CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

kostak napísal:a ako zistits ci je to cheater alebo skill ? :D
tym ze si ho pospectujem :wink:

a to iste som spravil aj s hracom , (IP 95.102.26.15)...wh ako svina domaca.....

BAN him!!!!
Prílohy
,.rar
,
(4.77 MiB) 45 stiahnutí
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

lekoklatik napísal:tonek: Vidíš na štýle hry, na skóre a admin má adminské WH. Samozrejme len počas smrti
Ale aj tak. Čo si kcel týmto dokázať? Ža máme nechať hráčov pobehovať s WH aby sa navzájom hľadali?
isteže nie. Ja som nechcel nič dokazovať, len som sa zdvorilo pytal, že ako ich hladate. To s tým že kto raz použije cheaty, je navždy cheater(či ako to presne povedal hojko) určite nesuhlasím, ale myslím že to nikoho ani netrapi, čiže sa nebudem rozkecavať a dám na rady teba a PsychoSa. A samozrejme, ak to tak vyznelo, nesympatizujem a ani nejako neobhajujem cheaterov...

btw. to zavedenie že ked vlastny do mna streli a ubera to jemu je VEC PERFEKTNÁ...mňam super... :P :)

//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 16:17 )
PepoJr. napísal:ak nie nehras prvy krat CS tak to zistis lahko....
aim bot (AB) cross hraca sa povadcine trasie a sa sam od seba zameria na protihracovu hlavu...
speed hack(SH) neuveritelna rychlost....dost nepriehladnutelne
wall hack (WH) vidis cez stenu....ty najlepsi to fakt dobre zamaskuju (ale aj tak ich odhalime)....ale lamy ktore to maju prvy krat tak robia to, ze si pekne sleduju s crossom nepriatela za stenou ako keby tam ani nebola...alebo si len pockaju pekne za rohom...alebo dieruju ako o zivot a vzdy vedia kde

aj podla skore sa niekedy da....ked sa prihlasis na server a vidis tam hraca napr. so skore 60:4 tak to je uz dost podozrive, bud je to cheater, alebo skill
AB-triast sa mu može aj ruka s myškou, alebo to može len simulovať...SH-sa tiež može nasimulovať pingom(alebo sekanim ja presne neviem)WH-tak to sa určite neda, no niekedy to može byť len luck...ale celkovo maš pravdu vačšinou su z toho takí radi že hura idem zabiť všetko čo nevidim, lebo v skutočnosti to vidim :D ...
a ešte jedna otazka : mieritko na snajpe nieje cheat?
PsychoS
Professional
Professional

omg

Príspevok od používateľa PsychoS »

preco maju dnes seci take blbe otazky. My niesme linka dovery ani nic take. Dajte pokoj uz. Skratka clovek ktory hra cs 5 rokov citera zaciti 5 minut dopredu. :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

PepoJr. napísal:tym ze si ho pospectujem :wink:

a to iste som spravil aj s hracom , (IP 95.102.26.15)...wh ako svina domaca.....

BAN him!!!!
GJ, banned ;)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

whisper: ku k -...... Naser si do topánok... Prehľadaj si tému. Nebudeme tu do nekonečna písať prečo na servery nie je protokol 48... Bolo to tu rozoberané niekoľko-krát. Nebudeme to písať pre každého. Skúšalo sa, nepodarilo sa, zatiaľ koniec. Nie sme pre teba in. Tak si to napísal. Tak ma ne*eb...
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:GJ, banned ;)
gj bude az ked odhalim tie vacsie ryby co nam plavaju v rybniku....a je ich tam dostatok....teste sa na dalsie prispevky s prilohami :twisted: :twisted:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

lekoklatik napísal:whisper: ku k -...... Naser si do topánok... Prehľadaj si tému. Nebudeme tu do nekonečna písať prečo na servery nie je protokol 48... Bolo to tu rozoberané niekoľko-krát. Nebudeme to písať pre každého. Skúšalo sa, nepodarilo sa, zatiaľ koniec. Nie sme pre teba in. Tak si to napísal. Tak ma ne*eb...
S radosťou aj nabudúce... Špeciálne pre teba zopakujem, že neriešim, prečo tam nie je 48, ale ide mi o to, aby to Hejko alebo niekto kompetentný napísal do prvého príspevku, kde je info o serveri. Nie každý má čas čítať 170 strán kecov o WH a podobných <>vinách. Koniec diskusie
lekoklatik
VIP
VIP

ehm. lebo? :roll:
Pripjím. Napíše? Napíše.
Dôvod? Keby kceli, tak tam je.
Problém? Vyriešený. čo viac potrebuješ???
Mám ti každý deň posielať SS že hojko nemá hybridný protokol?

//Ako inak ti to mám ešte vysvetliť? Po pokuse pripojiť sa na hojka si pravdepodobne prišiel na to že je tam protokol 47. Potom si začal púšťať hlody do témy. A teraz niečo nerozumieš. Polopatistickejšie sa už nedá.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

:?:

Teraz skús po slovensky...

