Pust to z hlavy inak ta dam vecer dole na CSku
CS 1.6 Server hojko.com
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
keď už to tu tak velmi podrobne rozoberáte, berte do úvahy aj fakt, že slovo "robiť" v tomto prípade "robil" má viacej významov
ale nič ta, však vy riešite....
K hráčovi Bc. Moci, čo s ním zamýšlate? Dneska sa na neho sťažovali že stále kecá do mikrofonu, prešiel som do teamu k nim, (predtým som mu napísal len nech ku hre rozpráva že im to vadí) nedialo sa nič divné...tak som zostal v neutrále, nevyhovel som nikomu...
K hráčovi Bc. Moci, čo s ním zamýšlate? Dneska sa na neho sťažovali že stále kecá do mikrofonu, prešiel som do teamu k nim, (predtým som mu napísal len nech ku hre rozpráva že im to vadí) nedialo sa nič divné...tak som zostal v neutrále, nevyhovel som nikomu...
-
last_knight
Light Professional
myslim ze Moci uz dostal ban na tyzden a nepomohlo. na to ze je Bc. tak ma rozum ako 12r. mohol by sa trosku ukludnit, dost to rusi pri hre, ale ak ho niekto upozorni, tak sa len vysmeje a pokracuje dalej.roman3338 napísal:Poprosil by som ban aspon na tyzden, nech sa ukludni a ked mu ani to nepomoze tak ptm perma. strasne to otravuje ked hras, stale ti to stisuje zvuk a tak.
.:Sust0:.
-
R@mon
Medium Expert
Doom, podla mna ta len odpinkal, s nadavanim na rodinu to nema nic, koledoval si si o to, ako vzdy, lebo len provokujes stale...
Kolkokrat si odhalil cheatera tym ze napises niekomu ze mas WH vybavim ti BAN?
Nikto ta na servery nema rad, bud rad ze necitas teamove spravy o sebe
Bc.Moci je strasna otrava, ale aspon je vtipny, horsie je ked je tam WORL, ten ho stale opaluje a vtedy to je uz otravne, inak sa to da vydrzat, neni to Misa Tvarohacek
Nikto ta na servery nema rad, bud rad ze necitas teamove spravy o sebe
Bc.Moci je strasna otrava, ale aspon je vtipny, horsie je ked je tam WORL, ten ho stale opaluje a vtedy to je uz otravne, inak sa to da vydrzat, neni to Misa Tvarohacek
-
Mad Dad
Medium Star
-
R@mon
Medium Expert
Clovek si chce rano zahrat a debilko nam zneprijemnil hru
WH
WH
- Prílohy
-
- lucker.rar
- (801.74 KiB) 24 stiahnutí
ako ma mal odpinkat? keby to myslel inac ako na rodinu nebolo by to vobec urazlive, dokonca potom co som mu napisal este na serveri ze na rodinu je nebezpecne nadavat, tak mi prakticky potvrdil ze to tak myslel, tym co napisal... a ako som si o to koledoval? ved on ma vyprovokoval tym ze mi pisal aky som frajer a pod, ja take veci neznasam... a na posledy ako stale provokujem? to ze si ty myslis ze si lepsi ako ja a nadavas mi do kemperov, luckerov a podobnej chamrade ked ta zabijam... s tym nespravim nic, akurat ti odpisem nieco podobneho charakteru... to ma byt ta provokacia? laskavo by som poprosil aby si neposudzoval to ci stale provokujem podla seba... lebo ty si vzdy zacinas a mozes si zato prakticky sam... ak provokujem tym, ze vas zabijam tak mozem povedat len dve veci... ak sa vam nepaci, hrajte inde a este to ze v poslednej dobe davaju vita, destro, ucitel a podobni hraci ovela viac ako jaR@mon napísal:Doom, podla mna ta len odpinkal, s nadavanim na rodinu to nema nic, koledoval si si o to, ako vzdy, lebo len provokujes stale...
Nikto ta na servery nema rad, bud rad ze necitas teamove spravy o sebe![]()
P.S. ja uz tuto temu s tym screenom riesit nemienim uz som vychladol, len ma trapi ze joko je tu asi najstarsi hrac a napise nieco take
P.S.S. to demo sa neda pozriet ramon (teda aspon mne), takze ak aj nieco mal, asi z toho nic nebude
-
last_knight
Light Professional
nehral som vtedy ked sa joko s doomom pochytili, ale chcel by som sa vyjadrit
je bezne ze si nadavame jeden na druheho ci uz v ramci srandy, alebo z nervov, s tym asi nic neurobime, ale akekolvek narazky na rodinu su haklive z mojej strany urcite (myslim ze aj u ostatnych) takze rodina by sa nemala z nicoho obvinovat v ziadnej situacii ci uz niekto kempi s awom, alebo dava odzadu, vsak je to hra. mna napr doom doslovne neznasa a mnoho dalsich, ale to je ich osobna vec, ale v tomto stojim za nim, ze rodina by sa mala z toho vynechat ci uz myslene vazne alebo zo zartu, lebo si to kazdy vylozi po svojom.
-
Turbozilla
Zablokovaný
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Eh?hojko napísal: Protokol: 47 (verzia 48 sa neplanuje)
-
Turbozilla
Zablokovaný
Nj, ale ani 47 mi nejdeMastros napísal:Eh?
-
aviceN
Guru
tak mas pravdepodobne zle stiahnute/patchnute cs...patch 38 ci kolko ti hru da na 48 protokol...doporucujem 23b patch na ns...Dede napísal:Nj, ale ani 47 mi nejde
-
lekoklatik
VIP
Ako už napísal avicen.
http://www.soe.xf.cz/index.php?page=downloads
http://www.soe.xf.cz/index.php?page=downloads
-
Turbozilla
Zablokovaný