CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zdochliak »

to je jedno mna hlavne zaujima ako ste sa stali vi adminmi :)

ja vem ze ja nebudem ale chcem vedet ako vi
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Zdochliak neries to :) .... keby mas byt adminom tak by si musel byt vybrany. A to ze ci chces alebo nie je len mala cast a sposob vyberania ta podla mna zaujimat nemusi to uz je medzi nimi...
zdochliak
Light Expert
Light Expert

hhh ok kasli te nato hi
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

a kto vybral za admina psychosa? vacsieho idiota som nevidel..on chodi na server viac sa hrat a onanovat nad tym jak dobre hra proti tym lamam co tam chodia ako adminovat...cheater uz kolko mu behal pred nosom, on slepota nenormalna...ale viem ze moje nazory sa zvyknu ignorovat...idem naspat do kuta ticho cucat
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ja sa pridavam k mirakovy....psychos ide zlym prikladom hracom...kempenie s awp pri spawne a podobne veci su prenho normalne, defuse nepozna radsej dakde zalezie aby si nahodou nepokazil rank. Adminovanie nieje o ranku ale o komunikacii a hladani rieseni problemov a nie to co nam tu on predvadza. Ked ma niekto prava neznamena to ze je nieco viac ako normalny hrac ak to tak berie tak potom by tie prava nemal mat lebo nikdy nebude dobrym adminom a skor pokazi meno ostatnym adminom vseobecne...to je moj nazor :) gl&hf
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Mastros drzi protestnu hladovku ?....no dufam ze jeho velkýýýý problem neostane nepovsimnuty v Bruseli .........BTW: v Stredu vecer by mohol byt mix. okolo 19:00 kto chce zahrat piste RP alebo ICQ

edit/ moj nazor na Psychosa = je v pohode, to ako hra nema nic spolocne s tym ako adminuje (teda ne ze by som tvrdil ze hra zle). No a nezda sa mi ze by robil dake velke zverstva...teda aspon si nevspominam na ziadnu hroznu vec co by spravil ked som bol in game.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Je niekde na serveri pravidlo , zákaz kempenia ?? :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Také niečo ti treba napísať? :roll:

//smrad. Vysvetlenie máš v k+ :P
jastur
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jastur »

hoj, vseobecne sa mi paci praca vsetkych adminov, nemam vyhrady ani k jednemu. K tym mapam co sa hraju stale dookola, robte to co ja, pridem zahram 2-3 mapy a padam prec. Votne sa mala mapa a je nas tam vela, lahke riesenie, idem zapalit a kym sa vratim je ina mapa. Stresujete ako keby islo o zivot.
s pozdravom SMR4D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Riesenia, aby sa nehrali mapy dookola:
1. Zrusit RTV, takze budu nasledovat mapy v poradi.
2. Odstranit dust, nuke, inferno a aztec.
3. Skusit opat nastavit plugin, ktory zabrani votnutiu mapy ak sa hrala v predoslych xxx minutach.
zdochliak
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:Riesenia, aby sa nehrali mapy dookola:
1. Zrusit RTV, takze budu nasledovat mapy v poradi.
2. Odstranit dust, nuke, inferno a aztec.
3. Skusit opat nastavit plugin, ktory zabrani votnutiu mapy ak sa hrala v predoslych xxx minutach.
sprav to tak suhlasiiim
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Sprav co? mas tam 3 moznosti na vyber...
Ja osobne som za ten plugin. Public bez klasickych map ako dust, nuke, inferno nie je podla mna to prave orechove. Najlepsie by bolo podla mna mat doriesene nominations na styl panoramixu alebo kde som to uz videl. Ak sa nemylim da sa tam nastavit aj omedzenie ze mapa sa moze hrat/nominovat az po niekolkych kolach.. A potom by sa teoreticky mohlo zrusit aj rtv, nech sa votuje len na konci mapy...
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

suhlasim z johnym tiez to poznam z viacerych serverov a je to dobre ze naprklad sa ta ista mapa moze hrat az po 4 inych tak sa da pekne zabrat neustalemu opakovaniu tych istych map... A aky bol vlastne problem stym pluginom co nechcelo fungovat?
zdochliak
Light Expert
Light Expert

aha som za 3 2 aj 1 hhh

ale nie tak asik3
najlepsie by bolo ze jedna mapa sa moze hrat denne 3 krat co vy na to?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

3x sa da Dust2, Nuke a Inferno, to je 9x30 ci 25 min, cize uz doobeda alebo tesne poobede sa dohraju tieto mapy, po nich Snow a India. A co budu hrat hraci vecer? Ci Simpsons a Minimilitiu. Toto nie je riesenie, riesenim by bolo, ze sa musi odohrat dalsich 5 map, pripadne aspon 4.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ten plugin sme kedysi skusali a nejak nenabehla nikdy dalsia mapa, proste to zamrzlo, pritom u mna na locale to v pohode bezalo. RTV vypnut je trosku unfriendly pre nocnu a doobednu hru, ked su tam dvaja hraci a musia sa 5 minut hladat na de_nuke. A zmazat oficialne mapy? Pre boha, to ani nechapem ako ta mohlo napadnut. :shock: Takze to vidim tak, ze sa pokusim odznovu rozbehat nove rtv s nominaciami, aby sa dala mapa nominovat az po dvoch/troch dalsich. Ale vidim to tak, ze mne to zas pojde a na hojkovom publicu nie... Ale tak hadam to skusime :)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

mirak2 napísal:a kto vybral za admina psychosa? vacsieho idiota som nevidel..on chodi na server viac sa hrat a onanovat nad tym jak dobre hra proti tym lamam co tam chodia ako adminovat...cheater uz kolko mu behal pred nosom, on slepota nenormalna...ale viem ze moje nazory sa zvyknu ignorovat...idem naspat do kuta ticho cucat
S tými cheatermi pred nosom súhlasím, ten má admina akurát na to aby mal rezervovaný slot a aby sa mi mohol vyhrážať že ma kickne za to že keď som telefonoval som sa zakempil :)

//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 15:27 )
RoQa napísal:Je niekde na serveri pravidlo , zákaz kempenia ?? :D
Opakované brutálne kempenie by mal riešiť admin ale niekedy to sám jeden nemenovaný admin robí :D
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

sd

Príspevok od používateľa Dinoso »

myslim, že ani to, že až po 4 kolach by sa dala votnúť mapa nie je dobré riešenie, lebo ak sa votne nuke potom d2 potom aztec, snow a zas môže sa stať, že bude nuke
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Myslím že na tomto servery je hlavne problém v tom že veľa hráčov ani iné mapky nepozná a malo by sa to riešiť tak že keď už chce dať admin vote na mapky tak nech tam hádže nejaké neznáme (nech hráči nemajú šancu votnuť zas jednu z tých 4 čo sa tam furt hrávajú) , hráči spoznajú nové mapky a možno si niektoré aj obľúbia a sami ich budú nominovať :idea:
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Ako keby sa to nedalo nastavit na lubovolny pocet map ktore musia byt medzi opatovnym povolenim nominacie ;) A po nejakych siestich, siedmych mapach si podla mna schopny znova prezit d2, nuke alebo nieco ine co bolo davnejsie pred tym... :)
Zamknuté