CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeaDMAn_X »

ja len hovorim ze nedam ban "podozrivemu" hracovi za wh(aimbot vyzera trosku inak) bez toho ze by som ho co i len trochu sledoval...a spectovat moze aj pod inym nickom ,tak jak mozem vediet ci tam je admin?..a je pravda ze mam striedavy styl hry..pretoze nie vzdy si sadnem ku csku na hodinu riadne so sluchadlami a nie vzdy sa dari...niekedy viac,niekedy menej,niekedy vobec a niekedy das vsetko do coho strelis...urcite si to uz zazil PsychoS...no ok poslite sem demo nech si ho lekoklatik pozrie ale ked na to predchadzajhuce demo co ste ma tu tocili vam lekoklatik jasne vysvvetlil kazdy moj krok,tak toto demo bude este slabsie
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Akoze tu si mily DeadMaN mysli, ze leko bude donekonecna jeho "strazny anjel". Myslim, ze uz stacilo. Asi to uz nebude nahoda, ked clovek dostane 3 BANy od 3 roznych adminov. Stojim tu za chalanmi, cize perma ti bude slušať
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

uz tu nepiste ostatni admini bo to nema vyznam..mate az "privela" rozumu a mudrosti...fruxo ak mas,daj tu dokaz...ak nie tak si prosim unban...vdaka
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

DeaDMAn_X napísal:uz tu nepiste ostatni admini bo to nema vyznam..mate az "privela" rozumu a mudrosti...fruxo ak mas,daj tu dokaz...ak nie tak si prosim unban...vdaka
sice uz cs par mesiacov nehram ale kym som hraval tak som bol tiez admin aj ked nie tu a mozem povedat ze ked ma viac adminov podozrenie + hraci sa na teba stazuju tak ti ban mozu dat hocikedy

nechapem co sa tu stazujes ze chces demo alebo co a ako vies ze nebol v specte s inym nickom aj tiez ked som si chcel preverit podozriveho hraca ktory ma poznal som sa odlogol zmenil nick a tak kukal

a to tvoje rozhorcovanie ze maju privela mudrosti a bla bla bla ... nechapem co riesis admin ti moze dat ban kedy chce a byt tebou tak tu nerobim velke ramena ale radsej skromne prosim nech ti daju ten unban takymto stylom nedosiahns nic
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Prosit mozes ale ci ho dostanes je len na nas. Ty zneuzivas svoje prava. Toto je herne forum a nie realny zivot. "nemate dokazy, plz unban" kde zijes? Mne to pripada ako keby ty si pojedol vsetku mudrost sveta a teraz von stym...
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

exo...asi tazko mohol byt v specu pod inym nickom ked cely cas hral pod svojim nickom....k tomu stazovaniu ti poviem len tolko...ked sa na teba stazuje 20 ludi ze si bu*ik len preto ze mas na parkovisku drahe auto tak si priznas ze si bu*ik?..a budes spokojny ze Asociacia gayov ta pridala na svoj oficialny zoznam gayov?..a nezabudni na vekovy priemer servera

psycho..mne to pripada skor naopak
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Ach jaj, lamius originalus.

Keby si nerobil nič proti pravidlám, tak by si na to určite nešiel postojom "nemáte na to žiadny dôkaz"... Nie?
ThorSteinar
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ThorSteinar »

:D Dead vcera som tam aj ja hral a podla mna Fruxo spravil dobre,davat dakomu hlavu cez tri steny je fakt umenie a to nedokaze ani skusenejsi hrac. a dakto bol v space a komplet CT aj T na teba povedali ze mas WH ved co si ty dokazoval nemalo konca. Niekedy hrac ako lama a mas skore 0:10 a das reconnect a zrazu mas opacne skore cim to bude,? ja sa nejde starat ci mas mat ban alebo nie nato su admini len PsychoS aj Fruxo asi vedia co vravia a ty si mal uz Bany za WH. :)
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

kazdy ban za wh bol neopravneny,pretoze som nic nemal...caligen a akym stylom mam na to ist?..ked ja poviem ze nemam wh a oni ze mam...tak chcem vidiet video
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

