CS-HELP pls!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
joone
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

CS-HELP pls!!!

Príspevok od používateľa joone »

Zdravim. Mam problem s cs 1.5. Prave robim ligu 1 on1 a 10.3.2008 sa zacne hrat. Ale ako naschval zacne mi blbnut cs. Cs mam na DVD a neinstaluje sa ale kopiruje. To cs som daval aj kamosom aj sebe a vsetko islo v pohode. Ale zrazu zacalo blbnut a to tak ze mi ten pajko zacal sam chodit, niekedy sam strielat a pocs toho ked sa sam rozbehne sa neda nai pohnut s myskou. Robi to takmer neustale. Ping na serveroch je normalny. A pripojenie netu mi nejde do hlavy, pretoze sused co je somnou prepojeny jemu cs ide v poho. Tk som sa nastval a prehodil cs este raz. Nic. Potom som preinstaloval windows, nic... sformatoval som c a nahodil windows nic. Zalohoval som data sforamtoval cely komp, defragmetoval registri, defragmetoval hardisky. Nahodil z povodneho dvd cs a stale to robi. ...CO MAM ROBYT?Huh?Huh???
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

zla verzia cs,skus z netu stiahnut novu,ale nechapem preco prave 1.5 :shock:
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

http://www.hojko.com/counter-strike-dis ... 67340.html

"jak u debilov na dvorecku" :lol: :lock:

// tam nejde o to kolko je stranok, chcel som tym povedat, ze tvoj patri tam a nie tu :wink:
mal si hned na zaciatku pisat tam...
joone
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

hh

Príspevok od používateľa joone »

hh ..je tam trosku viacej stranok ..mozes povedat pls cislo stranky na ktorej sa nachadzaju odpovede na tento problem? ..ak tam vobec su .THX
SSemteXX
Guru
Guru

Re: hh

Príspevok od používateľa SSemteXX »

joone napísal:hh ..je tam trosku viacej stranok ..mozes povedat pls cislo stranky na ktorej sa nachadzaju odpovede na tento problem? ..ak tam vobec su .THX
boze moj,sak tam napis svoj problem normalne a je to ...
Napísať odpoveď