CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
e.g
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa e.g »

ako myslite ludia , vyzera to tak ze niekto ma moje heslo na prava a chodi tam za mna. ja osobne si myslim ze nic zl enerobim a ked aj ano prosim napiste konkretne co. hmm ja fakt nwm o co vam ide ak chcete aby som odovzdal adminske prava nech sa paci. necchcem byt admin ak si to nepraju ostatny. ale som tam asi najviac zo vsetkych adminov online + Mad Dad. a ked niekedy nemam svoje dni a vy do mna stale narokujete tak bohuzial stane sa ze na vas vyletim ale aby ste ma tu zhadzovali? to si fakt nezasluzim. normalne mi idu slzy ked toto pisem ale couz . som rozmaznany :)
(

//a este dodam ze ako som napisal prispúevok este vcera vecer ale niekto ho vymazal stalo v nom: ze chcem zmenot spravanie voci vam ludia . ohodnotil som sa sam a priznavam svoje chyby ktore robim ale zivot nieje len o uspechoch ale aj o padoch . samozrejme sa padnem velakrat ale vazne zmenim spravanie a nieje to len o CS vseobecne menim svoj pohlad na svet. takze ak mozem teda dostat od vas ludia este jednu sancu a ak nie tak nie lebo viem ze su tu aj tvrdohlavi ludia. takze je to len na vas ako sa ktomu postavite. ale stale si stojim za tym ze sa staram o server. i ked niekto si to nevsimne.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

ale nikto ti nehovori ze mas odovzdat prava.. ani ja to nehovorim i ked som sa vyjadril dost tvrdo k tebe..
len proste porovname teba a pomeho ktory o tie prava prisiel.. ako som napisal admin team ma svoj standart a pome ho urcite splnoval :!:
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

sharky ty nevies vsetko o kauze Pome-Doom tak nemozes to brat taktko z tvojho pohladu chapes? Pome bol dobry admin ale ide tu o viacero veci preco prisiel o prava . A prosim nevyjdraujte sa uz o tom a neporovnavajte ma snim.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

e.g napísal:sharky ty nevies vsetko o kauze Pome-Doom tak nemozes to brat taktko z tvojho pohladu chapes?
Ked uz ides davat navody ako to nema brat, ozrejmi jemu aj nam ostatnym situaciu (kauzu) pomE` - dOoM^. :) Vies, aby sme sa k tomu vedeli korektne postavit.
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ja ti vravim nejde to riesit pretoze je to nadlho. je v tom ista zavaznost.
sharky-no
King
King

sak darmo to riesit, nic neporiesime a aj keby tlakom "verejnosti" pristupite k tomu ze by ste mu tie prava vratili, pochybujem ze by ich PomE' prijal.

ale fakt v tejto zalezitosti vidim len tlak z doomovej strany na vedenie, za to ze mozno pome na nom sedel.. ked je za tym aj nieco ine, tak by sme to urcite radi vedeli... pretoze z pohladu hracov, je tento vas krok uplne nezmyselny.. a preto je okolo toho diskusia, nejaky reason by mal byt napisany.

a nezabudnite ma odbit s tym, ze nam do toho nic nieje..
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ja ta chapem ze chces byt infermovany zial neviem presne ani ja vsetko ale samozrejme musis ratat aj s tym ze Pome tiez mohol dobrovolne odovzdat prava. to ta nenapadlo?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Gosh, skusim k tomu napisat nieco ja, aj ked uz teda nehravam a nie som ani admin. Myslim, ze pomE' prisel o prava iba kvoli dOoMovi, lebo neviem o tom, ze by sa na efka este nejaky hrac stazoval (aj ked samozrejme mohol, to uz vie iba leko or hojko). Islo o to, ze pomE' neznasa dOoMa a naopak. Cize napr. dOoM^ dostal opravneny BAN za TK asi 6ich ludi z teamu, naco dostal asi 7 dnovy BAN a prisiel aj pocas neho na pub, cim si vysluzil jeho predlzenie a to sa mu nepacilo. No aj na obhajobu dOoMa musim dodat, ze si zoparkrat ten 1 dnovy BAN "odsedel" a ked sa vratil na server, dostal dalsi, tentokrat uz neopravneny. Nestojim na nikoho strane, je mi to viac menej jedno, ale videl som, ked som este hraval, ze admini boli na dOoMa nevrazivi dost (hlavne Mad a efko), niekedy opravnene, niekedy nie. That's all : )
KATKA-=KE=-
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KATKA-=KE=- »

