CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

dido to je sice pekne, ze ti server tak chyba, to berieme ako pochvalu, ze je dobry, no sam vies, ze cenzuru obchadzas casto, par krat som ti ban nedal, len som upozornil, tak aj keby teraz Drago dal ban nepravom, co neverim, mas ho za starsie obchadzanie cenzury. Neviem o co ti ide, nadavat si mozes kolko chces, cenzura ti to zahviezdickuje a da ti to na minutu mute, ked si to zahviezdickujes sam, nebudes mat ani mute. Tym, ze ju obides si nedokazes absolutne nic, len ze si chudak, co si mysli ze je drsnejsi, ked nadava. Hraju tam prevazne deti, preto je tam cenzura a ked sa ti ten server tak paci, dodrzuj pravidla, ktore kazdy normalny hrac dodrzuje. Potom tam budes s radostou vitany.

A Stormo no ten fy_sand je extremne pochybny, tie tvoje 100% odhady kde je hrac, ked tam cupi a nehybe sa (posledna akcia, hrac "Deagel" na streche). No neviem neviem :roll:
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stormo5 »

drago mg, no neva...no tak si najdi na nete aky je rozdiel medzi HIFI sluchadlami a PROFI DJskymi, ktore su urcene na profesionalny detailny odposluch (v clube v tom hluku) a zober si ako priklad moje sluchadla SONY MDR-V700dj
https://www.notape.net/?page=product&ac ... et_lang=sk

Blazer: pocul som ako sa otvorili dvere tak to aj debila napadne ze isiel hore :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Tak mi sem uploadni ten model, som zvedavy co je na tom deme.
dido
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dido »

no ok tak sorry len som dnes nejaky nervozny sorry za moje spravanie neviem co my dnes je, ok tak ja budem od zajtra dodrziavat pravidla tak sa majte idem off
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Drago ja neviem aky model to potrebuje...ja mam normal CS 1.6 NS s patchom v32...tak neviem no...
Drago
Guru
Guru

gecom_ct.mdl

Akoze neviem si predstavit co to mohlo byt za demo ? Pochybujem, ze by si bol taky prezieravy a natacal si sam seba zrovna, ked som ta tocil ja doobeda. Ak hej, tak mi uploadni ten model, ak je to hocijake ine demo, kde hras, tak ma to vobec nezaujima.
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

tu to mas

rozbal a celu zlozku skopiruj do cstrike/models/player

a je to normal demo kde sa orientujem podla zvuku :wink:
Prílohy
gecom_ct.rar
(1.27 MiB) 47 stiahnutí
Drago
Guru
Guru

Mozem to osrat, chce to dalsie modely...

Aha, tak demo kde sa orientujes podla zvuku...a ? Akosi nerozumiem co to ma s tym spolocne. Idem si to demo skuknut este raz, a zajtra snad blazer urobi video..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Drago, blazer
mam uz odohranych cez 2000 hodin v CoD2... a podla toho co stormo5 pise.. ja mu verim, ze cheaty nemal a hral na zvuk.. presvedcilo ma hlavne
stormo5 napísal:Blazer: pocul som ako sa otvorili dvere tak to aj debila napadne ze isiel hore :wink:
toto cheater nenapise.. viem ako to funguje ak niekto pozna mapu na 100%.. podla zvukov si dokazes odhadnut protivnika velmi jednoducho.. ak vies ako zvuk pouzit... skratka.. neviem ako to v CS funguje.. napr. v CoD2,4 viem, ked sa co nachadza (kriky, rebrik, drevo po ktorom dupe, mlaka atd..) a podla toho sa riadim.. (to mam obycajne stereo shity za 200Sk.. si ani nedokazem predstavit mat sluchatka za 100€ napr. :shock:) neskor sa hrac nauci protivnika odhadnut.. presne ako to napisal stormo5... je to fakt tak.. pouvazujte nad tym :)

///video by som si kukol :P
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do diky ze si to aspon ty pochopil, mozno neviete ze som DJ, tak si mozte domysliet ako vnimam zvuk

ale dobre nejdem to uz riesit, vidim ze je to zbytocne. Len ma mrzi ze na tomto serveri sa mi hralo najlepsie...tak prajem vela stastia v gambleni

bye :(
Drago
Guru
Guru

edit/ Takto, zajtra presvedcim Blazera, aby urobil video a aby to videli viaceri, ktorim sa nechce pozerat demo. Uvidime, co na to povie zvysok admin teamu. Potom porozmylsame. Zatim
RED QUEEN
Novice
Novice

Príspevok od používateľa RED QUEEN »

Clovek si pride na chvilku zahrat a hned dostane ban. Mohol by som vediet za co som ho dostal?
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Staci si pozriet v console tam to mas pekne napisane :P
RED QUEEN
Novice
Novice

Ahaaaa uz som to nasiel. Ze vraj za wh. No super. A ma admin drago nejaky dokaz?
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Jasne ze ma dokaz :)
RED QUEEN
Novice
Novice

no to som zvedavy
Drago
Guru
Guru

Tu je demo, posudte sami

Inac niekolko kol predtym hral RED QUEEN za CT. My sme boli T. Bolo plantnute na B. Red Queen ostal ako posledny, alebo boli dvaja. Vitavita mi povedal na ventrile, ze si nas red queen cely cas kopiroval cez steny predtym, ako utekal, aby nezomrel. Ja viem, toto nie je dokaz, lebo mi nedokazes ze to vitavita povedal, ale kvoli tomuto som ta natacal. Plus na Becku davas diery bez pouzitia /me az dovtedy kym niekoho nezabijes...podozrive nie ?

http://www.sendspace.com/file/o30y87
RED QUEEN
Novice
Novice

no ja tam nic nevidim, som zvedavy co napisu ostatny
Sokro
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sokro »

Na tom videu som ziadny dokaz nevidel.
Drago
Guru
Guru

Ok, takze zatial Sokro je s tebou. Pockame si, co povedia ostatni. Kazdopadne, mohol som sa zmylit. Ak ano, potom dostanes unban a ja sa ospravedlnim.
Zamknuté