CS HOJKO CUP
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hm neviem ci je dobry napad to takto robit na teamy a podobne.. ja by som navrhoval: sobota od 12:00 do 18:00, nedela od 12:00 do 20:00. sposob akym by sa to spravilo by bol ze by kazdy kto chce hrat sa pripojil na ventrilo a spravil by sa normalny mix.. lebo vzdy by sa naslo tych 10 ludi co by mohli.. lebo takto na teamy je to onicom.. a bolo by to postarom 10ludi napojime sa na server knife kto vyhra berie hraca ako prvy potom knife o stranu a hra sa.. proste klasicky mix v tychto hodina kto pride na ventrilo bude hrat ak budu uz 10 bude si musiet pockam kym sa dohra a pojde dalsia hra.. nemusi sa stale v kuse hrat ak bude malo ludi pocka sa hodinku do kym pridu dalsi.. tolko len moj nazor ako by som to organizoval ja.. lebo takto ne teamy vzdy organizacia zhliha..
-
h3
Novice
cup
Tak, ja som clovek velkych rozmerov.. tak by som to riesil uz po velkom.. (teda, len moj navrh) ... Treba sa stretnut.. vyse 40 ludi (podla ucasti) ... stretnut v meste, ist do herne, tam si rezervovat all PC's...rozbalit si svoje naaaacinie typu mouska, padka, sluchadla, keyboardka... svoj oblubeny popolnik, cigarety, objednat si pivo ... a hrat a hrat a hrat a hrat.. To je moja predstava hojko CUPu
.... mensie WCG on Slovak
Kebyze naaaahodou, tak pocitam ze asi v Bratislave by sa to hralo.. a tam prichadza do uvahy jedine herna zvana Storm
Podaktori mozno poznate
A v Bratislave preto, lebo je to hl. mesto SR
pycha krajiny 
Kebyze naaaahodou, tak pocitam ze asi v Bratislave by sa to hralo.. a tam prichadza do uvahy jedine herna zvana Storm
-
Mad Dad
Medium Star
Nezáujem, k tebe ako k človeku, nieto ešte ako hráčovi mám enormnú apatiu a nechuť, čiže bez šance...
Pretože kto si u mňa raz poserie dôveru, tak môže zabudnúť na milosrdnosť...U mňa je dôvera viacej ako život...a viacej ludí by si to možno malo uvedomovať že svoj biedny život klamaním a podvádzaním nezachránia..na každého dojde...nielen v CS ale aj v normálnom živote..
Ten nápad s mixom bude asi lepší, pretože ako vidím, tak velmi vela hráčov odpadáva, nevie či može, resp. a niektorí niesu ani dostihnutelní...takže zajtra sa vidíme tak že Pain zadá IP,heslo...hráči si to dúfam cez SS alebo ICQ rozpošlú, prípadne na hojku tiež budú niektorí, tak aj k ním sa dostane a ideme hrať...
Smutné že sa to posledný deň dosra*o ale tak bohužial
snaha bola, bol by aj výsledok...lenže lenže 
Pretože kto si u mňa raz poserie dôveru, tak môže zabudnúť na milosrdnosť...U mňa je dôvera viacej ako život...a viacej ludí by si to možno malo uvedomovať že svoj biedny život klamaním a podvádzaním nezachránia..na každého dojde...nielen v CS ale aj v normálnom živote..
Ten nápad s mixom bude asi lepší, pretože ako vidím, tak velmi vela hráčov odpadáva, nevie či može, resp. a niektorí niesu ani dostihnutelní...takže zajtra sa vidíme tak že Pain zadá IP,heslo...hráči si to dúfam cez SS alebo ICQ rozpošlú, prípadne na hojku tiež budú niektorí, tak aj k ním sa dostane a ideme hrať...