Neviem oco vam ide adminkovia ale mam taky pocit ze jeden druhemu leziete do kapusty!! Preco nedrzime ako admini spolu ale navzajom sa tu ohovarate a ponizujete co je to za kolektv_?? Mali by sme drzat pohromade jeden druheho podrzat,poradit,pomoct a prijat aj tych mladsich neskusenych adminov medzi seba ved aj vy ste niejako zacinali a co sa tyka toho POME je ho skoda mne sa zdal strasny pohodacik a emax nemaj teraz vycitky stalo sa stalo co us radsej sa snazme aby nieco take sa u nestavalo a budme ako jedna velka rodina !!Ved chalani vy ste ty co mate davat priklad hracom na HOJKU!!!! :?
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ja abstolutne nemam vycitky. proste ja uz som davnejsie pisal ze drzme spolu ale nejaku velku aktivitu som nepostrehol. ja uz sa k tomuto nebudem vyjadrovat . este jedna staznost na mna padne . samozrejme ze sa budem snazit aby nepadla. tak koncim. pardon ale ja sa nechcem nervovo zrutit.
sharky-no
King
King

ale sak nikto sa tu na teba nestazuje tak zas nerob zo seba trpitela :D

uplne v pohode admin si, obcas ti sice prepne, ale sak komu nie?? :) ale tak preplo pomeovi a uz nema prava.. uz chapes? ;)

na tebe si nahodou cenim to, ze dokazes sa ospravedlnit za chybu ktoru si spravil a bez sprostych reci, sklonit hlavu pri nejakej chybe nedokaze bars jaky admin... :wink:
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

hehe nie nie nechcem byt lutovany . jasne ze ked sa spravi chyba kazdy musi za nu pykat. viem si priznat vinu . a dakujem teda za novu sancu :D a uz prestanme kecat a podme drtit :D
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

dikes za podporu chalani.
Uz to nechajte tak, nechcel som zacat debatu o mojom ex-admingu, len odpovedat na otazky hracov.
Cize uz to skoncite a debatujte o nieco inom! :)
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

efko iba dve slova : Si profesional :D
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

Zdravim, po roku som si chcel znova zahrat na hojko serveri a jak som sa pripajal tak mi vyhodilo ze mam ban na ip a nick ktory ani nie je moj. Ano mam zdielany net lebo mam mmokrovlnku preto sa pytam ci by sa dal ten ban odstranit?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

ukaz log z konzoly.
ban skor nebude ako bude.
Mna vsak ten log zaujima aj napriek tomu
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

BUILD 2738 SERVER (0 CRC)
Server # 58
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : Menyus
[AMXBANS] Reason : ' Wallhack '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http://www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 217.67.22.14 '
[AMXBANS] ===============================================
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/kenny1.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/cracker1.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/shot1.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/revenge1.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/nam1.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/kickass1.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/comeagain.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/awwcrap2.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/awwman.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/dohoo.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/dohnuts.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh2.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh3.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh4.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh5.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/misc/doh7.wav'
Kicked : You are BANNED. Check your console.
V zivote nikdy som nepouzil nick Menyus, mam nick tukilluki a dokonca ani nevim jak sa zapina ten wallhack ci co to je, ja to hram pre zabavu... :)

Tak ako da sa s tym nieco spravit alebo nie..
JAnci3D
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JAnci3D »

hehe toto je úplne funny ako 1/3 hráčov žijúcich v mestách a na dedinách si nezahrajú lebo ich IP zabanoval sused :-D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Riesenim je kupa Steamu, zaplatenie verejnej IP alebo si najst iny server.
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

Drago napísal:Gosh, skusim k tomu napisat nieco ja, aj ked uz teda nehravam a nie som ani admin. Myslim, ze pomE' prisel o prava iba kvoli dOoMovi, lebo neviem o tom, ze by sa na efka este nejaky hrac stazoval (aj ked samozrejme mohol, to uz vie iba leko or hojko). Islo o to, ze pomE' neznasa dOoMa a naopak. Cize napr. dOoM^ dostal opravneny BAN za TK asi 6ich ludi z teamu, naco dostal asi 7 dnovy BAN a prisiel aj pocas neho na pub, cim si vysluzil jeho predlzenie a to sa mu nepacilo. No aj na obhajobu dOoMa musim dodat, ze si zoparkrat ten 1 dnovy BAN "odsedel" a ked sa vratil na server, dostal dalsi, tentokrat uz neopravneny. Nestojim na nikoho strane, je mi to viac menej jedno, ale videl som, ked som este hraval, ze admini boli na dOoMa nevrazivi dost (hlavne Mad a efko), niekedy opravnene, niekedy nie. That's all : )
Zlatino najprv si zozen fakty ak chces o niecom pisat:
1. (pre ostatnych) netusil som ze ten kto je prvy v PS ma moc brat adminom prava ale dobre vediet,
2. stazoval si sa nanho aj ty, ale zrejme si jaksi zabudol (aj ten screen som ale odoslal opravnenym entitam)
3. ano nemame sa radi a to bol cely dovod konfliktu :) s inymi adminmi som problem nemal dokonca ani s emaxom a ten mi pravidelne pise ze som **** ****** **** ***** *****ny, nic si z toho nerobim lebo viem ze to nemysli vazne
4. zabil som dvoch hracov nie 6, treti zabil mna
5. dostal som ban na den, az potom na 7 dni
6. na server ste ma volali vy s emaxom inac by som hral po steame tak to ani nespominaj (ponuka dvoch adminov zahrat si sa neodmieta :? )
7. na spravy typu doom je dement, pome je kral ani reagovat nebudem, kedze su ovplyvnene subjektivnymi pocitmi subjektov
8. chcem prava, prehadzuje ma PTB :(

Piss and laugh on everyone
Zamknuté