+ obrazky http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=488240
Dark Souls: Prepare to Die
-
lekoklatik
VIP
Re: Dark Souls: Prepare to Die
Fanusik vyriesil Rozlizenie - http://games.tiscali.cz/tema/fanousek-o ... ouls-60481 
Inak cital som prave reakcie na Steam fore, tolko nadavajucich ludi som teda pekne davno teda nevidel po kope.
Najviac sa nadava na miznuce textury a ovladanie.
Bez ovladaca by som sa teda hru neodvazoval osobne kupit.
Ja si pockam na price-drop na 10 Euro (co bude na Vianoce 2012 na Steam-e, pripadne skor u inych predajcov, kedze hra je Steam-works) a kupujem. Ovladac mam.
Najviac sa nadava na miznuce textury a ovladanie.
Bez ovladaca by som sa teda hru neodvazoval osobne kupit.
Ja si pockam na price-drop na 10 Euro (co bude na Vianoce 2012 na Steam-e, pripadne skor u inych predajcov, kedze hra je Steam-works) a kupujem. Ovladac mam.
Mam to stiahnute kedze taketo srackove porty nebudem podporovat, mozno neskor ked to zlacnie.
Je to uplne hnusny port. S klavesnicou a myskou to je nehratelne, takze gamepad mali prilozit ku kazdej kopii. Nastastie mam doma X360 gamepad. S nim sa hraje perfektne. S fixom od Duranetho hra vyzera pekne, cize tieto 2 veci eliminuju najvacsie chyby v hre, po ktorych je to uz normalne hratelne.
Je to uplne hnusny port. S klavesnicou a myskou to je nehratelne, takze gamepad mali prilozit ku kazdej kopii. Nastastie mam doma X360 gamepad. S nim sa hraje perfektne. S fixom od Duranetho hra vyzera pekne, cize tieto 2 veci eliminuju najvacsie chyby v hre, po ktorych je to uz normalne hratelne.
-
Royalflush
Guru wannabe
Ja to hrám na klávesnici. Dá sa to v pohode ovládať, stačí si zvyknúť, len myška je trocha divoká. Grafiku už vyriešil fix, takže ľudia, klud, bolo by na čase zastaviť na hojkovi pi***** do všetkého a nielen na Hojkovi! Amen
A sračkový port, sračkový... tak si to portni sám keď sa ti to nepáči, do riti.
Btw, takúto temnú atmosféru som ešte nezažil...
(Nie, niesom nervózny, len mám toho už dosť)
A sračkový port, sračkový... tak si to portni sám keď sa ti to nepáči, do riti.
Btw, takúto temnú atmosféru som ešte nezažil...
(Nie, niesom nervózny, len mám toho už dosť)
Royalflush akoze o com tocis? Vsak to je naozaj zly port. Vedelo sa to uz vopred, kedze studio, co to portovalo s tym nemalo VOBEC ziadne skusenosti. Mozeme byt radi, ze nejaky fix na grafiku vysiel.
Ja hry uz nepiratim, trpezlivosti mam dost a radsej pockam na zlavu. Navyse ked je hra starsia, je aj odladenejsia, cize je to win-win situacia.
A je dost na zaplakanie, ked ti v uvodnom tutoriale dava hlasky, ze press A to loot. To, ked uz nevedeli spravit ani rebinding na custom klavesu namiesto toho Acka, tak je to dost na zaplakanie.
Ja hry uz nepiratim, trpezlivosti mam dost a radsej pockam na zlavu. Navyse ked je hra starsia, je aj odladenejsia, cize je to win-win situacia.
A je dost na zaplakanie, ked ti v uvodnom tutoriale dava hlasky, ze press A to loot. To, ked uz nevedeli spravit ani rebinding na custom klavesu namiesto toho Acka, tak je to dost na zaplakanie.
-
lekoklatik
VIP
Neplac. Kup si konzolu ked si tak poctivy a vadi ti konzolovy port.
Konzolu? Nikdy, fuj. Niet nad PC hru s vysokymi detailami napojenu na obrovsku plazmu s bezdrotovou klavesnicou/myskou/gamepadom. Preco si kazit zazitok nejakou konzolou? Nie som masochista.
-
lekoklatik
VIP
Pohodlnejsie, zabavnejsie a tituly su casto krat kvalitnejsie 
A to nehovorim o poslednych rokoch, ked je uz takmer kazda hra obycajny port z konzoly.
Ked budem este niekedy v zivote premyslat nad tym ci sa chcem este hrat (a nebude to league of legends), tak jedine konzolu.
//Michal, suchaj nohami ked sa starsi rozpravaju prosim ta. Nechce sa mi neustale klikat na "Zobraiz prispevky ignorovaneho" : )
Tvoje argumenty sa ani len netvaria ako argumenty. Mne sa ti to nechce vysvetlvoat. Taky rochedo by mohol, on to vie tak aby si to pochopil : )
A to nehovorim o poslednych rokoch, ked je uz takmer kazda hra obycajny port z konzoly.
Ked budem este niekedy v zivote premyslat nad tym ci sa chcem este hrat (a nebude to league of legends), tak jedine konzolu.
