CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ktomu turnaju tak mne je jedno len nek nieco bude xD ale prave som zistil ze zajtra odchadzam do prahy a vratim sa uz len zaciatkom skoly :D takze to je f pci :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ale to je steam my by sme chceli nieco nonsteam :oops:
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

NoSteam? To este existuje? CS stoji 9.99$ (206.70,- Sk) :lol:
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

je tu nahodená anticheats ochrana?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

skurud-hay napísal:je tu nahodená anticheats ochrana?
pokial viem nie
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

mapa aim_b0n0 je zla mapa,neda sa tam hrat,narodim sa ani nestihnem zobrat zbran a uz som dead,ani sa neda nikde schovat tie bedne su uplne nanic vsetko cez nich prejde.aim_b0n0 by sa mohla vymazat a nahradit za nejake ine aim.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Gigabyt napísal:mapa aim_b0n0 je zla mapa,neda sa tam hrat,narodim sa ani nestihnem zobrat zbran a uz som dead,ani sa neda nikde schovat tie bedne su uplne nanic vsetko cez nich prejde.aim_b0n0 by sa mohla vymazat a nahradit za nejake ine aim.
Keď niekto dáva SK (startKill) treba ho nahlásiť. Najskôr upozorniť a ak neuposlúchne tak si napíš jeho nick a mohol by dostaň na určitú dobu BAN. Je to takmer rovnaká mapa ako aim map. Tiež sa nemáš kde schovať. A do kedy sa kceš schovávať? :D
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

no jo, mal som par tyzdnov problem s prehrievanim a tak si idem zahrat na hojko.com server a pekne sa to tam zasiera hovadinami... zanadavam a ono mi to zablokuje chat na 60 sekund. toto som videl akurat na jednom serveri ktory moc dlho netrval (admina mal cheatra). no proste chu**** taky mod.

rad by som bol keby sa tento "mod" dal prec. je to k nicomu a obmedzuje sa sloboda slova plus kazi to celkovy dojem servera ;) ci sme za komunizmu ze tam je cenzura ci jako?
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

CS 1.6 Server hojko.com

inflater napísal:no jo, mal som par tyzdnov problem s prehrievanim a tak si idem zahrat na hojko.com server a pekne sa to tam zasiera hovadinami... zanadavam a ono mi to zablokuje chat na 60 sekund. toto som videl akurat na jednom serveri ktory moc dlho netrval (admina mal cheatra). no proste chu**** taky mod.

rad by som bol keby sa tento "mod" dal prec. je to k nicomu a obmedzuje sa sloboda slova plus kazi to celkovy dojem servera ;) ci sme za komunizmu ze tam je cenzura ci jako?
niektory tam dost nadavaju patrim medzi nich aj ja,no a potom to vyzera cujovo same nadavky a hresenia,je to dobre take ako to je ten mod ma svoje opodstatnenie ten 60 sekundovy trest to je ponaucenie ze nemas nadavat.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

inflater napísal:no jo, mal som par tyzdnov problem s prehrievanim a tak si idem zahrat na hojko.com server a pekne sa to tam zasiera hovadinami... zanadavam a ono mi to zablokuje chat na 60 sekund. toto som videl akurat na jednom serveri ktory moc dlho netrval (admina mal cheatra). no proste chu**** taky mod.

To že si doma za PC nadávaš nemusí každý vedieť. A odvážne poviem že sa to tam zaviedlo kvôli "zarobenie 17" pretože každý kto ho zabil bol buď ch*j alebo ko*ot alebo iné superlatíva :)

btw to že chodíš na detské servery mňa osobne nezaujíma. A ak sa ti nepáči ani tu, vieš čo máš robiť :roll:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Sme inteligentni ludia, vieme sa vyjadrovat aj bez nadavok :) Ked nevieme, tak nam k tomu plugin pomoze. Na server chodia aj deti(prevazne).
StartKill je len vtedy, ak niekto pocas freezetime zamieri na hlavu a uz len drzi mouse1 takze ked skonci freeze v tej stotine to da hlavu. Bez freezetime to SK uz neni. Ano je to blbe, nenechat supera ani zobrat zbran, ale preto sa spawnujeme otoceni 180° od protivnika. Ked si date pozor a na zaciatku kola nestojite este 2 sekundy na mieste, ziadny SK nedostanete.

