CS 1.6 Server hojko.com
admin -PepoJr.
-
KaptMichal
King
Mam jednu veľmi vrúcnu prosbu na admin team a síce - všetci dobre vieme čo idem povedať - zákaz používania awp v cs_alpin. Už viac krát sme sa zhodli, že ju nebudeme používať ale vždy alebo skoro vždy sa nájde jeden "dobrák" ktorý si ju aj tak kúpi. Lebo používanie awp v tejto mape mi pripadá trocha ako Start kill - stále sa vždy niekto nájde a nikomu to nieje príjemné ale niektorí proste neustúpia. Myslím, že ak by sa hlasovalo tak väčšina hráčov povie, že ju tam nechcú. Podľa mňa je určite väčšia zábava strieľať po sebe akckami a m4kami cez celú mapku ako streliť jeden trápny náboj... V tejto mape to prste kazí hru. Ja osobne v iných mapkách wipko používam ale tu nie. Je tu veľmi nefér voči hráčom. Ďakujem.
Nejdem si ani radsej citat vyssie spravy co sa pisali, pretoze som dost rozculeny z toho, ze si chcem zahrat na serveri, trosku sa odreagovat a nemam co. Ziadne mapy tam nie su. 16 ludi hralo aim_map a ja som nevedel fakt na co to zmenit. Nerobte zle serveru nahdte mapy naspat, hrajte, zabavajte sa a ked nemate o com pisat a stazovat si tak nepiste radsej nic. A mozte ist hrat kludne na ine servery, je ich dost a hravaju sa tam ine mapy ako d2, inferno, nuke, aztec...
!
!
-
KaptMichal
King
A ja by som povedal, že je dosť serverov kde sa hrá inferno,d2,atď do nemotyef.K0 napísal:Nejdem si ani radsej citat vyssie spravy co sa pisali, pretoze som dost rozculeny z toho, ze si chcem zahrat na serveri, trosku sa odreagovat a nemam co. Ziadne mapy tam nie su. 16 ludi hralo aim_map a ja som nevedel fakt na co to zmenit. Nerobte zle serveru nahdte mapy naspat, hrajte, zabavajte sa a ked nemate o com pisat a stazovat si tak nepiste radsej nic. A mozte ist hrat kludne na ine servery, je ich dost a hravaju sa tam ine mapy ako d2, inferno, nuke, aztec...
!
//autoeditácia príspevku ( 08 Aug 2009, 17:40 )
Ja Ti verí ja som už raz taký... ale aj tak to nič neovplyvní. poviem Ti len toľko, že si si to posral. Ale ja osobne Ti verím.matko.75 napísal:no dobre ale tak ja niesom taky ked neverite tak neverte ja som to fakt .....
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
KaptMichal: Cstrike hram 7 rokov. Milion krat som hral dust_2 a zahram si ho aj milionPrvy krat. A myslim ze je viacej ludi ako som ja. Jednoducho ked sa TEBE zda ze sa hra ta ista mapa dookola chod pre zmenu na iny server. Na hojko.com sa hra co sa hravalo a bude sa hravat. Vymazanim oficialnych map sa nic nevyriesi. Iba sa bude teraz lamentovat a diskutovat o pluginoch ktore aj tak nebudu tak dobre fungovat a nevyriesia vobec nic !
-
KaptMichal
King
Kľud, kľud pravda je, že CSko hrám asi o rok,dva menej ako ty ale poviem Ti tak - Niektoré dni som hral asi 10x d2, 15x aztec a este mozno tak po 10 inferno a môžem Ti povedať už som ani nevnímal hru, žiadne spestrenie, nič. Áno, pravda je taká, že rtv sa dáva až príliš často. Ale to je kvôli tomu ako rozmýšľa veľa ľudí - nepoznám mapu - neviem ju hrať - pokazím si rank... A kvôli tomu hrajú stále dookola 4 mapy až do zblbnutia, dobre že sa im o tom nesníva. Podľa mňa sa taká alpin uchytila veľmi dobre a je to vydarená mapka až na tie awpčka.ef.K0 napísal:KaptMichal: Cstrike hram 7 rokov. Milion krat som hral dust_2 a zahram si ho aj milionPrvy krat. A myslim ze je viacej ludi ako som ja. Jednoducho ked sa TEBE zda ze sa hra ta ista mapa dookola chod pre zmenu na iny server. Na hojko.com sa hra co sa hravalo a bude sa hravat. Vymazanim oficialnych map sa nic nevyriesi. Iba sa bude teraz lamentovat a diskutovat o pluginoch ktore aj tak nebudu tak dobre fungovat a nevyriesia vobec nic !
