CS 1.6 Server hojko.com
-
Santana353
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
BAN - All_Coholiv
ZIADAM PREŠETRENIE BANU mne hráčovi All_Coholic
-
lekoklatik
VIP
Yosso ak máš demo uploadni ho sem

Pome ak máš demo prasni ho sem. Každopádne sa vyjadriSantana353 napísal:ZIADAM PREŠETRENIE BANU mne hráčovi All_Coholic
zas ma za toto ukamenujete karmou,ale na hojkovi som hraval so steamom asi pred 4-5 mesiacmi,a tak isto som dostal ban, lebo som bol behom pol hodiny v top15 prvy... to že som dal take optihacky, 4och za sebou bez cheatov netrapilo nikoho,a každy ze som vedel kde kto je,,,
dieroval som,mam tie mapy zbehane uz za tych 6 rokov čo to hram.
som to zavral a šiel radšej na panoramix,kde to už tiež straca uroven

dieroval som,mam tie mapy zbehane uz za tych 6 rokov čo to hram.
som to zavral a šiel radšej na panoramix,kde to už tiež straca uroven
-
blazer
Professional
Admin PsychoS / Pseudoadmin-Vzdyspectator-Mastros - Mozem vidiet demo hraca "matejka"? Dik 
Kludne aj nejaky ten rozbor, ze kde sa Vam co nepacilo a tak.
//Mastros ku karme: Nie, trapne je to, ze hned vypisujes ze mam WH a lezes adminom do zadku. Bez sa nad sebou zamysliet, a znovu drzat tichy protest, az kym ta to neomrzi, lebo aj tak si ta nikto nebude vsimat "MG!"
Kludne aj nejaky ten rozbor, ze kde sa Vam co nepacilo a tak.
//Mastros ku karme: Nie, trapne je to, ze hned vypisujes ze mam WH a lezes adminom do zadku. Bez sa nad sebou zamysliet, a znovu drzat tichy protest, az kym ta to neomrzi, lebo aj tak si ta nikto nebude vsimat "MG!"
matejka ban
matejka
obzvlast sa mi nepacil ten reflex hlavne v skarach. Dvera a take.
obzvlast sa mi nepacil ten reflex hlavne v skarach. Dvera a take.
- Prílohy
-
- matejka.rar
- matejka
- (4.2 MiB) 36 stiahnutí
-
PepoJr.
Medium Star
jeee jeee, blazer prisiel, a ja som tam nebol, teda bol, ale uz som len videl banned
co sa mi nepacilo na tom deme??? to mate doma blazer zemetrasenie, ked ti stale myka mys? fuj, vyzeralo to otrasne, a priam az na AB, rob s tym nieco
o wh by som neuvazoval (presne to co robil na tom aztecu, robim aj ja, s mensou presnostou), ale keby ta spectujem, tak si poviem zle nastavene AB
(dufam, ze si ho nemal!!!)
PS prid niekedy zahrad aj, ked som tam ja
// blazer, neviem ci to bolo tym demom (ukazovalo mi 1000 latency), alebo cim, ale pred kazdym vystrelom ti zatriaslo s crossom
PS prid niekedy zahrad aj, ked som tam ja
// blazer, neviem ci to bolo tym demom (ukazovalo mi 1000 latency), alebo cim, ale pred kazdym vystrelom ti zatriaslo s crossom
nj je pravda ze vymyslal. -5 mesiacov uz bol rozlisny protokol. ale volakedy sa dalo hravat so steamom aj na NS aj S. ja som hraval cez steam aj na NS este za cias "udzwej"Drago napísal:Psychoš pokial viem, tak na hojko publicu nebol nikdy dualny protocol 47/48 ale iba stara 47, alebo sa mylim?
/ok, mylil som sa .. Ale aj tak uz pred 5 mesiacmi bol novy protocol, takze si aj tak vymysla ..
-
lekoklatik
VIP
Blazer bol neustále pripojený na hojkovi cez steam. Jak si myslíš že nazbieral toľko hracieho času?Drago napísal:Psychoš pokial viem, tak na hojko publicu nebol nikdy dualny protocol 47/48 ale iba stara 47, alebo sa mylim?
/ok, mylil som sa .. Ale aj tak uz pred 5 mesiacmi bol novy protocol, takze si aj tak vymysla ..
Tak netrep voe