A Stormo no ten fy_sand je extremne pochybny, tie tvoje 100% odhady kde je hrac, ked tam cupi a nehybe sa (posledna akcia, hrac "Deagel" na streche). No neviem neviem
CS 1.6 Server hojko.com
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
dido to je sice pekne, ze ti server tak chyba, to berieme ako pochvalu, ze je dobry, no sam vies, ze cenzuru obchadzas casto, par krat som ti ban nedal, len som upozornil, tak aj keby teraz Drago dal ban nepravom, co neverim, mas ho za starsie obchadzanie cenzury. Neviem o co ti ide, nadavat si mozes kolko chces, cenzura ti to zahviezdickuje a da ti to na minutu mute, ked si to zahviezdickujes sam, nebudes mat ani mute. Tym, ze ju obides si nedokazes absolutne nic, len ze si chudak, co si mysli ze je drsnejsi, ked nadava. Hraju tam prevazne deti, preto je tam cenzura a ked sa ti ten server tak paci, dodrzuj pravidla, ktore kazdy normalny hrac dodrzuje. Potom tam budes s radostou vitany.
A Stormo no ten fy_sand je extremne pochybny, tie tvoje 100% odhady kde je hrac, ked tam cupi a nehybe sa (posledna akcia, hrac "Deagel" na streche). No neviem neviem
-
stormo5
Light Expert
drago mg, no neva...no tak si najdi na nete aky je rozdiel medzi HIFI sluchadlami a PROFI DJskymi, ktore su urcene na profesionalny detailny odposluch (v clube v tom hluku) a zober si ako priklad moje sluchadla SONY MDR-V700dj
https://www.notape.net/?page=product&ac ... et_lang=sk
Blazer: pocul som ako sa otvorili dvere tak to aj debila napadne ze isiel hore
https://www.notape.net/?page=product&ac ... et_lang=sk
Blazer: pocul som ako sa otvorili dvere tak to aj debila napadne ze isiel hore
-
stormo5
Light Expert
tu to mas
rozbal a celu zlozku skopiruj do cstrike/models/player
a je to normal demo kde sa orientujem podla zvuku
rozbal a celu zlozku skopiruj do cstrike/models/player
a je to normal demo kde sa orientujem podla zvuku
- Prílohy
-
- gecom_ct.rar
- (1.27 MiB) 47 stiahnutí
-
Šu-Do
Redeemer
Drago, blazer
mam uz odohranych cez 2000 hodin v CoD2... a podla toho co stormo5 pise.. ja mu verim, ze cheaty nemal a hral na zvuk.. presvedcilo ma hlavne
) neskor sa hrac nauci protivnika odhadnut.. presne ako to napisal stormo5... je to fakt tak.. pouvazujte nad tym 
///video by som si kukol
mam uz odohranych cez 2000 hodin v CoD2... a podla toho co stormo5 pise.. ja mu verim, ze cheaty nemal a hral na zvuk.. presvedcilo ma hlavne
toto cheater nenapise.. viem ako to funguje ak niekto pozna mapu na 100%.. podla zvukov si dokazes odhadnut protivnika velmi jednoducho.. ak vies ako zvuk pouzit... skratka.. neviem ako to v CS funguje.. napr. v CoD2,4 viem, ked sa co nachadza (kriky, rebrik, drevo po ktorom dupe, mlaka atd..) a podla toho sa riadim.. (to mam obycajne stereo shity za 200Sk.. si ani nedokazem predstavit mat sluchatka za 100€ napr.stormo5 napísal:Blazer: pocul som ako sa otvorili dvere tak to aj debila napadne ze isiel hore
///video by som si kukol
Tu je demo, posudte sami
Inac niekolko kol predtym hral RED QUEEN za CT. My sme boli T. Bolo plantnute na B. Red Queen ostal ako posledny, alebo boli dvaja. Vitavita mi povedal na ventrile, ze si nas red queen cely cas kopiroval cez steny predtym, ako utekal, aby nezomrel. Ja viem, toto nie je dokaz, lebo mi nedokazes ze to vitavita povedal, ale kvoli tomuto som ta natacal. Plus na Becku davas diery bez pouzitia /me az dovtedy kym niekoho nezabijes...podozrive nie ?
http://www.sendspace.com/file/o30y87
Inac niekolko kol predtym hral RED QUEEN za CT. My sme boli T. Bolo plantnute na B. Red Queen ostal ako posledny, alebo boli dvaja. Vitavita mi povedal na ventrile, ze si nas red queen cely cas kopiroval cez steny predtym, ako utekal, aby nezomrel. Ja viem, toto nie je dokaz, lebo mi nedokazes ze to vitavita povedal, ale kvoli tomuto som ta natacal. Plus na Becku davas diery bez pouzitia /me az dovtedy kym niekoho nezabijes...podozrive nie ?
http://www.sendspace.com/file/o30y87