CS 1.6 Server hojko.com
-
Red_Scorpion
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Mozno bol overkill v jednom teame niektore pluginy to robia
dakujem za odignorovanie single modu (alebo ako nazvat) na GunGame...
-
HeadShot ^
Light Star
včera som hral na gungame.. jak vravel sharky.. ved to sa nedalo,cely tym noziky a my sa mzeme iba pozerat ako nas davaju.. Betarik nahod tam to,co je na kazdom (asi) serveri.. teda kazdy za seba..
-
Betarik
Professional
single mod tam urcite nedam ...nechcem aby bol ten server ako kazdy ! ... rozmyslam ze to spravim nahodne mod si bude sam vyberat ci sa bude hrat team alebo single este tam myslim su nejake moznosti musim sa na to lepsie pozriet ...
// pride , ako som uz pisal budu sa updatovat servre takze ping a fpska budu lepsie , dufam ze do zajtra to zbuchame ...
// pride , ako som uz pisal budu sa updatovat servre takze ping a fpska budu lepsie , dufam ze do zajtra to zbuchame ...
-
Pigesko
King
chlapci ten classic ide na defaultnom srvr. cfg ?? ci to len mne tak nenormalne trase pri strelbe ?? execol som X configov a na kazdom to bolo to iste, takze tipujem ze nejaky rapidnejsi zasah do nastaveni servera este len pride 
//edit: tak menim nazor...na tom servery je to doslova nehratelne...vastci sme teraz mali cez 80-100ping, nenormalne teleporty...hitboxy ostali asi na predchadzajucej mape
no proste katastrofa...nastavenie servera je jedna vec, ale tie lagy asi tazko ovplivnite
takze to vidim tak ze je minimalne classsic server na dnesok pasee...
//btw konecne nas bolo aspon na snow dost
take utrpenie si nezasluzime...navrhujem ban krtek 
//hop, ten betarikov edit som si nevsimol sry
ale ajtak, treba vas troska hecovat, aby ten server stal za to 
//edit: tak menim nazor...na tom servery je to doslova nehratelne...vastci sme teraz mali cez 80-100ping, nenormalne teleporty...hitboxy ostali asi na predchadzajucej mape
//btw konecne nas bolo aspon na snow dost
//hop, ten betarikov edit som si nevsimol sry
-
HeadShot ^
Light Star
Tak zlagovaný server,to je pomaly horšie než starý dobrý hojko.com server !.. Dúfam,že sa to zmení inak
!! Ešte že mi spoločnosť robil pigi a susto,starí dobrí hojkáči

-
Betarik
Professional
Nastavujem to preto to ide tak zle ... nevedel som ze tam bude doobeda ktosi hrat sry ...
// pingy by mali byt uz normalne ... do zajtra budu aj hitboxy ... a vsetko ostatne
// rank opraveny ... uz by to malo ist normalne
// pingy by mali byt uz normalne ... do zajtra budu aj hitboxy ... a vsetko ostatne
// rank opraveny ... uz by to malo ist normalne
No uz sa tesim konecne, ale vravel si ze to bude dnes 
/stale nechapem tomu ranku, ako mozem zabitych 599 ked tam ani nikto nechodi?
//rob si srandu vsetci maju normal len ja tam mam toho tolko
/stale nechapem tomu ranku, ako mozem zabitych 599 ked tam ani nikto nechodi?
//rob si srandu vsetci maju normal len ja tam mam toho tolko
-
Pigesko
King
zrejme si "číter"
//inak nemozme mat vsetko v jeden den
do zajtra este vydrzime...no ja osobne by som "nenastavene" servery do sveta nepustal
uz len z toho dovodu ze to viac ludi odlaka ako prilaka...hlavne ludi co o tomto fore ani nevedia cize nemozu vediet ze sa to v najblizsej dobe opravi (pripoja sa cez friends, kuknu ping, par krat si strelia a idu radsej prec...) na druhu stranu je asi lepsie ked je server pusteny a hraci mozu hlasit chyby 
//uz to ide opoznanie lepsie
uz sa da v pohode zahrat...pingy su fajn, pohyb tiez, fps uz tak nepadaju...samozrejme este je co zlepsovat, aj ked mam pocit ze v niektorych pripadoch proste HW alebo linka nepusti...
//inak nemozme mat vsetko v jeden den
//uz to ide opoznanie lepsie
-
ABzV
Medium Expert
no na starom hardwar GG sa to menilo..jedna mapa bolo single a druha bolo teamove...mne je to srdečne jedno či to bude single alebo team... a pokial viem tak toto ešte funguje http://cs.profihost.sk/
nechapem preco chces mat "iny" server.. ked si myslis ze toto ti prilaka ludi, tak to mas troska zvlastne rozmyslanie...
