CS 1.6 Server hojko.com
Nebol som v specte, ked nas bolo 18. Precitaj si to este raz, ked to nevidis a ked to tam furt nevidis, nechaj odpovedat niekoho ineho.
Kym nie je plny server, moze byt kazdemu vies kde, co robim v specte. Co je trestne na tom byt v specte len tak, sledovat hru inych a ucit sa tak od ostatnych, spoznavat mapu... ?
Nikde v pravidlach nie je zakotveny ZAKAZ byt v specte.
Tvoje vyhrazky boli absolutne neopodstatnene a dufam, ze to prehodnotis. Do ludi sa navazas bez najmensej priciny.
K h3 nech sa vyjadri hojko, ktory mu udelil prava a/alebo niekto, kto ho odporucil na post admina.
filip102: NonSteam, protocol 47 - 1. strana temy.
-
lekoklatik
VIP
Prečo má odpovedať niekto iný keď sa pýtaš mňa? 
Mastros? Si iný ako ostatní? Nie. Ostatní zatiaľ chápu že keď je nás na servery toľko a toľko nemá sa v specte byť. Jednoducho pred tým než si šiel do spectu bolo na servery plno. Keď som znovu stlačil tab videl som sede meno a automaticky som zareagoval. Keď ťa to tak veľmi ranilo, nabuduce tam môžeš byť celé kolo, ano? Už je všetko v poriadku? Prepáč srdiečko
si rád? Prestaň pár mesiacov otravovať
//pepo už som sa mu ospravedlnil, síce nie tak ako by si predstavoval le je to jedno. Kick nedostal. Tak o čo vlastne ide?
//Mastros: ja nechapem. uz som ti napisal prepac a napisal som aj to ze som neregistroval ze na servery uz nie je plno. co odomna este chces? Nechaj ma uz konecne na pokoji...
Mastros? Si iný ako ostatní? Nie. Ostatní zatiaľ chápu že keď je nás na servery toľko a toľko nemá sa v specte byť. Jednoducho pred tým než si šiel do spectu bolo na servery plno. Keď som znovu stlačil tab videl som sede meno a automaticky som zareagoval. Keď ťa to tak veľmi ranilo, nabuduce tam môžeš byť celé kolo, ano? Už je všetko v poriadku? Prepáč srdiečko
si rád? Prestaň pár mesiacov otravovať
//pepo už som sa mu ospravedlnil, síce nie tak ako by si predstavoval le je to jedno. Kick nedostal. Tak o čo vlastne ide?
//Mastros: ja nechapem. uz som ti napisal prepac a napisal som aj to ze som neregistroval ze na servery uz nie je plno. co odomna este chces? Nechaj ma uz konecne na pokoji...
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
leko, teraz sa musim mastrosa zastat, naozaj tam nebol dovod na hrozenie kickom...server nebol plny, tak nevidim dovod preco by nemohol ist do spectatu...keby sa zaplnil a stale tam je, tak mu napiseme nech sa napoji, ak nereaguje, alebo napise nieco v style "papam" tak kick je na mieste... tot moj nazor
k h3 (alebo h3jko) viem, ze ho navrhol fruxo (ako nahradu za seba, mozno), hojko ho pridal medzi adminov teda na fruxovu ziadost (opravte ma ak sa mylim)
// nejde o nic, ja len tak pisem, aby rec nestala
a mozno ide o to, ze mastros chce byt admin
k h3 (alebo h3jko) viem, ze ho navrhol fruxo (ako nahradu za seba, mozno), hojko ho pridal medzi adminov teda na fruxovu ziadost (opravte ma ak sa mylim)
// nejde o nic, ja len tak pisem, aby rec nestala
a mozno ide o to, ze mastros chce byt admin
Precitaj si to este raz, je to nutne, lebo stale nevnimas vsetko, co pisem. Vsetko je tam napisane a server nebol plny ani vtedy, ked som siel do spectu.
Na tie ostatne sprostosti, pre Teba take typicke, reagovat nebudem.
PepoJr.: Vobec nejde o to, ze chcem byt admin. Aj tak nim na tomto serveri nikdy nebudem.
Na tie ostatne sprostosti, pre Teba take typicke, reagovat nebudem.
PepoJr.: Vobec nejde o to, ze chcem byt admin. Aj tak nim na tomto serveri nikdy nebudem.
Chcem sa vyjadrit len k jednej veci mastros. Nezalezi na tom ci bol server plny, alebo nie ked si bol v specte. Server sa moze zaplnit v priebehu par sekund a prave ty tvojou neaktivnou hrou v spectators branis nejakemu hracovi co by si rad zahral. Cize je to objektivne co pise lekoklatik. Vsak ked sa chces hrat tak hrat. Ked nechces staci napisat do konzoly exit. Tak to robi asi vacsina hracou, no nie?
ef.KO: Ked ide vacsina hracov len na skok do Wow, tak sa hodi do spectu a potom (behom 2-3 min.) sa vrati a hra dalej. Pisal som Vam tam, ze idem len na chvilu do spectu, ale Vy furt - nie, nie, dame Ti kick...
Poslednych 5 min. mapy ma nebavilo, chcel som to tym skratit na 2 - 3 minuty. Server sa vsak behom tych par sekund nezaplnil, tak nebol ziaden dovod dovod mi udelovat kick.
