CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

deadman, si zrejme trochu rozruseny... nic sa nedeje

ThorSteinar... dakujeme za pochvalu :wink:
minko987
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa minko987 »

Cawte mohli bi ste mi dat ban prec nic som nemal tak zaco som dostal ze Wh ja si citi neviem dat boze cs hram pol roka a citi som ani raz nemal z dvoch dovodov nemaju viznam pri nich sa hrat nenaucim a neviem si ich davat a ti co citi maju si v poho hraju na serveri tak prosim dajte ten ban prec :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

fruxo napísal: ThorSteinar... dakujeme za pochvalu :wink:
Mne sa minule nozik vo vrecku otvaral, ked sme boli asi 16 alebo 18, vratane teba...votol sa snow a nezmenil si to :roll: U mna to vyzeralo ako keby si silou mocou potreboval zbierat dalsie killy...alebo teda aspon mi vysvetli, preco sme hrali tu sprostost ked nas tam bolo jak nasrato. Dakujem.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Minko = Shamrock. Drago je tvoj.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Lub0$ napísal:Mne sa minule nozik vo vrecku otvaral, ked sme boli asi 16 alebo 18, vratane teba...votol sa snow a nezmenil si to :roll: U mna to vyzeralo ako keby si silou mocou potreboval zbierat dalsie killy...alebo teda aspon mi vysvetli, preco sme hrali tu sprostost ked nas tam bolo jak nasrato. Dakujem.
demokracia :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ok MINKO, kedze sa nechces priznat, tak teda hadzem demo sem, na forum.
Takze, pustite si demo s nejakym WH (ktore sa urcite na vasom HDD nachadzaju :D) a uvidite ShamrocKa (teda MINKA) ako mieri cez steny, dieruje atd..
Prílohy
sham.rar
(4.65 MiB) 51 stiahnutí
minko987
Amateur
Amateur

netrapos drago cez ziadne steny som nikdy nestrielal a WH taktiez som nikdy nemal
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

tak potom odkial by mal to demo? nahrával doma na kazete? :shock:
jeden týždeň si bol maximálne "slabý" hráč shamrock....a na druhý si mal lepšie Výsledky ako 50% admin teamu...to je dosť čudné už len z toho hladiska nie? žeby cez víkend si trénoval?
minko987
Amateur
Amateur

mislite ze stale sa dari co mozno sa mi darilo neviem naco bi som si daval citi niesom debil
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

Drago napísal:Ok MINKO, kedze sa nechces priznat, tak teda hadzem demo sem, na forum.
Takze, pustite si demo s nejakym WH (ktore sa urcite na vasom HDD nachadzaju :D) a uvidite ShamrocKa (teda MINKA) ako mieri cez steny, dieruje atd..
ja by som si to video rad pozrel, zial bohu okrem toho že mi nejde nahravat, nejde mi ani pozerat ale to je teraz uplne jedno. Zaujíma ma, kde sa da take WH stiahnuť, bo si chcem reinstall CS aby som mohol nahravat pripadnych citerov a tak by sa to lahšie dokazovalo :)
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

tonek: ak chces pozerat cheaterov z dema tak ti odporucam X-Spectate 1.0

demo si pozrem, potom sa vyjadrim :)
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

tonek: hod si do googlu xspec, kvalitny spectator wallhack ktory uspesne pouzivam :)
// to ti uz vlastne napisal pepo, drz sa jeho rady ;)

Shamrock: No pozrel som si to demo a musim suhlasit s dragom, je tam wh. Mieris si cez steny na ludi o ktorych nemozes vediet, rohy predstrelujes len ak za nimi niekto je... nieje o com, dobra praca drago.
(ak si mal fakt len "stastny den", tak take drogy chcem aj ja ^^ )
minko987
Amateur
Amateur

nic som nikdy nemal tak neviem oco vam ide ja si citi davat neviem ja zas tak dlho cs nehram o citi sa nesatram mne je tojedno uz s takimi adminmi co davaju BANI len tak pre nic
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

dobre dobre milan.Ahoj.
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ak mi chces povedat ez ked stojis v estate na poschodi za t vedla teba okno, cez stenu namieris na chlapa vonku a potom vybehnes do okna s crosshairom na chalankovi nieje sposobene wallhackom rad si vypocujem vysvetlenie...
minko987
Amateur
Amateur

Aky WH ja som nic nemal vi to nepochopite ci co boze v zivite som citi nemal tak co odomna chcete ja si chcem zahrat chapete to uz keby som si vedel davat citi aj tak bi som si ich nedal lebo nemaju vyznam chapete to pls dajte mi unban ci ako sa to vola
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

/facepalm
Az ma to tvoje nariekanie nebavi. Daj nejaky dokaz ze cele to nieje wallhack a dostanes unban, jedine co si na svoju obhajobu predlozil je detsky narek s nulovou informacnou hodnotou ktory sa naozaj neda pochopit. To co som videl na tom deme bol wallhack ak sa mylim zjem lekovi obed alebo co, pochop objavil sa dokaz (demo) kde je jasne vidiet neziaduce ucinky wallhacku plus ban isiel na ip z ktorej hravas, dokonca na tvoj nick. Ak nemas doma nejakeho zosnuleho predka co ti chodi potajomky okupovat PC musel si to byt ty...
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

minko987 napísal:Aky WH ja som nic nemal vi to nepochopite ci co boze v zivite som citi nemal tak co odomna chcete ja si chcem zahrat chapete to uz keby som si vedel davat citi aj tak bi som si ich nedal lebo nemaju vyznam chapete to pls dajte mi unban ci ako sa to vola
tvoje vyjadrovanie je priam pozoruhodne.. ale k veci. ked si hovoril, ze cs hravas ani nie pol roka, ako to ze ti to tak ide.pochybujem ze by niekto mal taky statsny den ako ty, ze by sa naucil mierit cez steny. uz si to konecne uvedom a nepis v kazdom jednom prispevku ze nevies co su to "chiti".
minko987
Amateur
Amateur

nehovorim ze neviem co su to citi ale ze neviem ako si ich mam davat
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Vyjadris sa uz konecne k teme aj niecim inym ako obhajobou typu neviem zapnut citi? A co ak ti ich zapol niekto iny? To sa tiez mohlo stat a ty si sa len spokojne hral a obcas ti to samo namierilo cez stenu tak si strielal ked ty to uz trhlo crosshairom. To chapem, uplne sme sa vsetci mylili ked sme ta nazvali cheaterom, ale na druhej strane nevedomost neospravedlnuje. Ostava ti asi len sa odstahovat od rodiny, zmenit kamaratov a v neposlednom rade aj PC kedze sa mohol sam od seba rozhodnut ze bude cheatovat! lol
Zamknuté