A este by som chcel oznamit ze mapa mini_militia je chybna, pretoze kazdy team tam ma len 1 spawnpoint takze sa da hrat len 1on1. Docela ironia, ked som tu mapu sem na forum hodil ja ze? :oops: Ale ja som ju stiahol a sam vyskusal, len ci funguje, chvilu som na nej pobehal, ale nemal som ako skusit ci sa da hrat viac ako 1on1, pamatam si ze sme to kedysi tak s kamosmi na LAN hravali :? Toto je asi nejaka blba verzia, takze ak ma niekto tu spravnu, mohol by ju sem dat.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja tam niekedy narokom nadavam aby mi to davalo slapy :lol:
k mini_militii tak minule co sa hladala tak na jednej stranke som ju nasiel ale mala az 68 mb :shock:
blackshare
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blackshare »

Ako sorry, hral som tam prvý a posledný krát :D Boli tam 2 admini: pomE', blazer a väčších kreténov som nevidel :roll: Ako fakt nech si robia srandu zo seba a nie z lepších :wink: Však ani over nevedia rozdeliť a ani mapu zmeniť :P

Ako fakt, hrajú sa na veľkých a pritom sú to len 2 ns herovia. Chápem aj ja som bol ns ale takto som sa nesprával :roll:
Admin má byť vizitkou servera a nie sa správať ako 10 ročný :roll: Nadávať do cheaterov a podobne, pritom ani spectate nepoužiť.

Ach no koment, srry, že som tam hral :?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Gigabyt napísal:mapa aim_b0n0 je zla mapa,neda sa tam hrat,narodim sa ani nestihnem zobrat zbran a uz som dead,ani sa neda nikde schovat tie bedne su uplne nanic vsetko cez nich prejde.aim_b0n0 by sa mohla vymazat a nahradit za nejake ine aim.
nato tie bedne tam su aby sa dali dierovat :D je to kvalitna mapa musim uznat :P
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

blackshare napísal:Ako sorry, hral som tam prvý a posledný krát :D Boli tam 2 admini: pomE', blazer a väčších kreténov som nevidel :roll: Ako fakt nech si robia srandu zo seba a nie z lepších :wink: Však ani over nevedia rozdeliť a ani mapu zmeniť :P

Ako fakt, hrajú sa na veľkých a pritom sú to len 2 ns herovia. Chápem aj ja som bol ns ale takto som sa nesprával :roll:
Admin má byť vizitkou servera a nie sa správať ako 10 ročný :roll: Nadávať do cheaterov a podobne, pritom ani spectate nepoužiť.

Blazer ma steam a vzdy sa spraval ferovo.....pomE je lolo :lol: asi tolko :)
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

ClicK napísal:nato tie bedne tam su aby sa dali dierovat :D je to kvalitna mapa musim uznat :P
ja nemam rad tu mapu,ked som ju hral,naposledy potom som aj zalozil prispevok,ct boli slaby uplne vkuse nas t pozabijali a ja som nemal sancu ani sa schovat ani palit ani nic.je to smutne ze sa sili nevyrovnali ale sa spojili silny proti slabym.
blackshare
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blackshare »

LOLCATS napísal:Blazer ma steam a vzdy sa spraval ferovo.....pomE je lolo :lol: asi tolko :)
tak nech sa aj tak správa, nie ako pravý brainor :wink: vôbec to nebolo vtipné :roll:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

blackshare napísal:tak nech sa aj tak správa, nie ako pravý brainor :wink: vôbec to nebolo vtipné :roll:
Hej tak zase uz viem naco narazas...niekedy to prezenie ehm s "humorom" za to ho mam v ignore na ICQ :P :D ..ale ina ksi myslim ze v pohode....a bud rad ze si nedostal BAN ako ja :P
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

blackshare napísal:Ako sorry, hral som tam prvý a posledný krát :D Boli tam 2 admini: pomE', blazer a väčších kreténov som nevidel :roll: Ako fakt nech si robia srandu zo seba a nie z lepších :wink: Však ani over nevedia rozdeliť a ani mapu zmeniť :P

My mame radi prave takych ako si ty "steam" skillerov. Smejeme sa z takych nie len na serveri ale ako vidim ze aj na fore... Len tak dalej, si super, ukaz si palec, a vychutnaj si potlesk :aasmile29:

si VELKY !
Zamknuté