CS HOJKO CUP
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hej šak ak máte nedostatok kvalitných(nekvalitných) hráčov tak tam možte hodiť aj mňa...kľudne...len sobota mam čas jedine od takej tej no 12 do tak 19 max a nedelu fuuu... snad len večer aj to pochybujem... a cez tejden vobec...takže asi tak 
a ešte dva problémy : nejde mi nahravať demo, a nejde mi cs_office a občas mi sekne CS na dosť dlho(to už su vlastne tri)
HEEE
a ešte dva problémy : nejde mi nahravať demo, a nejde mi cs_office a občas mi sekne CS na dosť dlho(to už su vlastne tri)
HEEE
-
Mad Dad
Medium Star
Zostava sa zmenila jedine v teame 3. Na požiadanie Psychosa šiel ArchoN do toho teamu...Ostatok ostal jak má byť...:
1. Drago,Vita,Filipito,Pain,Fiky
2. Sharky,Ing.Mihu,Nadeo,Shamway,PepoJr.
3. Yosso,Psychos,ArchoN,Pegas,Karamba
4. Modroocko,SkiP,Mastros,Suffel,Sokro
/Ak niekomu niečo nevyhovuje, nech napíše SS prípadne sa vyjadrí sem...
Reinforcement : Mad Dad,cZaR,IneKafeee
/K hráčom čo nemôžu v jeden alebo druhý deň, na to tu budú náhradníci, čiže kludne len skontaktujte, ak môže ten hráč v daný deň tak ho vystrieda, ak nemôže, skúste zohnať dalšieho...
Mapy: Inferno, Dust2, Aztec, Cpl_mill, Nuke
15Rounds bude na jednu mapu...
Hrací čas(Sobota 12:00 - 18:00,Nedela 12:00 - 20:00), každý team nech si vybere nejakého "Leadera" ktorý na ICQ alebo niekde vybaví resp. uvedie sem vhodný čas pre jeho hráčov...
/už len otázka či nebude posledný team 5, clan iron_pecenovcov nevie zohnať všetkých svojích členov
? lebo je vás dosť pokial ja viem:)
1. Drago,Vita,Filipito,Pain,Fiky
2. Sharky,Ing.Mihu,Nadeo,Shamway,PepoJr.
3. Yosso,Psychos,ArchoN,Pegas,Karamba
4. Modroocko,SkiP,Mastros,Suffel,Sokro
/Ak niekomu niečo nevyhovuje, nech napíše SS prípadne sa vyjadrí sem...
Reinforcement : Mad Dad,cZaR,IneKafeee
/K hráčom čo nemôžu v jeden alebo druhý deň, na to tu budú náhradníci, čiže kludne len skontaktujte, ak môže ten hráč v daný deň tak ho vystrieda, ak nemôže, skúste zohnať dalšieho...
Mapy: Inferno, Dust2, Aztec, Cpl_mill, Nuke
15Rounds bude na jednu mapu...
Hrací čas(Sobota 12:00 - 18:00,Nedela 12:00 - 20:00), každý team nech si vybere nejakého "Leadera" ktorý na ICQ alebo niekde vybaví resp. uvedie sem vhodný čas pre jeho hráčov...
/už len otázka či nebude posledný team 5, clan iron_pecenovcov nevie zohnať všetkých svojích členov
-
Mad Dad
Medium Star
Suffel, máte tam destroyera:)
/Ešte k tomu dneska je piatok 13 takže všetkým luckerom to poberie šťastie...takže nemáte sa čoho báť
Do polnoci do dneska nech team Leaderi sem napíšu čas odkedy dokedy možu hrať ich hráči
v prípade neuvedenia, team je diskvalifikovaný
Hrá sa každí s každým....napr. T1 v T2, T3 v T4...atď...myslím že všetci máte takú IQ úroveň aby ste to pochopili
/Ešte k tomu dneska je piatok 13 takže všetkým luckerom to poberie šťastie...takže nemáte sa čoho báť
Do polnoci do dneska nech team Leaderi sem napíšu čas odkedy dokedy možu hrať ich hráči
Hrá sa každí s každým....napr. T1 v T2, T3 v T4...atď...myslím že všetci máte takú IQ úroveň aby ste to pochopili