CS 1.6 Server hojko.com
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Hellboy248
Guru wannabe
zle
ako tak pozeram banlist tak mi je az moc smutno ked vidim ze existuje clovek ktory dokaze takto kazit hru a naladu nam kazdodennym hojkacom. Keby sa aspon neschovaval a prezradil nam kto je. A ze ho to vobec bavi. 
-
PepoJr.
Medium Star
HrabkoW keby sa to da tak to hned vyskusam
ten ban mas vdaka mne....ja som ta natocil (par stran dozadu mas svoje demo)...skusal par minut???....ved som ta skoro 2 cele mapy tocil....a to si tam bol este skor ako som ja prisiel....skusa sa 1 kolo(a aj to nie tu na servery!!!)
a fukymu, jokimu, tonymu odkaz moj srdecny pozdrav....
Ako Hojko napisal..... koniec tejto teme
ten ban mas vdaka mne....ja som ta natocil (par stran dozadu mas svoje demo)...skusal par minut???....ved som ta skoro 2 cele mapy tocil....a to si tam bol este skor ako som ja prisiel....skusa sa 1 kolo(a aj to nie tu na servery!!!)
a fukymu, jokimu, tonymu odkaz moj srdecny pozdrav....
Ako Hojko napisal..... koniec tejto teme
-
PepoJr.
Medium Star
a mame tu dalsieho fesaka na holenie
*-*Sokolovce/VB/Skiller*-* IP (silna dynamicka).....WH...ale snazil sa ho skryt...bohuzial zasa mu to nevyslo
poprial som mu vela stastia v buducnosti...vela upechov v CS...a vela serverov kde mu na jeho WH nepridu
Mili admini, viete co mate robit!!!!
*-*Sokolovce/VB/Skiller*-* IP (silna dynamicka).....WH...ale snazil sa ho skryt...bohuzial zasa mu to nevyslo
poprial som mu vela stastia v buducnosti...vela upechov v CS...a vela serverov kde mu na jeho WH nepridu
Mili admini, viete co mate robit!!!!
- Prílohy
-
- sokolovce.rar
- (4.96 MiB) 37 stiahnutí
-
PepoJr.
Medium Star
a zasa.... asi zacali davat WH niekde na trhu zadarmo...ked je teraz tak v mode...jedno z deti ho opat vyskusalo
Woofeeer IP (217.12.51.242)
BAN him!!!
Woofeeer IP (217.12.51.242)
BAN him!!!
- Prílohy
-
- woofer.rar
- (2.64 MiB) 34 stiahnutí
-
Mad Dad
Medium Star
Veď skoro každý druhý príspevok je od Pepa...
Myslím že najlepšie riešenie bude, keď sa server zahesluje a heslo budú mať len dôvery hodný ludia
Resp. Hojko určí kto tam bude mať prístup a kto nie....bo sa to nejak extrémne premnožuje...nebyť pepa tak hádam 50% Idiotas by na Hojoko.com malo Cheaty bez PUNISH....sice dostali by, ale až neskôr
Keep up the good job Pepo 
-
Andrew007
Guru wannabe
Takze pokusam sa to napisat strucne..mozno ze len ja mam ten pocit, ale server hojko.com uz nieje ten ktory bol, asi pred minutou som sa odpojil lebo tam boli cheatery no aspon dvaja.Pokusal som ich natocit no marne, raz to zapinali, vypinali..
..po dlhom spectatovani som sa zas prehodil a pri zadnich dverach na mapke dust2 cez stenu nas zacal strielat jeden typek no jednoznacne to bol super hrac lebo len tak cez stenu a dat tri hlavy..a etse nato povedal ze to ma vruke...admini ja som uplne vedomi ze na serveri udrziavate poriadok ako len viete, lenze ako som uz spominal v prvej ete uz sa viaceri stazovali...tusim vtedy bol tam jeden nemenovani admin... 
-
PepoJr.
Medium Star
hmmm....ja viem ze su tam cheateri...a robim to iste co ty....snazim sa ich natocit.....ale ako pises...len zapinaju a vypinaju v priebehu hry a tak to nemame sancu ani postrehnut...dokonca jednen z nemenovanich cheaterov je v top3...Andrew007 napísal:server hojko.com uz nieje ten ktory bol, asi pred minutou som sa odpojil lebo tam boli cheatery no aspon dvaja.Pokusal som ich natocit no marne, raz to zapinali, vypinali..
a admini robia to iste.. maju nervy (aspon jeden minimalne) lebo nevedia nic najst...aby bol nejaky dosvedcujuci dokaz...lebo potom sa budu tvarit ze oni nic...na fore budu vypisovat ze chcu demo s cheatmi...a ked nebude tak ziadaju unban
ale tezte sa CHEATERI...mam na vas tajne zbrane
//edit:
este k heslu...je to public server...a tie hesla nemaju...takze v tom nevidim vyznam...cheateri by sa nasli aj vtedy
Neboj, my raz Blazera chytimePepoJr. napísal:hmmm....ja viem ze su tam cheateri...a robim to iste co ty....snazim sa ich natocit.....ale ako pises...len zapinaju a vypinaju v priebehu hry a tak to nemame sancu ani postrehnut...dokonca jednen z nemenovanich cheaterov je v top3...
a admini robia to iste.. maju nervy (aspon jeden minimalne) lebo nevedia nic najst...aby bol nejaky dosvedcujuci dokaz...lebo potom sa budu tvarit ze oni nic...na fore budu vypisovat ze chcu demo s cheatmi...a ked nebude tak ziadaju unban
ale tezte sa CHEATERI...mam na vas tajne zbrane