CS-HELP pls!!!
CS-HELP pls!!!
Zdravim. Mam problem s cs 1.5. Prave robim ligu 1 on1 a 10.3.2008 sa zacne hrat. Ale ako naschval zacne mi blbnut cs. Cs mam na DVD a neinstaluje sa ale kopiruje. To cs som daval aj kamosom aj sebe a vsetko islo v pohode. Ale zrazu zacalo blbnut a to tak ze mi ten pajko zacal sam chodit, niekedy sam strielat a pocs toho ked sa sam rozbehne sa neda nai pohnut s myskou. Robi to takmer neustale. Ping na serveroch je normalny. A pripojenie netu mi nejde do hlavy, pretoze sused co je somnou prepojeny jemu cs ide v poho. Tk som sa nastval a prehodil cs este raz. Nic. Potom som preinstaloval windows, nic... sformatoval som c a nahodil windows nic. Zalohoval som data sforamtoval cely komp, defragmetoval registri, defragmetoval hardisky. Nahodil z povodneho dvd cs a stale to robi. ...CO MAM ROBYT?Huh?Huh???
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/counter-strike-dis ... 67340.html
"jak u debilov na dvorecku"

// tam nejde o to kolko je stranok, chcel som tym povedat, ze tvoj patri tam a nie tu
mal si hned na zaciatku pisat tam...
"jak u debilov na dvorecku"
// tam nejde o to kolko je stranok, chcel som tym povedat, ze tvoj patri tam a nie tu
mal si hned na zaciatku pisat tam...
hh
hh ..je tam trosku viacej stranok ..mozes povedat pls cislo stranky na ktorej sa nachadzaju odpovede na tento problem? ..ak tam vobec su .THX
Re: hh
boze moj,sak tam napis svoj problem normalne a je to ...joone napísal:hh ..je tam trosku viacej stranok ..mozes povedat pls cislo stranky na ktorej sa nachadzaju odpovede na tento problem? ..ak tam vobec su .THX