// alebo radšej nie

Hejko pls dopíš to tam, možno to niekomu inému ušetrí čas (a doťahovačky s kliklakom)...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Vobec to nieje tak, ze sa stahuje pri vsetkom hned najnovsia verzia, ved ani ventrilo nikto nepouziva najnovsie, takisto Wolfenstein ET sa stale hrava aj na starych (mozno dokonca viac ako na novych) patchoch. Ale tak ano, napisat by sa to tam mohlo. A mimochodom Hejko a Hojko su 2 rozdielne osoby :)

//Juicy: Ten plugin neni problem dat, napise sa /votekick a tam je menu, za koho chces hlasovat, ale problem je ten, ze ludia by to zrejme dost zneuzivali :?
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Vcera vecer som konecne asi po tyzdni hral CS najprv lamarenie samoska a potom to uz islo, dosiel k nam nejaky cheater s nickom: pod ciarou_____su fkt.lamy mal ab,snad wh a neskor aj sh. Vecsina hracov odisla do spectate (co sa za tyzden dokaze zmenit :))a asi po 5-10minutach odisiel, hralo sa dalej a netrvalo dlho bol na serveri dalsi (snad ten isty) s nickom asdfghjkl a mal rovnake symptomy ako ten predtym. Admini vzhladom na to ze to bola sobota vecer v nedohladne a tak sa chcem opytat ci neexistuje nieco take ako RTV kde by sme to napisali a nasledovalo by votovanie o kick...Napr z 14hracov 10napise KCK nick a vybehne ponuka na kick yes/no. Barzz by to pomohlo. Inak musim povedat ze server isiel s kvalitou hore, co sa tyka hracov za tyzden som padol v ranku o 50miest :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Taky plugin by bol dost na prt :? Vazne ako blazer pise, ludia by to vela zneuzivali...
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

takze dnes tu dam dost prispevkov....bol plodny den na cheaterov.....

zacneme z mensou rybou a to branimir IP (dynamicka) cize ban tu nema riesenie..... branimir = kojotor dokaz nemam, videl som ho premenovat sa...ci je to jeho brat alebo kto neviem, len som to videl....maju jednu spolocnu IP (vid obrazky)

na deme moc jasnych dokazov nie je...ale aj je....treba si vsimnut,ze ked je nejaky nepriatel za rohom on automaticky walkuje...a ak zomrel tak to bolo povacsine tak ze to bolo od chrbta...lebo wh za seba nevidi :wink:
Prílohy
branimir.rar
demo
(4.97 MiB) 33 stiahnutí
Branimir IP
Branimir IP
kojotor IP
kojotor IP
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

HrabkoW: Aj mne je jedno, ci si to skusal, ci ide o kamosov a podobne. Cheatoval si a mas permanent ban, koniec diskusie na tuto temu.
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

takze dalsie demo.... tzv. 3v1 (3 cheateri v jednom deme)

mam tu dvoch s AB kto je pod _____ je fkt. lama (IP 91.127.46.17) asdfghjkl (ten sa sem pravidelne vracia)

tychto dvoch som zachytil popritom ako som tocil xiller sledujem ho uz asi 2 dni a ani za toho Pana nemozem najst jeden poriadny dokaz....ale cisty nebude!!! wh skryva ako o zivot...
jedine je to, ze nikdy nevbehne tam kde su protihraci....aj ked o nich este nevie....

mozno by som vcera nieco nasiel keby mi tam ti dvaja trtkovia nebehali...tak aspon toho jedneho zabanujte a pozrite sa na xillera

demo (nezmestilo sa do prilohy)

Kód: Vybrať všetko

http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=be944b67e5bec71c5b74f11c5ef0dedc
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Juicy napísal:Vcera vecer som konecne asi po tyzdni hral CS najprv lamarenie samoska a potom to uz islo, dosiel k nam nejaky cheater s nickom: pod ciarou_____su fkt.lamy mal ab,snad wh a neskor aj sh. Vecsina hracov odisla do spectate (co sa za tyzden dokaze zmenit :))a asi po 5-10minutach odisiel, hralo sa dalej a netrvalo dlho bol na serveri dalsi (snad ten isty) s nickom asdfghjkl a mal rovnake symptomy ako ten predtym. Admini vzhladom na to ze to bola sobota vecer v nedohladne a tak sa chcem opytat ci neexistuje nieco take ako RTV kde by sme to napisali a nasledovalo by votovanie o kick...Napr z 14hracov 10napise KCK nick a vybehne ponuka na kick yes/no. Barzz by to pomohlo. Inak musim povedat ze server isiel s kvalitou hore, co sa tyka hracov za tyzden som padol v ranku o 50miest :)
asi to nepoznas ale pokial je chalan u T tak Tcka mozu do konzole napisat "vote" a napisat tam aj jeho cislo cize ked bude mat cheater cislo 1337 tak napisete "vote 1337" a ked sa napise dostatocny pocet krat tak ho to kickne...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mam pocit xze to musia napisat vsetci z teamu...a pozna to malokto..a ak to niekto spomenie tak nikto to neurobi
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

ehm... ja len tak na okraj... ake cislo? :oops:

// OK leko, mas pravdu, nerad to priznavam ale mas ju! :D
lekoklatik
VIP
VIP

To je jedno. Nebude sa to používať deti sa s tým naučia robiť a celý servr bude na hovno. Teraz je to dobre ako to je. Jediné čo treba robiť na servery je hrať, zlepšovať sa kto sa kce, kto sa nekce nech si len hrá...
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dnes som este neskoncil...je tu totiz dalsi chataar :)

amd_sk=subwoofer=100FPS IP 78.99.126.17 (dynamicky chlapec)

wh ako z rozpravky...este vcera nadaval na cheaterov a dnes ho tu uz mame :lol: :lol:

za chytenim stale skvela spolupraca a bystre oko Mad Dad-a....ktoremu tymto dakujem :smt003
Prílohy
amd.rar
(1.91 MiB) 49 stiahnutí
Zamknuté