DeaDMAn_X napísal:exo...asi tazko mohol byt v specu pod inym nickom ked cely cas hral pod svojim nickom....k tomu stazovaniu ti poviem len tolko...ked sa na teba stazuje 20 ludi ze si bu*ik len preto ze mas na parkovisku drahe auto tak si priznas ze si bu*ik?..a budes spokojny ze Asociacia gayov ta pridala na svoj oficialny zoznam gayov?..a nezabudni na vekovy priemer servera
neplet tu teraz drahe auta toto je nieco proste ja som napisal ako by som to riesil ja keby som bol admin mla podozrenie a mli by aj dalsi admini + ludia podozrenie tak by som ti ten ban dal ... ale nejdem sa do tohto zapajat ja som tam nebolcize kludne sa mozem mylit
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

a ako by si to riesil na mojom mieste?..ze by si vedel ze nemas wh a dostavas za to bany
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

- eXo - napísal:ja keby som bol admin mla podozrenie a mli by aj dalsi admini + ludia podozrenie tak by som ti ten ban dal ...
Som rád že nie si admin , práve týmto je hojko server výnimočný že podozrenie nestačí .
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

deadman, dokazy by trebalo jedine v tom pripade, keby ta obvinoval nejaky hrac

team adminov netvoria zrovna hraci ktory to hraju 2. den., preto ich rozhodnutie je respektovane a platne

admini beru do uvahy nazor hracov, ale ked uz ide o rozhodnutie o niecom, je to len medzi administratormi, takze dalsie pokusy o tvoju zvlastnu a neistu obhajobu budu jednoducho len prazdne prispevky

ostavas nadalej v karantene
jastur
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jastur »

hi, chcel by som sa aj ja vyjadrit k Deadmanovi. Nemyslim si ze by bol natolko hlupy, aby v pritomnosti admina cheatoval. Skor si myslim, aj ked je celkom dobry hrac, ze mu neuveritelne islo. Tot moj nazor.

Na druhej strane, fruxo bany len tak nerozdava.

cva
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

jastur napísal:Nemyslim si ze by bol natolko hlupy, aby v pritomnosti admina cheatoval.
Tymto by som sa neohanal. Takych som uz zazil ;) A tiez "nic nemali" :D
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

FIKY napísal:Som rád že nie si admin , práve týmto je hojko server výnimočný že podozrenie nestačí .
Ano pretoze podozrenie nestaci sa tam pohybuju/pohybovali ludia co nic nemaju a nemozem im ten ban dat lebo som vo chvilach ked bolo jasne vidiet cheating nenatacal demo.... that sux
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Má to svoje klady aj zápory, na iných NS slovenských serveroch by top 50 hráčov z hojka bolo zabanovaných za wh/ab aj keď jediné čo majú je skill
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Náhodou ja mám jedno zaujímavé demo DeadMan... Pamätáš keď som bol v spectate na mape snow? keď si ma velmi volal že poď hrať? :P Keď ho vyhrabem darujem ho nejakému adminovy nech si to pozrie....takže nehádž tu moc velké ohrady okolo seba... :twisted:

Btw: trošku debilné je lebo som popritom kukal TV a neregistroval keď ho sem tam zabili.... :oops:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

DeaDMAn_X, BAN mas opravnene. Tri BANy. Traja rozni admini. Tri rozdielne casy obdrzania BANu. Mame tu len dve veliciny, ktore su poctom zastupene po jednej - Ty a priestupok (WH).
Nepodozrievali Ta len traja admini, ale aj ostatni hraci. Hraci, ktori si nedovolia cheatovat a su doveryhodni. Podozrievam Ta aj ja. Tvoj styl hry sa mi nikdy nepacil ci sa jedna o hladisko dlhodobe alebo kratkodobe.
Je moznost, ze existuju az dve dema. Minimalne jedno by sa vsak hodilo, aby sme sa vsetci na 100% zhodli na tom, ze si pouzil WH.

fruxo, Mad Dad, hodte sem tie dema, nech ma DeaDMAn_X pokoj a my tiez. Prosim.
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Eine Technische Problem :nervozita: ... nejde mi to sem dať...príčina neznáma...ale Pepo aj Drago ho už majú, takže najmenej...
Zamknuté