Smutné že sa to posledný deň dosra*o ale tak bohužial
co s tym narobis.. mne tiez mama dnes zapotila ze pojdem do zahrady zajtra tazko workovat
takze tie moznosti sednia pri PC sa dost rychlo menia (to ale neznamena ze zajtra nie som schopny hrat)
no co tu naznacil h3
sa mi zda ako celkom rozumny napad.. nemuselo by to byt prave obmedzene len na tych hracov co by sa zisli v herni.. ked by niekto slubil ze v ten cas bude online, hoc aj z inej casti slovenska, tak by to podla mna nebol problem zorganizovat..
ale inak ako organizator by som uz stratil chut do toho ist, bo vela ludi je takych co sa sem zahlasi a nakoniec to odmietnu a pri tom vedia pomaly tyzden dopredu, ze kedy maju byt pripraveni.. je to taky uder pod pas.. otazne je .. ze co zajtra teda?? dufam ze ked sa zobudim o 12:00 nikomu neublizim
no co tu naznacil h3
ale inak ako organizator by som uz stratil chut do toho ist, bo vela ludi je takych co sa sem zahlasi a nakoniec to odmietnu a pri tom vedia pomaly tyzden dopredu, ze kedy maju byt pripraveni.. je to taky uder pod pas.. otazne je .. ze co zajtra teda?? dufam ze ked sa zobudim o 12:00 nikomu neublizim
-
PAIN
Light Professional
H3 ty si ma teda pobavil
(K+) ...nieco take nezorganizujes ani keby odmena za vyhru bola noc s Megan Fox. 40 ludi z celeho Slovenska ? a ist hrat pitome CS ? ...nerealne kamo, mozno by prislo par deciek z BA co nemaju co robit ale nie kazdy ma na take cosi cas......Fakt uspech bude ak sa v tomto cupe podari odohrat zopar hier, to je asi tak vsetko 
nahodou, ja ked som sa prvy krat vzivote dozvedel o cupe na hojku moja prva otazka bola a kam pôjdeme hrat
..som z Banskej Bystrice ale ver mi ze by som si tie dva dni vedel vyhradit a najst si cas skocit do toho Stormu
...btw: tiez som za ten napad, nech sa vsetci stretnu na ventrile o 12.oo a jednoducho sa poskladaju teamy "namieste" , lebo je sice vpohode poskladat teamy a povedat si "OK, v sobotu o12.00 sa vidime", ale ludia su ludia a ked sa im neda tak to raz nepôjde
btw. ludia kde je napisane to ventrilo?..nejaka ip, alebo port, a kde su IP serverov na kt. ideme hrat

pls dajte mi nejake info pls..chcem si zahrat:)..dakujem ..589-730-084
...btw: tiez som za ten napad, nech sa vsetci stretnu na ventrile o 12.oo a jednoducho sa poskladaju teamy "namieste" , lebo je sice vpohode poskladat teamy a povedat si "OK, v sobotu o12.00 sa vidime", ale ludia su ludia a ked sa im neda tak to raz nepôjde
btw. ludia kde je napisane to ventrilo?..nejaka ip, alebo port, a kde su IP serverov na kt. ideme hrat
pls dajte mi nejake info pls..chcem si zahrat:)..dakujem ..589-730-084
-
blazer
Professional
Toto je jediny schopny napad, dufam, ze ma ludia co na VT chodia nezabiju, ze sirim "privatnu" IP, ale je: 85.25.184.196 a port 3784 (verzia 2.1.4), chodi tam zopar hojkacov, zopar tu IP vie a nechodi, len ked sa mixuje tak tam su, ale tusim je to taka najcastejsia IP CS-hojkacov. Ked sa kona mix, vzdy sa organizuje tamSuffel napísal:...ja by som navrhoval: sobota od 12:00 do 18:00, nedela od 12:00 do 20:00. sposob akym by sa to spravilo by bol ze by kazdy kto chce hrat sa pripojil na ventrilo a spravil by sa normalny mix...
(mix dam kludne aj ja
-
Suffel
Guru
s tebou ratame inak nase stare dobre mixiblazer napísal:(mix dam kludne aj ja)
mimochodom ked uz pisem.. tak nakoniec mozem aj dnes cely den.. sem tam odbehnem ale inak som k dispozicii az do vecera..
//autoeditácia príspevku ( 14 Nov 2009, 12:02 )
este som zabudol k organizacii takze ip ventrila tu je kto ma zaujem hrat nech na nu ide a tam sa uz dohodneme..