nie vzdy "ine" veci su lakavejsie, nez tie klasicke a v tomto pripade aj zabavnejsie
nie vzdy "ine" veci su lakavejsie, nez tie klasicke a v tomto pripade aj zabavnejsie
-
Pigesko
King
hero sa zas predviedol
na snow sa zacal po kazdej smrti reconnectovat (ci respawnovat, neviem ako to nazvat
)... samozrejme po reconnecte nemal koho zabit ked sme hrali traja...no obcas sa mu zadarilo...hnoj krpaty
//inak ked budete mat niekto cas tak pls zakazte stity,rychlopalky a povolte baterku
no a skontrolujte aj c4time...sa mi zda ze je na 40/45sec...no nie som si isty
kujem
//inak ked budete mat niekto cas tak pls zakazte stity,rychlopalky a povolte baterku
-
Betarik
Professional
hotovo 
// hodim tam plugin resetscore aby ste sa nemuseli stale reconectovat
// hodim tam plugin resetscore aby ste sa nemuseli stale reconectovat
-
*****HERO*****
Guru wannabe
reonnectuje sa kvoli skore a nie kvoli tomu, aby mal niekoho zabit
taky ego b00st. inak skoda, ze si nevydrzal dlhsie, uz som si zacal mysliet, ze si tam zahram dlhsie ako 10 minut 
Teraz som si na classicu super zahral. Dikec "palacinka" 
-
Pigesko
King
hmm nemienim to tu riesit, ale jeden komentar nikoho nezabije...ostatne SS ak mas pripomienky
- tak v prvom rade myslim ze som aj nahraval takze ak to demo mam, mozem svoje tvrdenie ze si sa reconnectoval kvoli fragom podlozit...dalej asi tolko ze som tam hral dlho pred tym nez si prisiel
a zahrali sme si v celku dlho, cca 30-40 hier...a neodpojil som sa preto ze si "nenormalny skill" (o com svedci aj tvoje skore - 16:20??,neviem klamal by som), skor preto ze si hral jak hnup, 1v1, snow, a ty prewalkujes celu mapu
od spawnu si shift nepustil...co samozrejme tiez mozem podlozit demom, pochopitelne ak ho mam
dalej len SS...
//Spoteny programator: podobne
len skoda ze sa ten server nie a nie naplnit...
- tak v prvom rade myslim ze som aj nahraval takze ak to demo mam, mozem svoje tvrdenie ze si sa reconnectoval kvoli fragom podlozit...dalej asi tolko ze som tam hral dlho pred tym nez si prisiel
//Spoteny programator: podobne
-
*****HERO*****
Guru wannabe
neviem ako mozes merat skill na fun mape
ide tam cisto o aim
a co sa walkovania tyka, neviem co proti tomu mas, presne na to ten shift je
a co sa walkovania tyka, neviem co proti tomu mas, presne na to ten shift je
-
Pigesko
King
kto tu meral skill ?
ty si nepriamo narazal na to ze som sa odpojil kvoli tebe, resp. "nevydrzal som ani 10min"...pricom sme hrali omnoho dlhsie, a moc ti teda neslo, takze ak si myslis ze som sa odpojil kvoli tebe, tak ano, mas pravdu...dovod preco som tak urobil je jednoduchy, nebavilo ma to s tebou, dovody som pisal vyssie...radsej budem hrat 1v1 s Vitom ktory ma nalozi na nulu, no nebudem ho musiet hladat na snow preboha
btw a presne o tom to je...sa divis preco ta tam vacsina hracov nechce ?? nie kvoli skillu...uz som to pisal davnejsie, na hojku hravaju/li lepsi hraci, no ich nikto nevyhadzuje...preco teba ano ?? zamysli sa...citit sa ukrivdeny je jedna vec, ale pchat sa tam kde ta nechu je zas druha vec...
//dalej uz to prosim ta neries,ajtak si budeme obaja tvrdit svoje...ked tak SS...nikto tu na nas nie je zvedavy...
btw a presne o tom to je...sa divis preco ta tam vacsina hracov nechce ?? nie kvoli skillu...uz som to pisal davnejsie, na hojku hravaju/li lepsi hraci, no ich nikto nevyhadzuje...preco teba ano ?? zamysli sa...citit sa ukrivdeny je jedna vec, ale pchat sa tam kde ta nechu je zas druha vec...
//dalej uz to prosim ta neries,ajtak si budeme obaja tvrdit svoje...ked tak SS...nikto tu na nas nie je zvedavy...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
jojo, tiez si myslim, proste som najvacsi skill a tym to mozme uzavriet.
co sa novych serverov tyka, nic moc, ping 40 a vyssie, snad to nejak upravite
co sa novych serverov tyka, nic moc, ping 40 a vyssie, snad to nejak upravite
Akurat som si chcel zahrat...
Ale nejaky SKiLer (v nicku pochuja znakov ako ^_^, ==>, <==,...) furt vrieskal do mikrofonu tym detskym hlaskom, to sa nedalo vydrzat, tak som sa odpojil
Hrozne daco
Ale nejaky SKiLer (v nicku pochuja znakov ako ^_^, ==>, <==,...) furt vrieskal do mikrofonu tym detskym hlaskom, to sa nedalo vydrzat, tak som sa odpojil
Hrozne daco