ThorSteinar... dakujeme za pochvalu
CS 1.6 Server hojko.com
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Mne sa minule nozik vo vrecku otvaral, ked sme boli asi 16 alebo 18, vratane teba...votol sa snow a nezmenil si tofruxo napísal: ThorSteinar... dakujeme za pochvalu
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
demokraciaLub0$ napísal:Mne sa minule nozik vo vrecku otvaral, ked sme boli asi 16 alebo 18, vratane teba...votol sa snow a nezmenil si toU mna to vyzeralo ako keby si silou mocou potreboval zbierat dalsie killy...alebo teda aspon mi vysvetli, preco sme hrali tu sprostost ked nas tam bolo jak nasrato. Dakujem.
Ok MINKO, kedze sa nechces priznat, tak teda hadzem demo sem, na forum.
Takze, pustite si demo s nejakym WH (ktore sa urcite na vasom HDD nachadzaju
) a uvidite ShamrocKa (teda MINKA) ako mieri cez steny, dieruje atd..
Takze, pustite si demo s nejakym WH (ktore sa urcite na vasom HDD nachadzaju
- Prílohy
-
- sham.rar
- (4.65 MiB) 51 stiahnutí
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja by som si to video rad pozrel, zial bohu okrem toho že mi nejde nahravat, nejde mi ani pozerat ale to je teraz uplne jedno. Zaujíma ma, kde sa da take WH stiahnuť, bo si chcem reinstall CS aby som mohol nahravat pripadnych citerov a tak by sa to lahšie dokazovaloDrago napísal:Ok MINKO, kedze sa nechces priznat, tak teda hadzem demo sem, na forum.
Takze, pustite si demo s nejakym WH (ktore sa urcite na vasom HDD nachadzaju) a uvidite ShamrocKa (teda MINKA) ako mieri cez steny, dieruje atd..
-
johnykilla
Light Star
tonek: hod si do googlu xspec, kvalitny spectator wallhack ktory uspesne pouzivam 
// to ti uz vlastne napisal pepo, drz sa jeho rady
Shamrock: No pozrel som si to demo a musim suhlasit s dragom, je tam wh. Mieris si cez steny na ludi o ktorych nemozes vediet, rohy predstrelujes len ak za nimi niekto je... nieje o com, dobra praca drago.
(ak si mal fakt len "stastny den", tak take drogy chcem aj ja ^^ )
// to ti uz vlastne napisal pepo, drz sa jeho rady
Shamrock: No pozrel som si to demo a musim suhlasit s dragom, je tam wh. Mieris si cez steny na ludi o ktorych nemozes vediet, rohy predstrelujes len ak za nimi niekto je... nieje o com, dobra praca drago.
(ak si mal fakt len "stastny den", tak take drogy chcem aj ja ^^ )
-
lekoklatik
VIP
-
johnykilla
Light Star
-
johnykilla
Light Star
/facepalm
Az ma to tvoje nariekanie nebavi. Daj nejaky dokaz ze cele to nieje wallhack a dostanes unban, jedine co si na svoju obhajobu predlozil je detsky narek s nulovou informacnou hodnotou ktory sa naozaj neda pochopit. To co som videl na tom deme bol wallhack ak sa mylim zjem lekovi obed alebo co, pochop objavil sa dokaz (demo) kde je jasne vidiet neziaduce ucinky wallhacku plus ban isiel na ip z ktorej hravas, dokonca na tvoj nick. Ak nemas doma nejakeho zosnuleho predka co ti chodi potajomky okupovat PC musel si to byt ty...
Az ma to tvoje nariekanie nebavi. Daj nejaky dokaz ze cele to nieje wallhack a dostanes unban, jedine co si na svoju obhajobu predlozil je detsky narek s nulovou informacnou hodnotou ktory sa naozaj neda pochopit. To co som videl na tom deme bol wallhack ak sa mylim zjem lekovi obed alebo co, pochop objavil sa dokaz (demo) kde je jasne vidiet neziaduce ucinky wallhacku plus ban isiel na ip z ktorej hravas, dokonca na tvoj nick. Ak nemas doma nejakeho zosnuleho predka co ti chodi potajomky okupovat PC musel si to byt ty...
-
Yos
Professional
tvoje vyjadrovanie je priam pozoruhodne.. ale k veci. ked si hovoril, ze cs hravas ani nie pol roka, ako to ze ti to tak ide.pochybujem ze by niekto mal taky statsny den ako ty, ze by sa naucil mierit cez steny. uz si to konecne uvedom a nepis v kazdom jednom prispevku ze nevies co su to "chiti".minko987 napísal:Aky WH ja som nic nemal vi to nepochopite ci co boze v zivite som citi nemal tak co odomna chcete ja si chcem zahrat chapete to uz keby som si vedel davat citi aj tak bi som si ich nedal lebo nemaju vyznam chapete to pls dajte mi unban ci ako sa to vola
-
johnykilla
Light Star
Vyjadris sa uz konecne k teme aj niecim inym ako obhajobou typu neviem zapnut citi? A co ak ti ich zapol niekto iny? To sa tiez mohlo stat a ty si sa len spokojne hral a obcas ti to samo namierilo cez stenu tak si strielal ked ty to uz trhlo crosshairom. To chapem, uplne sme sa vsetci mylili ked sme ta nazvali cheaterom, ale na druhej strane nevedomost neospravedlnuje. Ostava ti asi len sa odstahovat od rodiny, zmenit kamaratov a v neposlednom rade aj PC kedze sa mohol sam od seba rozhodnut ze bude cheatovat! lol