CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
plusminus
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa plusminus »

nechaj to plavat. vcera aj mne niekto nieco napisal, ale neriesim to a ani si to nemapetam. Mam tolko inteligencie aby som na forach, icq a i. nenadaval (a ani v hrach).

Pust to z hlavy inak ta dam vecer dole na CSku :D (iked som lama ale raz sa to podari) :lol:
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

mam na lamy slabost :( :samovrazda:
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

ze diky ujo :D
kukam statistiku vs. DooM .. no aky som dobry Kills:Deaths 1:10
takze raz to tam uz bolooooo :blee:
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

keď už to tu tak velmi podrobne rozoberáte, berte do úvahy aj fakt, že slovo "robiť" v tomto prípade "robil" má viacej významov :roll: ale nič ta, však vy riešite....

K hráčovi Bc. Moci, čo s ním zamýšlate? Dneska sa na neho sťažovali že stále kecá do mikrofonu, prešiel som do teamu k nim, (predtým som mu napísal len nech ku hre rozpráva že im to vadí) nedialo sa nič divné...tak som zostal v neutrále, nevyhovel som nikomu... :shock:
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

Poprosil by som ban aspon na tyzden, nech sa ukludni a ked mu ani to nepomoze tak ptm perma. strasne to otravuje ked hras, stale ti to stisuje zvuk a tak.

.:Sust0:.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

roman3338 napísal:Poprosil by som ban aspon na tyzden, nech sa ukludni a ked mu ani to nepomoze tak ptm perma. strasne to otravuje ked hras, stale ti to stisuje zvuk a tak.

.:Sust0:.
myslim ze Moci uz dostal ban na tyzden a nepomohlo. na to ze je Bc. tak ma rozum ako 12r. mohol by sa trosku ukludnit, dost to rusi pri hre, ale ak ho niekto upozorni, tak sa len vysmeje a pokracuje dalej.
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

Doom, podla mna ta len odpinkal, s nadavanim na rodinu to nema nic, koledoval si si o to, ako vzdy, lebo len provokujes stale...
Kolkokrat si odhalil cheatera tym ze napises niekomu ze mas WH vybavim ti BAN? :lol:
Nikto ta na servery nema rad, bud rad ze necitas teamove spravy o sebe :twisted:

Bc.Moci je strasna otrava, ale aspon je vtipny, horsie je ked je tam WORL, ten ho stale opaluje a vtedy to je uz otravne, inak sa to da vydrzat, neni to Misa Tvarohacek :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Na tvarohovom Misovi sa aspon smejem. Porovnal by som ho s Jokom. Uz len ich hlasy a hasky ma rozosmievaju. Moci je trapny, ma pedofilny hlas a styl jeho komunikacie (pouzivane slova) mi nerobia dobre.
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

:lol: pedofilny hlas :lol: ako fakt nič proti, ale mne to už nelezie na nervy, tvarohacek, tolko k nemu, ked som sa s ním dohodol, vedel odkial pokial, nerobil už ani bordel, prečo dostal 2x perma, neviem, ale osobne ako som bol na serveri, bol tam on, nevravel nič hrozné, čiže tak k tomu :roll: Joko, to je tiež charakter, s ním sa dá tiež.... k doomovi pekne povedane ramon :P
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R@mon »

Clovek si chce rano zahrat a debilko nam zneprijemnil hru :?
WH
Prílohy
lucker.rar
(801.74 KiB) 24 stiahnutí
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

R@mon napísal:Doom, podla mna ta len odpinkal, s nadavanim na rodinu to nema nic, koledoval si si o to, ako vzdy, lebo len provokujes stale...
Kolkokrat si odhalil cheatera tym ze napises niekomu ze mas WH vybavim ti BAN? :lol:
Nikto ta na servery nema rad, bud rad ze necitas teamove spravy o sebe :twisted:

Bc.Moci je strasna otrava, ale aspon je vtipny, horsie je ked je tam WORL, ten ho stale opaluje a vtedy to je uz otravne, inak sa to da vydrzat, neni to Misa Tvarohacek :D
ako ma mal odpinkat? keby to myslel inac ako na rodinu nebolo by to vobec urazlive, dokonca potom co som mu napisal este na serveri ze na rodinu je nebezpecne nadavat, tak mi prakticky potvrdil ze to tak myslel, tym co napisal... a ako som si o to koledoval? ved on ma vyprovokoval tym ze mi pisal aky som frajer a pod, ja take veci neznasam... a na posledy ako stale provokujem? to ze si ty myslis ze si lepsi ako ja a nadavas mi do kemperov, luckerov a podobnej chamrade ked ta zabijam... s tym nespravim nic, akurat ti odpisem nieco podobneho charakteru... to ma byt ta provokacia? laskavo by som poprosil aby si neposudzoval to ci stale provokujem podla seba... lebo ty si vzdy zacinas a mozes si zato prakticky sam... ak provokujem tym, ze vas zabijam tak mozem povedat len dve veci... ak sa vam nepaci, hrajte inde a este to ze v poslednej dobe davaju vita, destro, ucitel a podobni hraci ovela viac ako ja :!: pokial si to myslel este inac tak urcite odpis, aspon sa zasmejem

P.S. ja uz tuto temu s tym screenom riesit nemienim uz som vychladol, len ma trapi ze joko je tu asi najstarsi hrac a napise nieco take :?

P.S.S. to demo sa neda pozriet ramon (teda aspon mne), takze ak aj nieco mal, asi z toho nic nebude
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

:) dik ramon, potreboval som to ako sol...vcera vecer mi usiel a nestihol som IP :) banned za WH
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

nehral som vtedy ked sa joko s doomom pochytili, ale chcel by som sa vyjadrit :) je bezne ze si nadavame jeden na druheho ci uz v ramci srandy, alebo z nervov, s tym asi nic neurobime, ale akekolvek narazky na rodinu su haklive z mojej strany urcite (myslim ze aj u ostatnych) takze rodina by sa nemala z nicoho obvinovat v ziadnej situacii ci uz niekto kempi s awom, alebo dava odzadu, vsak je to hra. mna napr doom doslovne neznasa a mnoho dalsich, ale to je ich osobna vec, ale v tomto stojim za nim, ze rodina by sa mala z toho vynechat ci uz myslene vazne alebo zo zartu, lebo si to kazdy vylozi po svojom.
Turbozilla
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Turbozilla »

Prečo to je portokol 48 ten mi nejde a keď som si stiahol, tak som si dodrbal CS :cry:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Re: CS 1.6 Server hojko.com

hojko napísal: Protokol: 47 (verzia 48 sa neplanuje)
Eh?
Turbozilla
Zablokovaný
Zablokovaný

Mastros napísal:Eh?
Nj, ale ani 47 mi nejde :?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Dede napísal:Nj, ale ani 47 mi nejde :?
tak mas pravdepodobne zle stiahnute/patchnute cs...patch 38 ci kolko ti hru da na 48 protokol...doporucujem 23b patch na ns...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Turbozilla
Zablokovaný
Zablokovaný

A sa mi to nedodrbe druhý krát ? Lebo keď som si dával patch 47,48 či aký to bol, ale jeden z týchto, tak mi vypisovalo Half-Life chybu neviem prečo

Edit 13:21 //: Ten patch mi nejde som ho aj nainstaloval a vkuse to isté vypisuje :?
Mastros
Light Professional
Light Professional

Zamknuté