CS HOJKO CUP
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No takže hoši, je nás 15...teoreticky, by sa dalo niečo zrealizovať, lenže je tu taký problém, nadeo a tuším aj mihu nemožu túto sobotu...buď vyčkáme do budúceho víkendu, alebo príde ešte tých 5 do tej final 20 a zatial budú 3 teami, potom ten štvrtý zaradíme do obehu... takže vaše názori?
/Napíšte ako by ste chceli mať teami....(s kým for stupid)...alebo sa rozvolíme?
/už len server, rozpis spravím tutok...
alebo ešte možeme spraviť tak, že budeme ich brať ako že idú hrať, keby náhodou mohli v daný čas, prípadne sa zoženú náhradníci, čo neni problém myslím lebo na hojku je furt niekto
/Napíšte ako by ste chceli mať teami....(s kým for stupid)...alebo sa rozvolíme?
/už len server, rozpis spravím tutok...
alebo ešte možeme spraviť tak, že budeme ich brať ako že idú hrať, keby náhodou mohli v daný čas, prípadne sa zoženú náhradníci, čo neni problém myslím lebo na hojku je furt niekto
Mad, tak ma škrtni... Ja sa pridam v dalsom CUPe. Ono nechcem sa tu zase slubit a aby ste mali problemy, ked mi to nepojde, resp ked nebudem moct prist, lebo som sa slubil zene, ze pojdem na nakupy s nou
Inac, podla mna bude lepsi turnaj 5vs5 a nie 2vs2.. 5na5 je trosku aj o taktike a takom tímovom duchu. moj nazor
Inac, podla mna bude lepsi turnaj 5vs5 a nie 2vs2.. 5na5 je trosku aj o taktike a takom tímovom duchu. moj nazor
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Vravím aviceN nech sa dohodnú zapísaní...pretože bez nich si ludovo povedane možeme fukať doriti:) ako podla mňa je to lepšie na buduci tejden, bo zajtra budem mať taku nehoraznu opicu že až:D Myslím že lepšie je aj keď ostatní vedia že to bude tedy a tedy a nič neamjú zaital naplánované....pokial sa nehlásia další tak je každí jeden hráč dôleziťý:)