CS 1.6 Server hojko.com
ja len hovorim ze nedam ban "podozrivemu" hracovi za wh(aimbot vyzera trosku inak) bez toho ze by som ho co i len trochu sledoval...a spectovat moze aj pod inym nickom ,tak jak mozem vediet ci tam je admin?..a je pravda ze mam striedavy styl hry..pretoze nie vzdy si sadnem ku csku na hodinu riadne so sluchadlami a nie vzdy sa dari...niekedy viac,niekedy menej,niekedy vobec a niekedy das vsetko do coho strelis...urcite si to uz zazil PsychoS...no ok poslite sem demo nech si ho lekoklatik pozrie ale ked na to predchadzajhuce demo co ste ma tu tocili vam lekoklatik jasne vysvvetlil kazdy moj krok,tak toto demo bude este slabsie
sice uz cs par mesiacov nehram ale kym som hraval tak som bol tiez admin aj ked nie tu a mozem povedat ze ked ma viac adminov podozrenie + hraci sa na teba stazuju tak ti ban mozu dat hocikedyDeaDMAn_X napísal:uz tu nepiste ostatni admini bo to nema vyznam..mate az "privela" rozumu a mudrosti...fruxo ak mas,daj tu dokaz...ak nie tak si prosim unban...vdaka
nechapem co sa tu stazujes ze chces demo alebo co a ako vies ze nebol v specte s inym nickom aj tiez ked som si chcel preverit podozriveho hraca ktory ma poznal som sa odlogol zmenil nick a tak kukal
a to tvoje rozhorcovanie ze maju privela mudrosti a bla bla bla ... nechapem co riesis admin ti moze dat ban kedy chce a byt tebou tak tu nerobim velke ramena ale radsej skromne prosim nech ti daju ten unban takymto stylom nedosiahns nic
exo...asi tazko mohol byt v specu pod inym nickom ked cely cas hral pod svojim nickom....k tomu stazovaniu ti poviem len tolko...ked sa na teba stazuje 20 ludi ze si bu*ik len preto ze mas na parkovisku drahe auto tak si priznas ze si bu*ik?..a budes spokojny ze Asociacia gayov ta pridala na svoj oficialny zoznam gayov?..a nezabudni na vekovy priemer servera
psycho..mne to pripada skor naopak
psycho..mne to pripada skor naopak
-
ThorSteinar
Novice
neplet tu teraz drahe auta toto je nieco proste ja som napisal ako by som to riesil ja keby som bol admin mla podozrenie a mli by aj dalsi admini + ludia podozrenie tak by som ti ten ban dal ... ale nejdem sa do tohto zapajat ja som tam nebolcize kludne sa mozem mylitDeaDMAn_X napísal:exo...asi tazko mohol byt v specu pod inym nickom ked cely cas hral pod svojim nickom....k tomu stazovaniu ti poviem len tolko...ked sa na teba stazuje 20 ludi ze si bu*ik len preto ze mas na parkovisku drahe auto tak si priznas ze si bu*ik?..a budes spokojny ze Asociacia gayov ta pridala na svoj oficialny zoznam gayov?..a nezabudni na vekovy priemer servera
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
deadman, dokazy by trebalo jedine v tom pripade, keby ta obvinoval nejaky hrac
team adminov netvoria zrovna hraci ktory to hraju 2. den., preto ich rozhodnutie je respektovane a platne
admini beru do uvahy nazor hracov, ale ked uz ide o rozhodnutie o niecom, je to len medzi administratormi, takze dalsie pokusy o tvoju zvlastnu a neistu obhajobu budu jednoducho len prazdne prispevky
ostavas nadalej v karantene
team adminov netvoria zrovna hraci ktory to hraju 2. den., preto ich rozhodnutie je respektovane a platne
admini beru do uvahy nazor hracov, ale ked uz ide o rozhodnutie o niecom, je to len medzi administratormi, takze dalsie pokusy o tvoju zvlastnu a neistu obhajobu budu jednoducho len prazdne prispevky
ostavas nadalej v karantene
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ano pretoze podozrenie nestaci sa tam pohybuju/pohybovali ludia co nic nemaju a nemozem im ten ban dat lebo som vo chvilach ked bolo jasne vidiet cheating nenatacal demo.... that suxFIKY napísal:Som rád že nie si admin , práve týmto je hojko server výnimočný že podozrenie nestačí .
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Náhodou ja mám jedno zaujímavé demo DeadMan... Pamätáš keď som bol v spectate na mape snow? keď si ma velmi volal že poď hrať?
Keď ho vyhrabem darujem ho nejakému adminovy nech si to pozrie....takže nehádž tu moc velké ohrady okolo seba... 
Btw: trošku debilné je lebo som popritom kukal TV a neregistroval keď ho sem tam zabili....
Btw: trošku debilné je lebo som popritom kukal TV a neregistroval keď ho sem tam zabili....
DeaDMAn_X, BAN mas opravnene. Tri BANy. Traja rozni admini. Tri rozdielne casy obdrzania BANu. Mame tu len dve veliciny, ktore su poctom zastupene po jednej - Ty a priestupok (WH).
Nepodozrievali Ta len traja admini, ale aj ostatni hraci. Hraci, ktori si nedovolia cheatovat a su doveryhodni. Podozrievam Ta aj ja. Tvoj styl hry sa mi nikdy nepacil ci sa jedna o hladisko dlhodobe alebo kratkodobe.
Je moznost, ze existuju az dve dema. Minimalne jedno by sa vsak hodilo, aby sme sa vsetci na 100% zhodli na tom, ze si pouzil WH.
fruxo, Mad Dad, hodte sem tie dema, nech ma DeaDMAn_X pokoj a my tiez. Prosim.
Nepodozrievali Ta len traja admini, ale aj ostatni hraci. Hraci, ktori si nedovolia cheatovat a su doveryhodni. Podozrievam Ta aj ja. Tvoj styl hry sa mi nikdy nepacil ci sa jedna o hladisko dlhodobe alebo kratkodobe.
Je moznost, ze existuju az dve dema. Minimalne jedno by sa vsak hodilo, aby sme sa vsetci na 100% zhodli na tom, ze si pouzil WH.
fruxo, Mad Dad, hodte sem tie dema, nech ma DeaDMAn_X pokoj a my tiez. Prosim.