CS Help
-
kukuricaxxx
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
CS Help
Zdravim tu vas vsetkych. Chcel by som od vas poradit. Ja a ini chalani si chceme kupit CS 1.6 server. A teraz chcem od vas poradit. Chcel by som nejaky dobry server ale nie zas drahy. Chcem aby sa tam dal normaĺne nainstalovat AMX a tie veci adminovanie. Na webe som nasiel http://www.blitz.sk a http://www.game-area.eu. A neviem aky mam typ zvolit. Ci Public alebo TG/CW. S chalanmi sa poskladame na ten server. My by sme chceli 10 alebo 12 slotov. Please helpnitemi
-
kukuricaxxx
Amateur
-
kukuricaxxx
Amateur
-
Marek99
Expert
www.fakaheda.eu - malis me od nich cod4 server viac ako rok , objednas si public server, a v pripade ze na nom chces hrat cw tak si ho mozes kludne zamknut prestavis si mod aky sa hra na cw a hras , maju aj dobry ovladaci panel ohladom servera aj s banovanim a tak dalej , vyskusajkukuricaxxx napísal:ale to iba nasi chalani a ty ktori by dosli na nas server. Mozno ani nebudeme vyberat ale sa mi chalani poskladame na server. A chceme ho dat na stranku. A s tym rezervovanim slotov to asi iba vtedy ak bi bol plny ale to este nevieme. A chcem vediet to ze ci PUBLIC alebo TG/CW
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Odporucam game-points.com .. amx a mody ti tam mozme nahodit aj my, ty iba povies co a ako chces
-
kukuricaxxx
Amateur
ja by som chcel z www.game-area.eu tam to vypada tak najlacnejsie a mozem si tam dat menej slotov ako 12. Takze som s kamosom volal. Si asi dame Public pre 10 alebo 12 hracov. Len som doma skusal nejake amx mody ale nemozem presne najst tie ktore potrebujem. Ako kto ma zabil a udaje ako ma zabil. Zvucky ako HS som nasiel ale ja chcem take kde napriklad pise xxx ovu hlavu rozshella na puding alebo neco take
TAKTO JA MAM POCIT ZE ONI TO MAJU TAK ZE TO MOZE BYT LEN CW TGkukuricaxxx napísal:ja by som chcel z www.game-area.eu tam to vypada tak najlacnejsie a mozem si tam dat menej slotov ako 12. Takze som s kamosom volal. Si asi dame Public pre 10 alebo 12 hracov. Len som doma skusal nejake amx mody ale nemozem presne najst tie ktore potrebujem. Ako kto ma zabil a udaje ako ma zabil. Zvucky ako HS som nasiel ale ja chcem take kde napriklad pise xxx ovu hlavu rozshella na puding alebo neco take
TO ZNAME ZE TAM MUSI BYT HESLO
-
kukuricaxxx
Amateur
-
kukuricaxxx
Amateur
ale ak citas ja chcem od www.game-area.eu
-
*****HERO*****