CS 1.6 Server hojko.com
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
ale kto povedal že som nadaval hračom? Presne si pamatam zabil ma hned nejaky lucker s hedou do hlavy a som napisal KUA toto neni mozne...
-
hojko
Site Admin
Napis mi priblizne cas a datum, pozriem si logy.
-
KaptMichal
King
Jasne ved tak je to najspravnejsie ale - potom zacenzurujte tieto vyrazy. Ako ma hrac vediet ci porusil pravidla alebo nie?
Mier.
-
hojko
Site Admin
KaptMichal: Vzhladom na to, ze plugin cenzury cenzuruje len urcity pocet slov, tusim 40 ci kolko, tak ich moze byt v zozname aj 100, ale nacita len tie prve. Dalsia vec je, ze ako hrac nemas co urazat ostatnych hracov a na to ziadne pravidla ani cenzuru nepotrebujeme.
-
KaptMichal
King
Ale ja som sa adminov na niektore slova opytal a povedali, ze neporusujem nic pri ich pisani. Ale dobre ja nemam potrebu niekoho urazat a ak aj niekomu napisem nieco vulgarnejsie tak pvoacsine zo srandy a clovek to chape. Myslim, ze dokial sa hrac nestazuje na nadavanie od ineho hraca tak by sa to mohlo nechat tak. Ak neobchadza cenzuru.
-
hojko
Site Admin
KaptMichal: Nevravim konkretne o tebe, ale hral som napr. dnes ci vcera par minut a boli tam situacie, ked doslo k nadavaniu len preto, ze niekto nepolozil bombu, stal vo dverach alebo zastrelil vlastneho. Padali tam slova od beznych nadavok az po urazky, ked v jednej vete bolo snad aj 5 nadavok. Jednym z nich bol TrAnCe_MeLoDy, ten dostal ban na den, zvysok dostal kick. A to radsej nechcem vediet, ze co sa deje, ked tam nie je ziadny admin a server je plny.
-
tonek
Darca
čas a dátum? Netuším...viem však že bol dust2 hrali sme spolu a ja, ked som bol mrtvy som napisal tu nadavku gagglo ma to(bol som T) a išiel som smerom dolava do tunela a asi na začiatku : kicked či čo to tam piše... Bolo to ked sme hrali spolu, posledny krát odvtedy sme nehrali spolu...neviem či sa to da aj podľa týchto indícíí zisťiť ak nie, tak kašli na to...ja som sa chcel proste len poinformovať...hojko napísal:Napis mi priblizne cas a datum, pozriem si logy.
btw : ten kto mi dal k
héj!
Prestante tu riesit zbytocne blbosti.
Zbytocnosti riesit, dookola, dookola, dookola, bavi vas to? Kasli na to - ty aj ty. A chod sa hrat ak ta to bavi, a rob radost nie len sebe ale aj ostanym.
Prestante tu riesit zbytocne blbosti.
Zbytocnosti riesit, dookola, dookola, dookola, bavi vas to? Kasli na to - ty aj ty. A chod sa hrat ak ta to bavi, a rob radost nie len sebe ale aj ostanym.
-
hojko
Site Admin
tonek: Zistit sa to da, ale ked nevies aspon datum a priblizny cas, tak v tych desiatkach, resp. stovkach suborov s logmi to prehladavat nebudem. Predpokladam, ze neslo len o jednu nadavku, ktoru vyhviezdickovalo. Bud si niekoho urazal vulgarizmami alebo tych nadavok bolo viac.
pan winnetou... mal poslat hojkovi screeny, ale radsej usiel... tak som ho natocil... a ak ma niekto presvedci o tom ze toto nie je wh tak som princezna sofia
- Prílohy
-
- asgdfhjtr.zip
- (3.29 MiB) 41 stiahnutí
-
milan dead
Light Expert
chcel by som sa spytat admina R@mon,preco dostal hrac HanaMontana dnes rano bann za laming na 1 den...Dakujem
-
KATKA-=KE=-
Amateur
Doom tak isto som si ho vsimla ,ze ma wh ale nechcela som robit urychleny zaver,je jasny!!!
-
R@mon
Medium Expert
hrali sme nejaku malu fun mapku a boli sme len traja a ked nemali sancu, tak sme sa isli "nozikovat", ale on ani po upozorneni vobec nereagoval a dalej palil, takze preto som mu dal ban za laming, mozes mu to pretlmocit...milan dead napísal:chcel by som sa spytat admina R@mon,preco dostal hrac HanaMontana dnes rano bann za laming na 1 den...Dakujem
Ked je nas rano velmi malo, tak sa vacsinou knifujeme alebo si dame aim_dgl a vcera sa stalo prvykrat ze to niekto nepochopil.
