CS Help

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kukuricaxxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

CS Help

Príspevok od používateľa kukuricaxxx »

Zdravim tu vas vsetkych. Chcel by som od vas poradit. Ja a ini chalani si chceme kupit CS 1.6 server. A teraz chcem od vas poradit. Chcel by som nejaky dobry server ale nie zas drahy. Chcem aby sa tam dal normaĺne nainstalovat AMX a tie veci adminovanie. Na webe som nasiel http://www.blitz.sk a http://www.game-area.eu. A neviem aky mam typ zvolit. Ci Public alebo TG/CW. S chalanmi sa poskladame na ten server. My by sme chceli 10 alebo 12 slotov. Please helpnitemi
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

chcete iba server pre seba? alebo aby sa mohli aj iny hraci pripojit ?
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

oby dva su 1000 fps ale ja bo som skor s tej game area
kukuricaxxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no akoze my by sme ju chceli dat na nasu stranku ale ten kto by chel by nam zaplatil a my by sme rezervovali slot
Axelik.m
Star
Star

kukuricaxxx napísal:no akoze my by sme ju chceli dat na nasu stranku ale ten kto by chel by nam zaplatil a my by sme rezervovali slot
to vam asi nevyjde skor si vezmu free servery alebo si najdu na enemy zo serverom
kukuricaxxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ale to iba nasi chalani a ty ktori by dosli na nas server. Mozno ani nebudeme vyberat ale sa mi chalani poskladame na server. A chceme ho dat na stranku. A s tym rezervovanim slotov to asi iba vtedy ak bi bol plny ale to este nevieme. A chcem vediet to ze ci PUBLIC alebo TG/CW
Marek99
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

kukuricaxxx napísal:ale to iba nasi chalani a ty ktori by dosli na nas server. Mozno ani nebudeme vyberat ale sa mi chalani poskladame na server. A chceme ho dat na stranku. A s tym rezervovanim slotov to asi iba vtedy ak bi bol plny ale to este nevieme. A chcem vediet to ze ci PUBLIC alebo TG/CW
www.fakaheda.eu - malis me od nich cod4 server viac ako rok , objednas si public server, a v pripade ze na nom chces hrat cw tak si ho mozes kludne zamknut prestavis si mod aky sa hra na cw a hras , maju aj dobry ovladaci panel ohladom servera aj s banovanim a tak dalej , vyskusaj
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Odporucam game-points.com .. amx a mody ti tam mozme nahodit aj my, ty iba povies co a ako chces
kukuricaxxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ja by som chcel z www.game-area.eu tam to vypada tak najlacnejsie a mozem si tam dat menej slotov ako 12. Takze som s kamosom volal. Si asi dame Public pre 10 alebo 12 hracov. Len som doma skusal nejake amx mody ale nemozem presne najst tie ktore potrebujem. Ako kto ma zabil a udaje ako ma zabil. Zvucky ako HS som nasiel ale ja chcem take kde napriklad pise xxx ovu hlavu rozshella na puding alebo neco take
Axelik.m
Star
Star

kukuricaxxx napísal:ja by som chcel z www.game-area.eu tam to vypada tak najlacnejsie a mozem si tam dat menej slotov ako 12. Takze som s kamosom volal. Si asi dame Public pre 10 alebo 12 hracov. Len som doma skusal nejake amx mody ale nemozem presne najst tie ktore potrebujem. Ako kto ma zabil a udaje ako ma zabil. Zvucky ako HS som nasiel ale ja chcem take kde napriklad pise xxx ovu hlavu rozshella na puding alebo neco take
TAKTO JA MAM POCIT ZE ONI TO MAJU TAK ZE TO MOZE BYT LEN CW TG

TO ZNAME ZE TAM MUSI BYT HESLO
kukuricaxxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

dame si PUBLIC nie TG CW
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Ako spominal Hero game-points mozem odporucit aj ja sam, skveli pristup, vypadky len v noci ked stym nieco robia ceny su dobre a plna podpora..a stymi modmi ti pomoze hocikto ti len dostanes zakladne amxko na ktore si uz davas vlastne ak dobre viem.... :)
kukuricaxxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ale ak citas ja chcem od www.game-area.eu
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

game-area by som neriskoval, radsej si priplat tie 2 eura a mas naozaj full support server bez vypadkov, bez zbytocnej reklamy na hostitela ...
kukuricaxxx
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

2€ dokopy alebo pre kazdeho
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

vsak si pozri cennik a porovnaj