"Darcovstvo krvi"
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci trepes,ale co ropzpravaju vsetci kolegovia co chodia darovat krv,ze to stecie iba za "par" minut a nie tristvrte hodinumiki24686 napísal:jj, bol som darovat, bolo to vskutku vesele.. ked uz som cakal na to ako pojdem dnu zazvonil mi telefon a ja som sa dozvedel, ze sa na obed musim dostavit na ORPZ v SNV-vraj sa chcu porozpravattak som zbledol a skoro som odpadol, potom do mna mily, stary pan supol velku ihlu a krv kvapkala minimalne 45minut
-
Lord PROXI
King
Netreba...Te-wei napísal:Keď pôjdem nabudúce darovať krv, tak si zoberem jeden ten dotazník a nascanujem Vám ho se.
Dotazník pre darcov krvi, plazmy a krvných buniek - 1. strana
Dotazník pre darcov krvi, plazmy a krvných buniek - 2. strana
-
JohnFrusciante
Star
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
samozrejme, ze som to myslel obrazne... vies nestopoval som si to(hm, ty si stopujes vsetky veci co robis??canopus napísal:neviem ci trepes,ale co ropzpravaju vsetci kolegovia co chodia darovat krv,ze to stecie iba za "par" minut a nie tristvrte hodinu
-
misokgb
King
Este aj v dotazniku sa pise, ze to moze trvat az 15 minut. Fakt si tam trosku dlhsie posedis v kresle a potom este musis chvilku ostat sediet, ze ako organizmus zareaguje na to, ze mas menej krvi v sebe...canopus napísal:neviem ci trepes,ale co ropzpravaju vsetci kolegovia co chodia darovat krv,ze to stecie iba za "par" minut a nie tristvrte hodinu
BTW: to, ze ti tiekla krv pomaly nebolo zo stresu, prave naopak, pri strese mas vyssi tlukot srdicka, pulz, a pri vacsom pulze ti predsa rychlejsie pojde do toho sacika krv...
-
JohnFrusciante
Star
wow. ci pana vydel som uz vela ludi co sa niecoho strasne boji. ale ihla? ved je to iba mala ihla. no pri odbere trosku vecia. a ty sa tam nepozerasjumper napísal:isel by som keby sa dala odbrat krv inak ako s prostrednictvom ihlymam panicky strach s ihiel takze v mojom pripade to nepude
ked som mal ist na odber krvy som myslel ze umrem no
sestra mi povedala ze mam vypit vela vody bude krv rychlejsie tiect a ja jak kkt som musel vypit asi 2l vody naraz mi bolo zle ale ked malo dojst na krajanie chleba tak som tam sadol povedala ze vyhrnte si rukav a ja ze nehrozi ja sa nedam
tak asi po par minutach som vyhrnul rukav a zily nikde
na lavej bola taka chaba jedna ona ze nemikni te sa ja ze co pich prask au
hotovo , co? tak to rychlo vyteklo jak nic ale prepichla mi zilu no co uz som mal modrinu jak fras :DD
-
zuzkazuzka
VIP
-
qwerty-xyz
jj s tym uvolnenim mas pravdu najlepsie je ked si zapnes dajaku muziku a zavries oci.Pretoze ja mam napr. zmiesane pocity ked vidim ako mi moja krv odteka do toho sacku.JohnFrusciante napísal:wow. ci pana vydel som uz vela ludi co sa niecoho strasne boji. ale ihla? ved je to iba mala ihla. no pri odbere trosku vecia. a ty sa tam nepozeraslen by sa mohlo stat ze by ti krv veelmi pomaly tiekla keby si bol v strese. treba sa uvolnit
-
Stoporko
VIP
...nj, je to neprijemne, ale co mi vadi fakt najviac, je ked ma nutia pocas sosania (odberu) mackat lopticku, ze aby lepsie tiekla krv. What the +++ ee, to fakt nemam rad. Ked citim ako sa mi kontrakciami svalov na predlakti hybe zila s ihlou, dostneprijemne. A preto: pime vela vody!qwerty-xyz napísal:jj s tym uvolnenim mas pravdu najlepsie je ked si zapnes dajaku muziku a zavries oci.Pretoze ja mam napr. zmiesane pocity ked vidim ako mi moja krv odteka do toho sacku.