Poslednych 5 min. mapy ma nebavilo, chcel som to tym skratit na 2 - 3 minuty. Server sa vsak behom tych par sekund nezaplnil, tak nebol ziaden dovod dovod mi udelovat kick.
ako bolo napisane lekom h3 nejak neskodi, len by obcas mohol porozmyslat
je 17 hracov votne sa snow (nejakym zazrakom o 20tej hod) on to necha hrat, resp. sam nominuje snow, aj ked su na vyber omnoho vacsie mapy (pre info o 6min ostalo 8 hracov)
co sa tyka kicku, tak by som len pripomenul ze hrac s nickom Oi pollOi (A) (E) pravidelne ostava v spect celu hru (vacsinu hry) v najvacsej spicke
co sa tyka kicku, tak by som len pripomenul ze hrac s nickom Oi pollOi (A) (E) pravidelne ostava v spect celu hru (vacsinu hry) v najvacsej spicke
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Necítam tuto temu casto, ale vidim, ze vam vadia specs? Ved dajte plugin napr Play Or Be Kicked http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=15106 a je po problemoch nie? Admini tam maju imunitu, na spectovanie cheaterov
Plus je to plne nastavitelne, od varovnych sprav, casu v specte atd atd.
//Mastros: Hmm ok to ma nenapadlo
//Mastros: Hmm ok to ma nenapadlo
Ako iste vies, na serveri nie je admin furt. Bude tam cheater a nik ho nemoze poriadne natocit, lebo nemozno ist do spectu.blazer napísal:Necítam tuto temu casto, ale vidim, ze vam vadia specs? Ved dajte plugin napr Play Or Be Kicked http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=15106 a je po problemoch nie? Admini tam maju imunitu, na spectovanie cheaterovPlus je to plne nastavitelne, od varovnych sprav, casu v specte atd atd.
-
lekoklatik
VIP
Ako hovorí Mastros. Plugin nie je dobrý nápad. Mňa tiež napadol 
PSychos: A prečo by mal niekto ostávať v spectate? buď hrám alebo nie... Nechápe čo stále riešiť Mastros je ... a to je všetko. Prosto to neriešte. Kick budeme dávať ďalej keď bude plno. A keď bude poloprázdno, a v specte bude niekto 10kol AFK, tiež ho kicknem či nás na servery bude 5 alebo 10...
//Mastros daj si nejaký liek, s tvojim pripadom uz davno nic neriesim...
PSychos: A prečo by mal niekto ostávať v spectate? buď hrám alebo nie... Nechápe čo stále riešiť Mastros je ... a to je všetko. Prosto to neriešte. Kick budeme dávať ďalej keď bude plno. A keď bude poloprázdno, a v specte bude niekto 10kol AFK, tiež ho kicknem či nás na servery bude 5 alebo 10...
//Mastros daj si nejaký liek, s tvojim pripadom uz davno nic neriesim...
Tato ceremonia prameni u mna, tak sa vyjadrim:lekoklatik napísal:A keď bude poloprázdno, a v specte bude niekto 10kol AFK, tiež ho kicknem či nás na servery bude 5 alebo 10...
Do prdele! Ako dlho som bol v specte? 1 kolo by som bol. Maximalne 3, kym by som si vybavil pokec. Nie 10 kol ako tvrdis Ty.
Keby som bol 10 kol v prdeli a vobec enreagujem na nikoho, tak prosim, kickuj, ale ked ma tam zabavas... Ach. Nehaj to tak, tiez si myslim svoje, ale "kluce od misacky" mas Ty, tak si rozhodni, co spravis, ale nech to nie je blbost, lebo Ta budu vsetci zdrbavat (a aby si mal radost, tak ja duplom).
Hlavne že tvoje príspevky sú vecnétm_a.s. napísal:to fakt do tejto témy nemáte, čo písať tak tu riešite takéto somariny ?
Rieši sa tu všetko okolo cs servera .
Btw uprednostňujem keď kickovanie spec riadi nejaký admin ako nejaký tupý plugin
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : .ToLJoU.
[AMXBANS] Reason : ' Cheating '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 188.123.106.103 '
[AMXBANS] ========================================
akože chcel by som sa opítaŤ toho admina že kde presne vidno tie moje Cheaty ... kukal si ma 3 min a podla toho si hneť usúdil ? .. CS hram 6 rokov po pol ročnej pauze som to znova oprášil avšak steam som požičal bratrancovi ktoremu ho ukradli bo ls druhej ruky takže nemám šancu si ho vrátiť speť ... mam už v plane objednaŤ si nový hrával som tu aj dakedy inokedy dááááávnejšie a že idem vas tu kuknúŤ ... nie často ale občas s NAkazzou som si zahral ... je totiž kamarát s herne .. a bum na servery som 1 hodku a ban
akože admin troška viac si mal kukať ak máš demo si rád pozriem ... ak nie tak by som požiadal o unban či s demom či bez ..... naozaj nič nemám ... a to že mam v statuse NS .. to neznamená že každý NS je cheat ... 2 týždne a príde mi opeť nove steamko ... takže porsím unban hojka mám rád keĎ tu hral ešte nakazza .... ale aj teraz ho mám rad tak teda dakujem
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : .ToLJoU.
[AMXBANS] Reason : ' Cheating '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 188.123.106.103 '
[AMXBANS] ========================================
akože chcel by som sa opítaŤ toho admina že kde presne vidno tie moje Cheaty ... kukal si ma 3 min a podla toho si hneť usúdil ? .. CS hram 6 rokov po pol ročnej pauze som to znova oprášil avšak steam som požičal bratrancovi ktoremu ho ukradli bo ls druhej ruky takže nemám šancu si ho vrátiť speť ... mam už v plane objednaŤ si nový hrával som tu aj dakedy inokedy dááááávnejšie a že idem vas tu kuknúŤ ... nie často ale občas s NAkazzou som si zahral ... je totiž kamarát s herne .. a bum na servery som 1 hodku a ban