CS 1.6 Server hojko.com
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Turnaj mate tu: http://www.hojko.com/aim-awp-turnaj-cs- ... 00652.html
-
skurud-hay
Expert
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Miley Cyrus
Light Star
-
lekoklatik
VIP
Keď niekto dáva SK (startKill) treba ho nahlásiť. Najskôr upozorniť a ak neuposlúchne tak si napíš jeho nick a mohol by dostaň na určitú dobu BAN. Je to takmer rovnaká mapa ako aim map. Tiež sa nemáš kde schovať. A do kedy sa kceš schovávať?Gigabyt napísal:mapa aim_b0n0 je zla mapa,neda sa tam hrat,narodim sa ani nestihnem zobrat zbran a uz som dead,ani sa neda nikde schovat tie bedne su uplne nanic vsetko cez nich prejde.aim_b0n0 by sa mohla vymazat a nahradit za nejake ine aim.
no jo, mal som par tyzdnov problem s prehrievanim a tak si idem zahrat na hojko.com server a pekne sa to tam zasiera hovadinami... zanadavam a ono mi to zablokuje chat na 60 sekund. toto som videl akurat na jednom serveri ktory moc dlho netrval (admina mal cheatra). no proste chu**** taky mod.
rad by som bol keby sa tento "mod" dal prec. je to k nicomu a obmedzuje sa sloboda slova plus kazi to celkovy dojem servera
ci sme za komunizmu ze tam je cenzura ci jako?
rad by som bol keby sa tento "mod" dal prec. je to k nicomu a obmedzuje sa sloboda slova plus kazi to celkovy dojem servera
-
Miley Cyrus
Light Star
CS 1.6 Server hojko.com
niektory tam dost nadavaju patrim medzi nich aj ja,no a potom to vyzera cujovo same nadavky a hresenia,je to dobre take ako to je ten mod ma svoje opodstatnenie ten 60 sekundovy trest to je ponaucenie ze nemas nadavat.inflater napísal:no jo, mal som par tyzdnov problem s prehrievanim a tak si idem zahrat na hojko.com server a pekne sa to tam zasiera hovadinami... zanadavam a ono mi to zablokuje chat na 60 sekund. toto som videl akurat na jednom serveri ktory moc dlho netrval (admina mal cheatra). no proste chu**** taky mod.
rad by som bol keby sa tento "mod" dal prec. je to k nicomu a obmedzuje sa sloboda slova plus kazi to celkovy dojem serveraci sme za komunizmu ze tam je cenzura ci jako?
-
lekoklatik
VIP
To že si doma za PC nadávaš nemusí každý vedieť. A odvážne poviem že sa to tam zaviedlo kvôli "zarobenie 17" pretože každý kto ho zabil bol buď ch*j alebo ko*ot alebo iné superlatívainflater napísal:no jo, mal som par tyzdnov problem s prehrievanim a tak si idem zahrat na hojko.com server a pekne sa to tam zasiera hovadinami... zanadavam a ono mi to zablokuje chat na 60 sekund. toto som videl akurat na jednom serveri ktory moc dlho netrval (admina mal cheatra). no proste chu**** taky mod.
rad by som bol keby sa tento "mod" dal prec. je to k nicomu a obmedzuje sa sloboda slova plus kazi to celkovy dojem serveraci sme za komunizmu ze tam je cenzura ci jako?
btw to že chodíš na detské servery mňa osobne nezaujíma. A ak sa ti nepáči ani tu, vieš čo máš robiť
-
blazer
Professional
Sme inteligentni ludia, vieme sa vyjadrovat aj bez nadavok
Ked nevieme, tak nam k tomu plugin pomoze. Na server chodia aj deti(prevazne).
StartKill je len vtedy, ak niekto pocas freezetime zamieri na hlavu a uz len drzi mouse1 takze ked skonci freeze v tej stotine to da hlavu. Bez freezetime to SK uz neni. Ano je to blbe, nenechat supera ani zobrat zbran, ale preto sa spawnujeme otoceni 180° od protivnika. Ked si date pozor a na zaciatku kola nestojite este 2 sekundy na mieste, ziadny SK nedostanete.
