ja vem ze ja nebudem ale chcem vedet ako vi
CS 1.6 Server hojko.com
-
mirak2
Hardcore addict
a kto vybral za admina psychosa? vacsieho idiota som nevidel..on chodi na server viac sa hrat a onanovat nad tym jak dobre hra proti tym lamam co tam chodia ako adminovat...cheater uz kolko mu behal pred nosom, on slepota nenormalna...ale viem ze moje nazory sa zvyknu ignorovat...idem naspat do kuta ticho cucat
-
morfeusko
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja sa pridavam k mirakovy....psychos ide zlym prikladom hracom...kempenie s awp pri spawne a podobne veci su prenho normalne, defuse nepozna radsej dakde zalezie aby si nahodou nepokazil rank. Adminovanie nieje o ranku ale o komunikacii a hladani rieseni problemov a nie to co nam tu on predvadza. Ked ma niekto prava neznamena to ze je nieco viac ako normalny hrac ak to tak berie tak potom by tie prava nemal mat lebo nikdy nebude dobrym adminom a skor pokazi meno ostatnym adminom vseobecne...to je moj nazor
gl&hf
-
PAIN
Light Professional
Mastros drzi protestnu hladovku ?....no dufam ze jeho velkýýýý problem neostane nepovsimnuty v Bruseli .........BTW: v Stredu vecer by mohol byt mix. okolo 19:00 kto chce zahrat piste RP alebo ICQ
edit/ moj nazor na Psychosa = je v pohode, to ako hra nema nic spolocne s tym ako adminuje (teda ne ze by som tvrdil ze hra zle). No a nezda sa mi ze by robil dake velke zverstva...teda aspon si nevspominam na ziadnu hroznu vec co by spravil ked som bol in game.
edit/ moj nazor na Psychosa = je v pohode, to ako hra nema nic spolocne s tym ako adminuje (teda ne ze by som tvrdil ze hra zle). No a nezda sa mi ze by robil dake velke zverstva...teda aspon si nevspominam na ziadnu hroznu vec co by spravil ked som bol in game.
-
lekoklatik
VIP
hoj, vseobecne sa mi paci praca vsetkych adminov, nemam vyhrady ani k jednemu. K tym mapam co sa hraju stale dookola, robte to co ja, pridem zahram 2-3 mapy a padam prec. Votne sa mala mapa a je nas tam vela, lahke riesenie, idem zapalit a kym sa vratim je ina mapa. Stresujete ako keby islo o zivot.
s pozdravom SMR4D
s pozdravom SMR4D
-
johnykilla
Light Star
Sprav co? mas tam 3 moznosti na vyber...
Ja osobne som za ten plugin. Public bez klasickych map ako dust, nuke, inferno nie je podla mna to prave orechove. Najlepsie by bolo podla mna mat doriesene nominations na styl panoramixu alebo kde som to uz videl. Ak sa nemylim da sa tam nastavit aj omedzenie ze mapa sa moze hrat/nominovat az po niekolkych kolach.. A potom by sa teoreticky mohlo zrusit aj rtv, nech sa votuje len na konci mapy...
Ja osobne som za ten plugin. Public bez klasickych map ako dust, nuke, inferno nie je podla mna to prave orechove. Najlepsie by bolo podla mna mat doriesene nominations na styl panoramixu alebo kde som to uz videl. Ak sa nemylim da sa tam nastavit aj omedzenie ze mapa sa moze hrat/nominovat az po niekolkych kolach.. A potom by sa teoreticky mohlo zrusit aj rtv, nech sa votuje len na konci mapy...
-
blazer
Professional
Ten plugin sme kedysi skusali a nejak nenabehla nikdy dalsia mapa, proste to zamrzlo, pritom u mna na locale to v pohode bezalo. RTV vypnut je trosku unfriendly pre nocnu a doobednu hru, ked su tam dvaja hraci a musia sa 5 minut hladat na de_nuke. A zmazat oficialne mapy? Pre boha, to ani nechapem ako ta mohlo napadnut.
Takze to vidim tak, ze sa pokusim odznovu rozbehat nove rtv s nominaciami, aby sa dala mapa nominovat az po dvoch/troch dalsich. Ale vidim to tak, ze mne to zas pojde a na hojkovom publicu nie... Ale tak hadam to skusime 
S tými cheatermi pred nosom súhlasím, ten má admina akurát na to aby mal rezervovaný slot a aby sa mi mohol vyhrážať že ma kickne za to že keď som telefonoval som sa zakempilmirak2 napísal:a kto vybral za admina psychosa? vacsieho idiota som nevidel..on chodi na server viac sa hrat a onanovat nad tym jak dobre hra proti tym lamam co tam chodia ako adminovat...cheater uz kolko mu behal pred nosom, on slepota nenormalna...ale viem ze moje nazory sa zvyknu ignorovat...idem naspat do kuta ticho cucat
//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 15:27 )
Opakované brutálne kempenie by mal riešiť admin ale niekedy to sám jeden nemenovaný admin robíRoQa napísal:Je niekde na serveri pravidlo , zákaz kempenia ??
Myslím že na tomto servery je hlavne problém v tom že veľa hráčov ani iné mapky nepozná a malo by sa to riešiť tak že keď už chce dať admin vote na mapky tak nech tam hádže nejaké neznáme (nech hráči nemajú šancu votnuť zas jednu z tých 4 čo sa tam furt hrávajú) , hráči spoznajú nové mapky a možno si niektoré aj obľúbia a sami ich budú nominovať 
-
johnykilla
Light Star