//Michal, suchaj nohami ked sa starsi rozpravaju prosim ta. Nechce sa mi neustale klikat na "Zobraiz prispevky ignorovaneho" : )
Tvoje argumenty sa ani len netvaria ako argumenty. Mne sa ti to nechce vysvetlvoat. Taky rochedo by mohol, on to vie tak aby si to pochopil : )
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pohodlnejšie? Aj PC môžeš hrať z gauča.
Zábavnejšie? Na PC máš lešpiu grafiku a PC konverzie sú často rozšírené o DLC alebo funkcie. Na PC sa tiež rýchlejšie píše a zoberie viac príslušenstva
Kvalitnejšie tituly? Heavy rain, gears of war, god of war, uncharted, ratchet, resistance, metal gear solid. To je fakt veľa hier. Na PC máš veľmi kvalitných hier 5x toľko
Zábavnejšie? Na PC máš lešpiu grafiku a PC konverzie sú často rozšírené o DLC alebo funkcie. Na PC sa tiež rýchlejšie píše a zoberie viac príslušenstva
Kvalitnejšie tituly? Heavy rain, gears of war, god of war, uncharted, ratchet, resistance, metal gear solid. To je fakt veľa hier. Na PC máš veľmi kvalitných hier 5x toľko
Drzme sa temy, kazdy si kupi co mu vyhovuje.
Hra je hratelna ak si to viete nastavit. Momentalne za taku cenu to vsak neodporucam kupit. icefiresr ma pravdu, pockat kym to zlacnie, dovtedy sa moderi postaraju o vsetky chyby. Od From Software sa patchov urcite nedockame.
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2012, 22:54)
Spravil som nejake screeny:
//autoeditácia príspevku (24 Aug 2012, 22:54)
Spravil som nejake screeny:
-
MichalkoOo
Zablokovaný
videl som to na vlastné oči, zopár poznatkov
- FPS locknuté na 30
- rozlíšenie v hre beží na 1024x600
- okrem motion bluru a AA sa nedajú meniť detaily
- v hre mi nechcel zmiznúť kurzor myši
- všetko ukazuje v Xbox formáte
- UI je z konzol
- textúry sú hnusné
- ovládanie je blbé aj na gamepade
- GfWL + Securom
- cutscény nejdú preskakovať
- FPS locknuté na 30
- rozlíšenie v hre beží na 1024x600
- okrem motion bluru a AA sa nedajú meniť detaily
- v hre mi nechcel zmiznúť kurzor myši
- všetko ukazuje v Xbox formáte
- UI je z konzol
- textúry sú hnusné
- ovládanie je blbé aj na gamepade
- GfWL + Securom
- cutscény nejdú preskakovať
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Seriously, kurzor myšky je stále v hre a ten "fix" nefunguje
čo to je s tými vývojármi. Tretia hra posledné dva dni čo je totálne na šrot. Darmo no, keď sa darí tak sa darí.
MichalkoOo - zhrnuté stobodovo
MichalkoOo - zhrnuté stobodovo
Skusal si ten duranteho fix ? Po stlaceni F9 by kurzor mal zmiznut.
-
uplink
VIP
Hej skúšal som všetky verzie, od 0.1 - 0.4 a ani na jednom nevidím obraz v hre a loading screeny sú rozbité na totálku. Tam ako je NAMCO logo a to druhé, tak sú tam také pásiky, menu vyzerá okay, aj tvorba postavy a potom v hre je len ten ľavý dolný HUD panel a tma + veľký biely obdĺžnik 
AA-čko a motion blur v hre vypnuté???
na zrušenie toho kurzora je niekedy potrebné opakovane stláčať f9
//nz
na zrušenie toho kurzora je niekedy potrebné opakovane stláčať f9
//nz
uplink napísal:Hej skúšal som všetky verzie, od 0.1 - 0.4 a ani na jednom nevidím obraz v hre a loading screeny sú rozbité na totálku. Tam ako je NAMCO logo a to druhé, tak sú tam také pásiky, menu vyzerá okay, aj tvorba postavy a potom v hre je len ten ľavý dolný HUD panel a tma + veľký biely obdĺžnik
-
uplink
VIP
Enemy22 - si pokald :-* aspoň K+. Btw. dá sa v tom iničku nejako vyvolať fsaa? alebo fxaa? Či to by som chcel moc? 
Nastavil som si rozliško interné na 2560 x 1600 a downscalovaní mi to antialiasuje, tak všeliak. Díky moc chalani!
Nastavil som si rozliško interné na 2560 x 1600 a downscalovaní mi to antialiasuje, tak všeliak. Díky moc chalani!
Hras to s gamepadom?
-
uplink
VIP
Akurát som dobehol z ojparku 
//takže s ovládačom a tým 0.4 patchom zatiaľ žrádlo
//takže s ovládačom a tým 0.4 patchom zatiaľ žrádlo
Dufam, ze si si kupil aspon Wireless PC verziu 
-
uplink
VIP
Nie, neznášam wireless
...keď som mal crapbox a shitstation, nebavilo ma to stále nabíjať. Teda pri PS3ke to bolo v pohode, tá sa vedela nabíjať z konzoly priamo, ale xbox 360 len baterkami, to ma skoro piclo.