A este by som chcel oznamit ze mapa mini_militia je chybna, pretoze kazdy team tam ma len 1 spawnpoint takze sa da hrat len 1on1. Docela ironia, ked som tu mapu sem na forum hodil ja ze?
Ale ja som ju stiahol a sam vyskusal, len ci funguje, chvilu som na nej pobehal, ale nemal som ako skusit ci sa da hrat viac ako 1on1, pamatam si ze sme to kedysi tak s kamosmi na LAN hravali
Toto je asi nejaka blba verzia, takze ak ma niekto tu spravnu, mohol by ju sem dat.
StartKill je len vtedy, ak niekto pocas freezetime zamieri na hlavu a uz len drzi mouse1 takze ked skonci freeze v tej stotine to da hlavu. Bez freezetime to SK uz neni. Ano je to blbe, nenechat supera ani zobrat zbran, ale preto sa spawnujeme otoceni 180° od protivnika. Ked si date pozor a na zaciatku kola nestojite este 2 sekundy na mieste, ziadny SK nedostanete.
A este by som chcel oznamit ze mapa mini_militia je chybna, pretoze kazdy team tam ma len 1 spawnpoint takze sa da hrat len 1on1. Docela ironia, ked som tu mapu sem na forum hodil ja ze?
-
blackshare
Light Expert
Ako sorry, hral som tam prvý a posledný krát
Boli tam 2 admini: pomE', blazer a väčších kreténov som nevidel
Ako fakt nech si robia srandu zo seba a nie z lepších
Však ani over nevedia rozdeliť a ani mapu zmeniť
Ako fakt, hrajú sa na veľkých a pritom sú to len 2 ns herovia. Chápem aj ja som bol ns ale takto som sa nesprával
Admin má byť vizitkou servera a nie sa správať ako 10 ročný
Nadávať do cheaterov a podobne, pritom ani spectate nepoužiť.
Ach no koment, srry, že som tam hral
Ako fakt, hrajú sa na veľkých a pritom sú to len 2 ns herovia. Chápem aj ja som bol ns ale takto som sa nesprával
Admin má byť vizitkou servera a nie sa správať ako 10 ročný
-
aviceN
Guru
nato tie bedne tam su aby sa dali dierovatGigabyt napísal:mapa aim_b0n0 je zla mapa,neda sa tam hrat,narodim sa ani nestihnem zobrat zbran a uz som dead,ani sa neda nikde schovat tie bedne su uplne nanic vsetko cez nich prejde.aim_b0n0 by sa mohla vymazat a nahradit za nejake ine aim.
Blazer ma steam a vzdy sa spraval ferovo.....pomE je loloblackshare napísal:Ako sorry, hral som tam prvý a posledný krátBoli tam 2 admini: pomE', blazer a väčších kreténov som nevidel
![]()
Ako fakt, hrajú sa na veľkých a pritom sú to len 2 ns herovia. Chápem aj ja som bol ns ale takto som sa nesprával![]()
Admin má byť vizitkou servera a nie sa správať ako 10 ročnýNadávať do cheaterov a podobne, pritom ani spectate nepoužiť.
-
Miley Cyrus
Light Star
ja nemam rad tu mapu,ked som ju hral,naposledy potom som aj zalozil prispevok,ct boli slaby uplne vkuse nas t pozabijali a ja som nemal sancu ani sa schovat ani palit ani nic.je to smutne ze sa sili nevyrovnali ale sa spojili silny proti slabym.ClicK napísal:nato tie bedne tam su aby sa dali dierovatje to kvalitna mapa musim uznat
-
blackshare
Light Expert
My mame radi prave takych ako si ty "steam" skillerov. Smejeme sa z takych nie len na serveri ale ako vidim ze aj na fore... Len tak dalej, si super, ukaz si palec, a vychutnaj si potleskblackshare napísal:Ako sorry, hral som tam prvý a posledný krátBoli tam 2 admini: pomE', blazer a väčších kreténov som nevidel
![]()
Ako fakt, hrajú sa na veľkých a pritom sú to len 2 ns herovia. Chápem aj ja som bol ns ale takto som sa nesprával![]()
Admin má byť vizitkou servera a nie sa správať ako 10 ročnýNadávať do cheaterov a podobne, pritom ani spectate nepoužiť.
si VELKY !