CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa tonek »

e.max no :D:D:D:D:D nič viac :D:D:D:D
chupaca - ja som myslel o tych novych adminoch :)
JAnci3D
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JAnci3D »

je zaujímavé že pomE už nieje adminom kvôli tom že strávil pomenej času na servery :) fruxo ešte ani nemá štatistiku tohto roku a lekoklatik má 8 hodin :)
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krtko42 »

povedal by som ze sudit aktivitu na serveri podla odohraneho casu po novom roku a navyse s resetnutym psychostats je neobjektivne kedze kopa ludi ma skuskove a povazuju ucenie sa za zmysluplnejsie
JAnci3D
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JAnci3D »

no vidíš aj ty máš skúškové a nahral si 60h od začiatku roka :-D ja mám takisto skúškové a nahral som 53 :-D
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krtko42 »

nemyslim si ze tym ze to dokazem ja alebo ty znamena ze to dokaze aj ktokolvek iny takze si stale myslim ze taketo hodnotenie nieje objektivne :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no tak nepovedal by som ze e.max je to cim ste ho tu nazvali :) kazdy admin ma svoje chyby (chvala Bohu) ale musim uznat ze ak sa nezazerie do hry tak :D robi svoj job. a to ze ta niekto nazve noob alebo bot :/ keby to kazdy bral vazne tak nehra nikto.
co sa tyka dOoM^-a nemam k tomu co povedat, lebo uz tu vsetko bolo a nikto nic s tym neurobi.
fruxo - tak to suhlasim s krtkom, a napisem to tu xkrat ze admin je v prvom rade sukromna osoba, ktora ma svoje problemy a svoj zivot.
co sa tyka leka, tak nemyslim ze jeho hl. ulohou je hranie, skor chod a starostlivost o server, si myslis ze pluginy, upravy sa robia same?
nejaky cas som robil nieco podobne a mam predstavu co si to vyzaduje, takze s tym casom je to polemizujuce, okrem toho mal som pocit ze sme (ste) chceli napisat na rozlucku pomE-mu :)
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

tak toto ste zabili najsamviac ako ste mohli. akoze mna povazovat za rozmaznane decko hmm porozmyslal by som. a Muffi ty sa radsej uvedom lebo ty si dost velky BOT. cize neviem ako si zhodnotil to ze som rozmaznane decko. myslim si ze staram sa o poriadok na servery a to ze raz si zaspievam alebo zanadavam do mikrofonu alebo do chatu robi zo mna decko? aha no dobre teda. tak ako nazves Bc.Moci alebo Komjaticana co stale hovoria do Microfonu?
skill:p
Novice
Novice

Príspevok od používateľa skill:p »

ahoooooj ludia :p takkk emax je vpoho admin :D:D:D a ako sa tu mame??? :D

Skill:p
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

hej rozmaznané decko niekedy behneme na stolač a na pivo do mesta :D nech udobríme naše už aj ppči medzihráčske vzťahy :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

last_knight: ja nerobím pluginy, na to som az moc hlupy :|

O to, kto z adminov je na servery sme sa pokusili postarať tým, ze sme vzali ďalších členov do teamu. Aby sme vyplnili nepritomnosti, kedze vieme ze zial na servery vzdy nastavaju nejake problemy ci uz s kodermi, alebo inym... Sledovať moje odohrané hodiny na servery? Tak to už je trošku na hlavu, nie? Ako bolo spomenuté, je skúškové obdobie a dni ked som na servery travil 12 hodin su prec / + pre vas podla toho co tu citam/...
Samozrejme nazor berieme, ale dookola to iste na 2 strany?
Suhaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Suhaj »

ale riesite tu kraviny, ohovarate jak stare zenske, a moj prispevok vsetci ignoruju .. :x
neda sa s tym bananom nieco spravit? co ja viem, dat na meno alebo tak a nie zabanovat ipcku?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

e.g napísal:tak toto ste zabili najsamviac ako ste mohli. akoze mna povazovat za rozmaznane decko hmm porozmyslal by som. a Muffi ty sa radsej uvedom lebo ty si dost velky BOT. cize neviem ako si zhodnotil to ze som rozmaznane decko. myslim si ze staram sa o poriadok na servery a to ze raz si zaspievam alebo zanadavam do mikrofonu alebo do chatu robi zo mna decko? aha no dobre teda. tak ako nazves Bc.Moci alebo Komjaticana co stale hovoria do Microfonu?
Ja som napísal, že si paródia na admina a za týmto názorom si aj stojím. Neviem ako si z toho vydedukoval, že si rozmaznaný atď., ale budiš, tieto tvrdenia ti popierať nebudem. V každom prípade, o poriadok na servery sa očividne staráš, len keď máš na to náladu a nie si zaťažený dôležitou povinnosťou každé kolo zo 2x zdôrazniť, aká hrozná demencia na tam práve panuje. Ako adminovi by sa ti slušilo aspoň predstierať minimálnu úroveň slušnosti a tiež chladnej hlavy, čo však nerobíš (ak áno, tak to predstieraš neúspešne). A vyhovárať sa na iných hráčov, že sú takí istí je apoň z môjho pohľadu dosť detinské. Ani komjatican ani Moci tam totiž nemajú admin práva, teda od nich nikto nič neočakáva.
A že som z tvojho pohľadu bot mi vôbec nevadí, som si totiž vedomý toho, že to neviem dobre hrať. Možno keď si aj ty uvedomíš, že sa nevieš správať, začne byť táto debata trochu zmysloplnejšou :smt006
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

emax. nic proti tebe.. ale ked uz odobrat prava, tak tebe... sam si precitaj tie prispevky co sem pises :?
PomE' si to nezasluzil... :roll:
KATKA-=KE=-
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KATKA-=KE=- »

ja som skoro stale as do 4 rana na HOJKU :smt006 :P takze uz by sa nemalo nic stavat :wink:
milan dead
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa milan dead »

hrac PomE' bol podla mna jeden z adminov,s kt.som si vedel vzdy dobre zahrat a rozumiet si..a ked bol nejaky problem,vzdy ho rad pomohol vyriesit...ved to bola ja jeho praca..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Suhaj. Zial ban je ban. Pravdepodobne mas smolu. Ban na nick sa na ns neda udelit. Onedlho bude mozno steam server, tak si mozes zahrat tam.
skill:p
Novice
Novice

Príspevok od používateľa skill:p »

nj no ked dostanes ban tu si v riadnej kasiiii !!!!
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

skill:p tvoje príspevky sú neskutočne prínosné, nie si ty ten e.maxov mladší brat?
e.g: tvoja reakcia ma ešte viac utvrdila v mojom názore. Nemal by si byť admin.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

el_chupacabra napísal:skill:p tvoje príspevky sú neskutočne prínosné, nie si ty ten e.maxov mladší brat?
e.g: tvoja reakcia ma ešte viac utvrdila v mojom názore. Nemal by si byť admin.
nie, to je powermax ;-)
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

ale veď ja jeho CS nick poznám...
Zamknuté