tym ze si ho pospectujemkostak napísal:a ako zistits ci je to cheater alebo skill ?
a to iste som spravil aj s hracom , (IP 95.102.26.15)...wh ako svina domaca.....
BAN him!!!!
tym ze si ho pospectujemkostak napísal:a ako zistits ci je to cheater alebo skill ?
isteže nie. Ja som nechcel nič dokazovať, len som sa zdvorilo pytal, že ako ich hladate. To s tým že kto raz použije cheaty, je navždy cheater(či ako to presne povedal hojko) určite nesuhlasím, ale myslím že to nikoho ani netrapi, čiže sa nebudem rozkecavať a dám na rady teba a PsychoSa. A samozrejme, ak to tak vyznelo, nesympatizujem a ani nejako neobhajujem cheaterov...lekoklatik napísal:tonek: Vidíš na štýle hry, na skóre a admin má adminské WH. Samozrejme len počas smrti
Ale aj tak. Čo si kcel týmto dokázať? Ža máme nechať hráčov pobehovať s WH aby sa navzájom hľadali?
AB-triast sa mu može aj ruka s myškou, alebo to može len simulovať...SH-sa tiež može nasimulovať pingom(alebo sekanim ja presne neviem)WH-tak to sa určite neda, no niekedy to može byť len luck...ale celkovo maš pravdu vačšinou su z toho takí radi že hura idem zabiť všetko čo nevidim, lebo v skutočnosti to vidimPepoJr. napísal:ak nie nehras prvy krat CS tak to zistis lahko....
aim bot (AB) cross hraca sa povadcine trasie a sa sam od seba zameria na protihracovu hlavu...
speed hack(SH) neuveritelna rychlost....dost nepriehladnutelne
wall hack (WH) vidis cez stenu....ty najlepsi to fakt dobre zamaskuju (ale aj tak ich odhalime)....ale lamy ktore to maju prvy krat tak robia to, ze si pekne sleduju s crossom nepriatela za stenou ako keby tam ani nebola...alebo si len pockaju pekne za rohom...alebo dieruju ako o zivot a vzdy vedia kde
aj podla skore sa niekedy da....ked sa prihlasis na server a vidis tam hraca napr. so skore 60:4 tak to je uz dost podozrive, bud je to cheater, alebo skill
S radosťou aj nabudúce... Špeciálne pre teba zopakujem, že neriešim, prečo tam nie je 48, ale ide mi o to, aby to Hejko alebo niekto kompetentný napísal do prvého príspevku, kde je info o serveri. Nie každý má čas čítať 170 strán kecov o WH a podobných <>vinách. Koniec diskusielekoklatik napísal:whisper: ku k -...... Naser si do topánok... Prehľadaj si tému. Nebudeme tu do nekonečna písať prečo na servery nie je protokol 48... Bolo to tu rozoberané niekoľko-krát. Nebudeme to písať pre každého. Skúšalo sa, nepodarilo sa, zatiaľ koniec. Nie sme pre teba in. Tak si to napísal. Tak ma ne*eb...
Kód: Vybrať všetko
http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=be944b67e5bec71c5b74f11c5ef0dedc
asi to nepoznas ale pokial je chalan u T tak Tcka mozu do konzole napisat "vote" a napisat tam aj jeho cislo cize ked bude mat cheater cislo 1337 tak napisete "vote 1337" a ked sa napise dostatocny pocet krat tak ho to kickne...Juicy napísal:Vcera vecer som konecne asi po tyzdni hral CS najprv lamarenie samoska a potom to uz islo, dosiel k nam nejaky cheater s nickom: pod ciarou_____su fkt.lamy mal ab,snad wh a neskor aj sh. Vecsina hracov odisla do spectate (co sa za tyzden dokaze zmenit)a asi po 5-10minutach odisiel, hralo sa dalej a netrvalo dlho bol na serveri dalsi (snad ten isty) s nickom asdfghjkl a mal rovnake symptomy ako ten predtym. Admini vzhladom na to ze to bola sobota vecer v nedohladne a tak sa chcem opytat ci neexistuje nieco take ako RTV kde by sme to napisali a nasledovalo by votovanie o kick...Napr z 14hracov 10napise KCK nick a vybehne ponuka na kick yes/no. Barzz by to pomohlo. Inak musim povedat ze server isiel s kvalitou hore, co sa tyka hracov za tyzden som padol v ranku o 50miest