia príspevku ( 13 Jan 2009, 19:48 )
ale mislim si ze ked nekto dava ban thak by mal mat aj nejaky dokaz

je tu vela inych hracou ktory maju chiti a oni ich ozaj maju a nic im nespravia

ja sa to chcem naucit hrat bavy ma cs a hlavne na hojko celkom dobry server ale to hovorym aj asiik preto lebo ine nepoznam!!

su tam dobry hraci a celkom som si tam nasel par hracou s ktorymi sa tam da pokecat!
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

bez radsej do skoly sa naucit pisat ;)

Opak: podla mna nie, pozri tu gramatiku :P

K morfeuskovi: PsychoS mi uz poslal dema, nevidim tam nic zavazne, ale tak morfeusko uz aj odomna si mal ban ako mi Drago pripomenul (on toto forum pozna podla mna naspamat cele). Tak mozno uz na tom nieco bude ^^
warrior10
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa warrior10 »

no neviem preco to demo nespravil ale asi by nic nezistil a asi 10 % hlav co dam su nahoda proste reflex miknem miskou a dam hlavu ani neviem ako ale dam ju a to moze vyzerat dost podozrivo a fruxa som uz asi hrat videl je ozaj dobry no ale pochybujem ze je aj taky dobry admin ako hrac
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Blazer ano mal...asi na druhy den po spusteni servera na aim_map...aj ked bol neopodstatneny :?
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

d

Príspevok od používateľa Dinoso »

neze by som sa do toho staral psychos ale predsa len 20 sekúnd je dosť málo, nemyslíš? Mrx mal tiež problém s tým, že náhodou trafil pár ľudí a hneď každý, že ban ban. Morfeuska som videl často na hojku a pochybujem že by on mal cheaty, aj mne sa niekedy stane že niekoho dam tak, že pozerajú cheaty cheaty ale to sú ľudia, čo závidia nič viac tak radšej dvakrát meraj a raz strihaj alebo dôveruj ale preveruj

inak nič v zlom
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

warrior10 napísal:no neviem preco to demo nespravil ale asi by nic nezistil a asi 10 % hlav co dam su nahoda proste reflex miknem miskou a dam hlavu ani neviem ako ale dam ju a to moze vyzerat dost podozrivo a fruxa som uz asi hrat videl je ozaj dobry no ale pochybujem ze je aj taky dobry admin ako hrac
no to si mal myknutia ako stroj... ale dobre no, preco nie ... nemal som demo, ja ti teda vyhoviem a ten unban ti dam...

ale v zozname podozrivych ostavas :)
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zdochliak »

blazer napísal:bez radsej do skoly sa naucit pisat ;)

Opak: podla mna nie, pozri tu gramatiku :P

K morfeuskovi: PsychoS mi uz poslal dema, nevidim tam nic zavazne, ale tak morfeusko uz aj odomna si mal ban ako mi Drago pripomenul (on toto forum pozna podla mna naspamat cele). Tak mozno uz na tom nieco bude ^^
teraz nerozoberajme moju gramatiku :D
chcem uz konecne hrat hojko a bol by so mrad keby ste stym nieco spravili vari sme vyzerali v hre ako chiteri nie mislim s i ze nie vzivote sme ich nemali!

//autoeditácia príspevku ( 13 Jan 2009, 21:09 )
fruxo napísal:no to si mal myknutia ako stroj... ale dobre no, preco nie ... nemal som demo, ja ti teda vyhoviem a ten unban ti dam...

ale v zozname podozrivych ostavas :)
dakujem dakujem ti aj zamna aj za warriora dakujem boze konecne hrat hojko:)
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

20 sekúnd je fakt málo, mne sa občas stalo že som dostal luck a jedno kolo sa mi podarilo dávať hlavy (samé), súndávať s HE a občas aj knife kill. Skôr počkať aspoň 2-3 kolá..
A druhá vec.. kedy sa asi bude dať hrať aj so steam Cskom? Nie že by som mal problém mať aj non-steam na pc ale už sa mi stalo že som sa 10 minút skúšal napojiť na steam server cez non-steam cs.... ale no to bola skôr moja nepozornosť :oops:
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Uz PSychoSa(v suvislosti s mojim ban-om) nerieste uz sme si to vydiskutovali a vsetko je vysvetlene...uz len cakam kedy mi posle tie dema
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Chetovanie by sa malo podla mňa preberať cez súkromné správy alebo tak nejak....pretože dneska čo morfeusko mal kill to hneď na neho že má WallHack a podobne :? , osobne sa mi to velmi nepáči že keď dostane niekto omylom BAN, nejaký týpek si to tu prečíta že mal, a hneď provokuje a zabŕda...to isté hráčovy dOOm, i keď on BAN ešte nemal...a kopa iných hráčov :cry:

Náhody existujú, som stelesneným príkladom :oops: aj mne sa jeden čas dostalo k cheaterskému pomenovaniu :D Ale ozaj niečo by sa s tým malo robiť...neviem či si niekto pamätá, ale Hojko raz na servere napísal že keď niekto niekoho obviní z cheatovania bez dôkazu, tak dostane kick..... myslím že tak nejako to znelo.... :wink:
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

To mas jedno to bude vzdy...ci sa to bude riesit tu alebo nie aj tak vacsina hracov tam neni z hojka...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja posielam každého kto mi píše SS ohľadom CS sem, aby každý videl čo sa deje a kto je kto. Pretože ak niekto cheater nie je tak to tu pekne rozoberieme a jasne vylúčime že cheater nie je. Ak naopak cheater je tak to budú vedieť všetci. Ak niekto bude hráča čo bol podozrivý nazívať cheaterom, je to čisto nepodstatné vec, pretože hlavné je že admini vedia že je čistý a admini to všetkým na servery jasne dajú na javo. Ak to niekto nepochopí, smola. Nepotrebujeme ho. Myslím si že server sa rozbehol dosť dobre a tak sa už nemusíme každému hráčovi dobre že nie trepať do riti len kvôli tomu aby sme mali s kým hrať.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

zdravím, chcel by som sa spýtať či by sa nedala pridať mapa fy_houses je to taká pohodová mapka
mRx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mRx »

Tak dneska som si hral a ako stale si vetsinou natacam fksue demko kebiez sa dakto rozhodne dat mi ban :D ... no a ako som si tak natacal zmenial sa mapka ... a prisiel tam dajaky lajdak .. uz hraj aj na inferne ale nevsimal som si ho :) .. az potom ma nasral ... pravdepodobne ked ma zbadal hent strielal cez stenu (zbadal s tym jeho wh) ak m uto ukazovalo aj mena .. no tak som ho zacal antacat ale zabudol som dat stop tak to demko je troska velke .. staci ak si pretocite cca 15 minut ... dozadu od konca a kuknete to .... http://rapidshare.com/files/184350393/m ... e.rar.html
alebo ak pockate idem kuknut ten cas :D 4 akcie a 4x bolo viditelne wh :) ....

a nakoniec ak troska pockate uvidite aj moj zabavny kill s knife :D na de_nike najprv skok na skalu pomocou bunyhop celkom pekny .. a nasledne kamikadye knife :D ... tak ak cete si kuknite aj to ... a PS: na zaciatku dema som ja na inferne :D
jeho IP : 78.99.141.145

PS: ked som sa uz nedostal na ten post admina tak to budem riesit takto :D ide sa natacat :)

PS2 .... no tak asi nic :D nakoniec som tam len ja na inferne :D som myslel ze to nahralo aj druhu mapku svinstvo :D .... ale na 100 pro mal WH :) volal sa LAjdak ked tu dakto bol dosvedci to hadam mi budete verit a date mu ban ip som zistil klasicky amx_shoip ... sakra mrzi ma to ze to nenahralo ale ban si zasluzi ....
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Demo si tocis zbytocne. Dnes dostavas ban, ktory si mal dostat uz davno.(zie to zvlastne po tvojom prispevku nadomnou) Nemylil som sa, ked som ti ho prvy krat dal. Sam dobre vies, ze toto nieje tvoj prvy ban, dostal si ho na ovela vacsich cs portaloch, ako je tento maly server. Nezaujima ma, ani ked povies, ze "uz necheatujes". Raz cheater - navzdy cheater. Za chyby sa plati. Ako si zvykol pisat ty - "Sme ludia a ludia robia chyby". Suhlasim s tebou, tvoja chyba je ta, ze si nepoucitelny. Tento ban nemas len odomna, ale beriem si ho na svoju zodpovednost. GL

//mRx: za cheating samozrejme
mRx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mRx »

a za co mam vlastne ten ban ?
Zamknuté