Mapky ktoré sa hrajú častejšie ako ostatné tu budú vždy .
Keby ste d2, aztec, nuke, inferno vymazali na trvalo (alebo napríklad na mesiac-dva) , hráči by si našli nových cca 4-5 mapiek , na ktoré by si zvykli , obľúbili si ich , hrali by väčšinou len tie mapky , lebo ako bolo spomínané , na neznámu mapku hneď dajú "rtv" , však prečo by mali skúšať niečo nové , kaziť si štatistiky . Obľúbené mapky tu budú vždy aj teraz sa po takých dvoch týždňoch začnú pomaly utvárať . Admini by imo na to opakovanie mali proste dozerať .
Keby ste d2, aztec, nuke, inferno vymazali na trvalo (alebo napríklad na mesiac-dva) , hráči by si našli nových cca 4-5 mapiek , na ktoré by si zvykli , obľúbili si ich , hrali by väčšinou len tie mapky , lebo ako bolo spomínané , na neznámu mapku hneď dajú "rtv" , však prečo by mali skúšať niečo nové , kaziť si štatistiky . Obľúbené mapky tu budú vždy aj teraz sa po takých dvoch týždňoch začnú pomaly utvárať . Admini by imo na to opakovanie mali proste dozerať .
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Dobre chlapci teraz sa vyjadrím ja, možte do mňa pi**vať nadávať mi aká som ku*** ako mi adminovanie stúplo do hlavy a vaše podobné idiotské poznámky.(osobne je mi to absolutne jedno, ked si chcete doberať rodinu kludne aj tá je mi u prdele lebo o nich sám nemám záujem len kludne do toho
) Kebyže menej pindáte a viacej konáte tak by sa nič nemenilo. Pretože mám pocit že keď 50% ludí je za zmenu a 50% nieje za zmenu tak je to aj tak JEDNO pretože HOJKO je majitel a na nom je rozhodnutie čo bude robiť so serverom a či sa vám to páči alebo nie
a taktiež dalšia skutočnosť, ako spomenul pomE...je množstvo iných serverov kde sa dá hrať otrepaná 4ka...myslím že nieje také ťažké kliknúť na iný názov servera ako je "hojko.com" tu ste vyplakávali ako odíde miliarda hráčov keď sa to zmaže že budeme hrať 5v5 či 6v6 je mi to jedno, ale prejdite sa tam dneska som tam bol na dlhšiu chvílu, no počet bol prevažne plný až na 2-3 sloty ktoré sem tam chýbali...
Trávil by som tam viac času no bohužial brigádu neposuniem...Myslím že zmena dlho nebude pretrvávať...
//Keď už máte tie prosby...ja som za zrušenie ranku...moj názor: Je to zbytočné na nervy, vela kreténov sa len kôli tejto malichernosti dá na cheating, vela ludí to berie ako "životný ciel" a stúpa mu to do hlavy lebo on niečo dosiahol na nejakom serveri tak musí byť gangsta aj tu a všetci sú lamy hovná luckery a rôzne idiotské nadávky počítačových závislákov...
Don´t act like serious idiots, its just a f****ing game...
//Keď už máte tie prosby...ja som za zrušenie ranku...moj názor: Je to zbytočné na nervy, vela kreténov sa len kôli tejto malichernosti dá na cheating, vela ludí to berie ako "životný ciel" a stúpa mu to do hlavy lebo on niečo dosiahol na nejakom serveri tak musí byť gangsta aj tu a všetci sú lamy hovná luckery a rôzne idiotské nadávky počítačových závislákov...
Don´t act like serious idiots, its just a f****ing game...
-
OrangeJuice
Novice
Sakra
A uz su mapy späť a zas sa budu hravat tie iste dokola...
Alpin uz nieje mozne votnut...ostatne tiez...mne to vyhovovalo bez tych map