-
milan dead
Light Expert
R@mon:a to si nemozete dat mapu napr. 1hp,kt.je urcena len na noziky???asi ked sa hrala mapa kde sa mozu pouzivat zbrane a ja by som si chcel zahrat normalne,nie sa prisposobovat,tak by som dostal bann?? ten hrac ma 9 rokov,je to moj brat,niekedy aj tazko pochopi,ze ked je mapa ,kde su guny,chcete hrat len s nozikmi...a nezmyselny bann na den za toto??radsej by si mal chytat cheaterov a tych hlupakov co stale kricia do mikrofonov...chcel by som teba vidiet,ked si mal 9 rokov,ako si hral...
9rokov krasna vychova za CSkom ...
-
milan dead
Light Expert
nova doba.
-
lekoklatik
VIP
milan. Ty sa radsej staraj o to aby sa tvoj brat na servery spraval tak, aby nabuduce nedostal ban.
Je nam jasne ze mapa 1hp je nozikova no ked sa 2/3 dohodnu, nie je co riesit.
Dostal ban, mozes mu pretlmocit ze to co sa z casu na cas napise v chate mu obcas pomoze.
Ban si odsedi a dobuducna uz bude vediet.
Nabuduce sa najskor pytaj tvojho brata na miesto vypocitavych prispevkov.
Prestante uz konecne utocit na novych celnov admin teamu!
V poslednom case vas viac zaujima spravanie na servery ako lapanie "zloduchov".
Alebo tu plati "podla seba sudim teba?"
Venujte sa hre, hlaste nam nase skraty /skraty adminov/, pretoze na kazdej strane mate nieco proti novym menam v admin teame a nie proti ich skutkom.
Je nam jasne ze mapa 1hp je nozikova no ked sa 2/3 dohodnu, nie je co riesit.
Dostal ban, mozes mu pretlmocit ze to co sa z casu na cas napise v chate mu obcas pomoze.
Ban si odsedi a dobuducna uz bude vediet.
Nabuduce sa najskor pytaj tvojho brata na miesto vypocitavych prispevkov.
Prestante uz konecne utocit na novych celnov admin teamu!
V poslednom case vas viac zaujima spravanie na servery ako lapanie "zloduchov".
Alebo tu plati "podla seba sudim teba?"
Venujte sa hre, hlaste nam nase skraty /skraty adminov/, pretoze na kazdej strane mate nieco proti novym menam v admin teame a nie proti ich skutkom.
-
milan dead
Light Expert
pokial by si to precital,tak ho zabiju
ale ved pravo si zahrat a dostat bann za to...to keby mam prava a poviem ,ze nehrame s awp napriklad,niekto si hu zobere,tak mu dam bann na den?lebo sme sa tak dohodli..blbost...ked chce hrat mapu s nozikmi,nech si zmeni na prislusnu mapu a nie tu dava bezcenne banny za to,ze niekto si pride len tak zastrielat a dostane bann za to,ze vobec striela...
-
lekoklatik
VIP
Nie je to take jednoduche ako pises. Zalezi tam na viacerych veciach. Pocet hracov hra napriklad velku rolu. Ako som uz spominal na servery boli traja, z toho jeden nechcel suhlasit s tym co chceli ostatni. Zial chlapec mal smolu ze na servery bol admin a ten bol v teame tych 2ch. Keby som napr ja bol tvoj brat, tiez nehram noze. Ak by sa im to nepacilo, nic by s tym zial nemoholi robit. Co uz. Tvoj brat mal smolu. Mohol sa prisposobit, alebo prist neskor.
Zmier sa s tym ze admin ma spolu so zodpovednostou aj pravo volby. Ci je volba dobra a ci zla je uz druha vec. V tomto pripade bola volba uplne neutralna. Spravil by som to ja, ty, a mozno vsetci ostatni. Viac k tomu nemas co pisat. V inej situacii sa mozno bude konat inak. Mozno rovnako. Nic na tom nezmenis. Zmier sa s tym.
//ku karme. Ale sme. :*
Zmier sa s tym ze admin ma spolu so zodpovednostou aj pravo volby. Ci je volba dobra a ci zla je uz druha vec. V tomto pripade bola volba uplne neutralna. Spravil by som to ja, ty, a mozno vsetci ostatni. Viac k tomu nemas co pisat. V inej situacii sa mozno bude konat inak. Mozno rovnako. Nic na tom nezmenis. Zmier sa s tym.
//ku karme. Ale sme. :*
-
R@mon
Medium Expert
Tak už len prečo sa nehrala 1hp. Pýtal som sa či dám 1hp, ale proti mne to nechcú hrávať, pri 100hp je väčšia šanca na úspech ako s 1hp, pretože nestačí len jeden lamerský rez a vyhral si.
A keď som ja mal 9rokov, tak ani NASA nemala počítač a Bruce Willis mal ešte vlasy
A keď som ja mal 9rokov, tak ani NASA nemala počítač a Bruce Willis mal ešte vlasy